La multi ani, M & G!

8.11.10

La multi ani celor ce poarta numele arhanghelilor Mihail si Gavril, sa fiti sanatoase si sa va lumineze Dumnezeu mintea astfel incat sa luati cele mai bune decizii pentru voi. Fiind un nume foarte des intalnit, in mod sigur aveti si in familie sarbatoriti - asa ca La multi Ani si pentru ei.

Si La multi Ani si pentru mine ca port si eu unul din cele 2 nume (n-am sa va spun care dar puteti ghici). Ce-mi doresc eu azi? Liniste si o zi frumoasa, ceea ce va doresc si voua!

Si pentru ca e ziua mea si am primit cadouri incepand de azi noapte, am sa continui obiceiul sa fac un giveaway de ziua mea. Nu stiu ce va fi (o sa ma gandesc astazi la cadou), insa va fi o surpriza placuta pentru castigatoare.

Giveawayul va fi deschis pana diseara la ora 24 si ca sa participati trebuie sa lasati un comentariu la aceasta postare care sa inceapa cu "Participare" si  in care sa-mi spuneti care este postarea voastra preferata din tot ce-am scris pana acum pe blog si de ce este preferata voastra (in cazul in care nu sunt un follower al blogului, lasati o adresa de mail la sfarsitul comentariului).

Voi alege maine castigatoarea cu ajutorul www.random.org si o voi anunta in jurul pranzului (castigatoarea are la dispozitie 24 de ore sa-mi trimita datele pentru livrare, daca nu ma contacteaza in acest interval, voi alege o alta castigatoare).


Oare o sa primesc si eu vreodata un tort catel?

45 de comentarii

  1. Laaaaaa multi aaani! Tortul acela seamana a tiramisu, nu pare foarte greu de facut:D

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand La multi ani! si cred ca al doilea nume este Gabriela:D??.....

    Particip:)..sunt curioasa sa vad ce cadou oferi:)
    si totusi...fiind ziua ta, tu trebuia sa primesti cadouri:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Participare

    Postarea mea preferata? Sunt mai multe - si anume cele intitulate "Happy moments". De ce? Pentru ca esti una dintre putinele persoane care se mai opresc in loc si mai trag linie, contorizand momentele care le-au adus fericire.

    Sa ai o zi cat mai linistita si fericita!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani!
    Eu inca nu am primit nici un cadou de my "name day"...si sunt la work...hmmm...poate imi faci tu ziua mai frumoasa:)
    Particip!Imi plac foarte mult postarile depre produsele Mac...pentru ca eu nu am nici un produs Mac si nici nu am avut posibilitatea sa imi cumpar.Si sunt sigura ca voi tine cont de parerile tale daca ajung sa imi cumpar ceva.
    Inca o data La multi ani!Si sper sa primesti tortul catel!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani!Iti doresc tot binele din lume si multa sanatate:*!
    Particip, abia astept sa vad despre ce e vorba :D!

    RăspundețiȘtergere
  6. Participare

    Postarea mea preferata este cea in care ai povestit intamplarea aceea amuzanta cu nepotul tau.
    Cred ca am citit-o de 20 ori si de fiecare mi-a adus zambetul pe buze

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. Participare
    In primul rand "La multi ani" si cat mai multe postari pe blog. Sa ai o zi superba si totul sa iasa cum doresti :)
    Referitor la concurs- Cel mai mult mi-au placut postarile cu cerceii comandati pe ebay pentru ca cerceii sunt accesoriile mele preferate si nu ma pot abtine in a nu-i cumpara :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Participare
    Imi plac toate, dar absolut toate postarile tale (desi sunt produse cosmetice pe care nu mi le permit, asta nu ma poate impiedica sa visez la ele).Ca sa dau un singur exemplu as putea sa spun ca cel mai mult mi-au placut postarile tale despre produsele fake pe de okazii.ro; cred ca nu sunt singura care isi doreste un produs MAC sau OPI de ex. si care, atrasa de preturile mici, a fost aproape sa cada in plasa vanzatorilor cu calificative 100% pozitive.
    La multi ani, tot ce-ti doresti si multumim pentru timpul dedicat noua, cititoarelor tale!!!
    Te urmaresc sub numele de Luiza sau munteanuluiza.

