www.asos.com sucks

19.11.10

Si va spun imediat si de ce sucks. Eu n-am cumparat pana acum de la ei ca n-am simtit nevoia, insa am vazut ieri setul Some Beauty to Love de la Benefit (il puteti vedea aici) si cum era si shipping gratuit si eu n-am prea avut treaba cu produsele de la Benefit, am zis ca e ocazia perfecta sa incerc, mai ales ca pretul mi s-a parut foarte ok.

Toate bune si frumoase, am pus produsul in cos si am incercat sa-mi fac cont la ei, totul a mers struna pana am ajuns la metoda de plata si am selectat paypal si am primit mesajul "Unfortunately PayPal is not available in your billing country. Please select an alternative payment method" care m-a lasat masca.

Am intrebat stanga dreapta si am aflat ca nu accepta paypal pentru Romania (ceea ce mi s-a parut mai mult decat aberant) si singurul raspuns a fost "alegeti alta metoda de plata".

Prin urmare n-am mai facut nici o comanda (eu aveam niste bani in contul de paypal, n-am bani pe card si nici nu vreau sa folosesc cardul pentru plata la asos pentru ca mi se pare aberant sa nu accepti paypal ca sunt din Romania).

Concluzia: www.asos.com sucks si n-am de gand sa ma mai uit vreodata pe siteul lor pentru ca-s ingusti la minte.

11 comentarii

  1. Hmm.."aveam bani in contul de paypal, n-am bani pe card" cum adica?
    Eu mi-am facut recent paypal dar la mine figureaza ca 0 bani pe el (el, paypal adica), insa in momentul cand am facut comanda pe strawberry si am facut plata, mi s-a confirmat. Deci au retras banii de pe card.
    Nu inteleg deci, exista optiunea sa alimentezi contul de paypal iar banii sa fie stocati la ei, ca si cand ar sta intr-o banca?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Katyna, cand vinzi pe ebay, banii intra in acel cont de paypal si raman acolo daca nu ii transferi pe card (contra comision) sau daca primesti bani prin paypal de la cineva sau iti poti alimenta acel cont cu bani direct de pe cardul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaaa, am inteles!
    Voiam sa te intreb daca mai folosesti samponul si balsamul de la Tresemme (am rasfoit putin arhiva si am citit pentru prima oara despre aceste produse). Sunt bune? Nu ti-au provocat matreata?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, le folosesc, nu mi-au provocat nici un fel de problema.

    RăspundețiȘtergere
  5. Camelia, eu inca am acei 1.5euro in contul paypal, iar cand vreau sa fac o plata, sa mi se retraga bani de pe card, iar diferenta sa fie cei 1.5euro, nu mi se accepta tranzactia. Oare de ce?!

    Daca am bani pe card, echivalentul sumei de plata pt un anumit produs, tranzactia se efectueaza, dar daca am cu 5ron mai putin decat trebuie sa platesc, nu se iau acesti 5ron din contul paypal si nu inteleg de ce... ti s-a intamplat?

    RăspundețiȘtergere
  6. In mod normal se iau prima data banii din contul de paypal si diferenta de pe card daca nu optezi pentru alta sursa de plata (posibil sa fie ceva setat in paypal si sa nu-ti faca schimbul valutar, ma gandesc).

    RăspundețiȘtergere
  7. Camelia, exact acelasi set mi l-am comandat si eu prin cineva de pe ASOS. Vroiam Coralista de ceva vreme si am zis ca merita cateva lire in plus sa cumpar acest set. Il primesc pe 27 luna asta.

    Imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat. Tipa care a facut comanda pentru mine foloseste un card pentru plati internationale, nu Paypal. Scuze, dar nu ma prea pricep la plati online.

    Cumpar de pe ASOS de mai bine de doi ani, dar am observat ca sunt destul de dificili! Mango de pe ASOS nici macar nu livreaza in Romania, lucru ce ma enerveaza la culme