    RăspundețiȘtergere
  9. Participare:)

    Imi plac toate postarile tale si le citesc cu drag in fiecare zi:)
    Cel mai mult mi-au placut postarile in care vorbesti despre produsele fake ,atat Mac ,Benefit:)si Opi
    Cel putin pe mine m-ai ajutat foarte mult deoarece nu stiam diferentele,care pot aparea intre ele:*


    La multi ani:* Sa ai o zi minunata.

    Te urmaresc cu numele Dedeea:*

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani !

    Participare.

    Articolul preferat de pe blog este cel despre pensulele MAC, atat machiaj cat si fata :). Cand vin in decembrie la noi vreau sa-mi iau si eu cateva si asa stiu ce sa cumpar fara sa dau banii aiurea.

    Te urmaresc cu numele de Sugar Kane.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc, si eu sunt o Gabriela!

    Nu stiu care este al doilea prenume al tau, dar cum sunt mereu sanse sa ghicesc am sa incerc: poate si tu esti tot Gabriela! Sau poate Angela!

    particip si eu :) chiar nu stiu ce vrei sa oferi -va fi o surpriza pt castigatoare, oricine ar fi ea! Iti urmaresc blogul, sunt Gabriela!

    RăspundețiȘtergere
  12. Participare

    La multi ani, Camelia! cel de-al doilea meu nume este Gabriela, iar ieri 7 nov a fost si ziua mea de nastere :)
    Imi place blogul tau, ti-am mai spus si o sa-ti tot repet !! Imi plac review-urile, pentru ca eu personal cred ca te pricepi de minune-ultimele posturi despre produse MAC au fost o binecuvantare, de abia astept sa se deschida magazinul in Baneasa :) Mi-a placut articolul despre barbati si femei, atunci cand ai "certat" persoanele care nu ti-au trimis niciun semn de viata dupa ce au castigat la giveaway, si bineinteles, Happy Moments. Doamnee, imi place tot blogul tau, nu am un articol preferat. Deja esti ca o revista, zilnic mai apare cate un nou articol! Evident, imi plac si giveawayurile, dar cel mai mult ma amuza produsele fake de pe okazii :))
    te-am pupat :* si inca o data, la multi ani! Sper sa ai o zi si un an superb. Te urmaresc sub numele de Alexa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Participare

    In primul rand, la multi ani!!! Sunt curioasa cum te mai cheama. Pe mine ma mai cheama Gabriela dar nimeni nu stie asa ca nimeni, in afara de ai mei, nu imi zice la multi ani azi :)). De cadouri, cu atat mai putin :D. Sper ca tu sa ai o zi de nume mai buna ca a mea.

    Cel mai mult de pe blog imi plac postarile in care povestesti momentele frumoase care ti s-au intamplat in timpul unei saptamani. Cred ca asta este o sansa de a te cunoaste mai bine. Mi-a mai placut foarte mult si postarea despre femei si barbati pe care ai facut-o acum ceva timp. Ai crezut ca nu am fi interesate dar eu cred ca ar trebui sa postezi mai des despre acest subiect.

    La multi ani inca o data si sa ai o zi cat mai buna!! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani!!!! :* in primul rand !!!

    Particip si eu.

    Imi place mult postul despre pensulele MAC, mi se pare un articol util pentru cele care vor sa isi cumpere niste pensule de calitate. Eu chiar ma gandesc sa investesc in niste pesnule MAC si m-a ajutat mult articolul tau.

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani!! eu am senzatia ca te mai cheama Mihaela :D

    asa.. si Partcip si eu.. mie cel mai mult imi place postarea despre femei si barbati pentru ca mi se pare foarte profunda si interesanta si in general imi plac postarile astea care te au si pe tine in fata..
    Pai daca tot iti exprimi dorinta poate o sa si primesti la un moment dat tortul :)
    te urmaresc cu Miuri

    RăspundețiȘtergere
  16. Participare
    In primul rand, la multi ani! Eu banuiesc ca al doilea prenume e Mihaela. Ne spui la sfarsitul zilei daca am ghicit?:)
    In al doilea rand, imi plac mult postarile din seria "happy moments", atat din prisma a ceea ce scrii tu, dar si pt ca ma fac sa ma gandesc la ce am trait eu frumos in ultimele 7 zile - lucru pe care as uita sa-l fac in 80% din cazuri, mai ales cand am zile proaste sau aglomerate. Mi-a placut foarte mult si seria cu produsele mac, caci ai acoperit foarte multe si mi-e mult mai usor acum sa ma decid la cateva produse.
    Sa ai o zi frumoasa si parte de multe bucurii, cel putin cate imparti tu oamenilor din jurul tau!

    RăspundețiȘtergere
  17. Participare: Te urmaresc cu numele Kitty iar adresa mea este kitty1000k@yahoo.com. De pe blog-ul tau cel mai mult imi plac review-urile la produsele de machiaj deoarece unele m-au ajutat foarte mult si datorita tie am cumparat unele produse de care nici nu auzisem pana acum dar care sunt super bune. La multi ani!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Participare
    La multi ani!! Sa traiesti cu numele si sa fii fericita si iubita!
    Mie imi plac postarile despre Fake-uri, care ne ajuta sa distinem fake-urile de originale si sa ne luam produse de calitate dupa net.
    email: mirunika_iloveu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Participare

    Articolul meu preferat este cel despre pensule (Sigma, nu Mac), pentru ca asa ti-am descoperit minunatia de blog si prin asta, dar si prin sfatul pe care mi l-ai dat privind achizitionarea fondului de ten, m-ai facut sa te urmaresc (sub numele Andreea). Sunt multe alte articole de suflet, dar pentru mine acesta e cel mai important pentru ca simt ca am multe de invatat de la tine si ma bucur ca te-am descoperit. :)
    La multi ani! si sa ai parte de tot ce e mai frumos!

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani!!! Multa sanatate si sa ai o saptamana super!

    Paticipare:
    Imi plac foarte mult reviewurile tale (obiective, la obiect), posturile despre produsele fake (foarte foarte utile) si cele cu ce ti-ai mai luat tu de pe ebay (sursa de ispiratie)

    alexa12_02[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  21. Participare: Imi face placere sa citesc mai ales articolele gen "ramble" pentru ca imi place sa stiu ce le mai trece prin cap si altor persoane.
    La multi ani, iti doresc o saptamana placuta!

    RăspundețiȘtergere
  22. Participare!
    La multi ani, first of all!
    Mie imi place ce scrii, desi majoritatea produselor nu intra in categoria mea de buget. Cred ca imi plac cel mai mult postarile personale, cum e rubrica ta saptamanala cu ce te-a facut fericita in saptamana anterioara.

    RăspundețiȘtergere
  23. Participare!
    La multi ani!!!Eu cred ca esti Gabriela!
    Imi plac postarile tale, mai ales cele despre produsele MAC!As fi vrut sa fi citit tips-urile tale acum un an si ceva cand am avut posibilitatea sa achizitionez real MAC cosmetics dintr-un magazin din SUA.Din pacate am plecat din magazin cu mana goala(nu aruncati cu pietre!)dupa ce am stat 15 minute si m-am uitat ca si curca-n lemne pentru ca efectiv nu am stiut ce sa-mi cumpar!So,ramane ca data viitoare sa "ma folosesc" de tot ce ne-ai spus!Btw, te invidiez pentru arsenalul cosmetic!e-mail:andra_monik22@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Participare!

    La multi ani! Cel mai mult imi plac postarile mai personale, pentru ca nu intru pe blogul tau doar ca sa mai citesc un review (foarte bune si astea, foarte complete, te pricepi de minune:P) si plec, ci imi doresc sa cunosc si persoana pe care o citesc zilnic... Totodata imi plac si postarile cu shoppingul de pe ebay si okazii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Participare!

    Hmm.. mie mi-a placut cel mai mult postarea in care ti-ai deschis sufletul catre noi si ne-ai povestit greutatile care te-au facut mai puternica!

    RăspundețiȘtergere
  26. P.S La multi ani! Sa fi fericita si linistita!
    Sper ca ai avut o zi frumoasa exact asa cum ti-ai dorit :*

    RăspundețiȘtergere
  27. Participare.
    La multi ani!!! Eu cred ca te cheama Gabriela ;)) hihihi.
    Postarile mele preferate sunt cele de tip Happy moments :) de ce? pentru ca eu daca nu am o zi tocmai ok, citesc bucuriile tale si ma simt mult mai bine..

    Happy birthday to youu happy birthday dear Camelia.. Happy b-day to you!

    RăspundețiȘtergere
  28. hello!
    PARTICIPARE!

    in primul rand vreau sa iti urez cu drag la multi ani, sper ca aceasta zi si nu numai sa iti aduca bucurii si se pare ca Dumnezeu a fost bun cu tine si Ricky ti-a oferit o partida de pupaceli. asadar, sper sa fi fericita, nu numai astazi, tot timpul, sa fi linistita si frumoasa.
    postarea mea preferata:
    produsele despre fake-uri.. nu numai mac.. benefit.. opi :) lumea este plina! de aceea iti multumesc deoarece eu eram una dintre acele persoane care era sa cada in plasa iar datorita tie am renuntat.

    Te pup!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  29. participare
    la multi ani
    cel mai mult imi place postarea " happy moments ", mi se pare foarte originala ideea si imi face placere sa citesc ce face pe cineva fericit.

    with love!

    RăspundețiȘtergere
  30. hei ! te urmaresc cu numele de Blair Waldorf via yahoo. sper ca nu este nicio problema.
    LA MULTI ANI!!
    ce imi place? postarile cu shoppingul de accesorii.. ador accesoriile sunt oaza mea de fericite.. imi place sa ma uit la ce si-a cumparat altcineva, desi cateodata sunt putin geloasa, dar de data aceasta nnu! mi-am cumparat si eu astazi un inelus absolut superb!

    RăspundețiȘtergere
  31. Particip
    La multi ani! plini de impliniri, fericire si multa sanatate!
    Nu iti pot spune cu exactitate care este postarea mea favorita, sunt mai multe, ador cand vorbesti despre animale cu atata pasiune, si eu ii iubesc pe micuti asa ca tpoate postarile despre animalute imi plac si iarasi am o pasiune pt blog sale :))

    RăspundețiȘtergere
  32. Particip!
    Buna!
    La multi ani!
    Mie imi plac review-urile tale, sunt de parere ca acestea sunt foarte utile. La cat mai multe!

    Bye bye!

    RăspundețiȘtergere
  33. Participare

    Happy Momets, of course. Why? Pentru ca ma bucura si pe mine cand vad alte persoane ca au parte de momente fericite, mai ales ca eu acum sunt intr-o situatie spirituala mai precata... sau instabila as pitea spune.. Si cateodata mi-e tare dor sa fiu fericita. :) Te pup dulce :* Si "LA MULTI ANI", bineinteles! :)
    Te urmaresc cu numele Mademoiselle Christine.. :*

    RăspundețiȘtergere
  34. Ola!
    La multi ani!
    Aici sunt de acord cu Michellinne, postarea "sa ne cunoastem mai bine" este si preferata mea, am apreciat enorm de mult cand ti-ai deschis sufletul si mi-ai marcat gandirea asupra anumitor lucruri..

    LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! >:D< :*:*:*:*:*:*:*:*::*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  35. Participare

    Cred ca deja nici numai e nevoie sa spun.. vad ca multe fete au zis acelasi lucru. Happy moments.. why? pentru ca ma bine dispune cand cineva din jurul meu este fericit! La multi ani sa fi fericita!

    RăspundețiȘtergere
  36. Camelia, iti doresc tie si celorlate/celorlati purtatori de nume la multi ani! Sper ca ai avut o zi superba! O meriti cu desavarsire! :D

    Participare:
    Sunt multe lucruri care imi plac de pe blogul tau. Cam greu sa aleg! Imi place ca dai o tenta personala blogului cu rubrica Happy Moments, imi plac review-urile pe categorii ale produselor de la MAC etc. Insa cel mai mult imi place modul in care realizezi review-uri pentru produsele pe care le cumperi. De la tine stiu de Mario Badescu si hqhair. Imi strang banuti sa imi cumpar un fix de la el.

    Te pup dulce, Roxie!

    RăspundețiȘtergere
  37. buna!
    1. La multi ani sa fi extrem de fericita si sa fi linistita asa cum ti-ai dorit. Iti doresc numai bine si tie si catelusului tau Ricky :)
    2. Postarea mea favorita? Si mie tot produsele despre fake-uri imi plac.. macar asa pot sa ma feresc de persoanele care sunt atat de nesimtite!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  38. PARTICIPARE

    La multi ani!
    Eu cred ca te cheama Gabriela :-?
    postarea mea preferata este cea cu " privire prin sertar" imi pare rau ca nu ai mai postat asa de des la ea.. dar mie imi placea tare mult :)

    kiss

    RăspundețiȘtergere
  39. Scuze, am uitat sa zic " Participare ", so da particip ;;)

    RăspundețiȘtergere
  40. particip... in primul rand la multi ani!
    postarile mele preferate sunt cele cu happy moments... nu cred ca mai trebuie sa spun de ce... pur si simplu ma simt mai bine!
    a fost o idee foarte inspirata sa faci acest set de postari!...

    te pup...

    the_geek_girl86@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. Bonjour! Participare!!!!!!!!
    Eu ma numesc Mihaela, dar tind sa cred ca numele tau este Gabriela, nu stiu de ce :)) oricum ar fi iti urez un calduros la multi ani!
    postarile mele favorite sunt cele in care vorbesti despre MAC, desi nu am incercat niciodata un astfel de produs astept cu nerabdare sa se deschisa in decembrie. Numai am rabdareeeeeeeeeeeeeeeee

    La multi ani!
    My mail: fashionista123456@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. si eu am uitat sa spun PARTICIPARE.. :) sunt cu capul in nori, daca nu vedeam ca a postat fata de mai sus ziceam ca am trimis bine mersi.. mai sunt in concurs ? :)) sper ca da :( nu am fost atenta

    RăspundețiȘtergere
  43. Particip!
    Happy b-day :)
    Postarile mele preferate sunt cele in care vorbesti despre par :X sunt obsedata de parul meu si mereu vreau sa aflu ceva nou despre asta..

    kisses!!!!

    RăspundețiȘtergere
  44. PARTICIPARE!
    LA MULTI ANI!

    Postarea mea preferata: Happy Moments
    De ce? : Pentru ca imi place sa citesc momentele fericite din viata altora!

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  45. Fetelor, de ce se ureaza "La multi ani!" cu ocazia zilei onomastice? imi spuneti si mie? :) Nu mi se pare firesc; cand implinesti anii > este perfect justificabil, dar altfel... senseless!!

    Camelia, sper ca ai avut o zi insorita inside&outside si ca te-ai bucurat de sarbatoare.

    Mie imi plac articolele gen "prima impresie" si in egala masura review-urile.:)Ma ajuta adesea in clarificarea unor nelamuriri/curiozitati. La cat mai multe in continuare!;)

    RăspundețiȘtergere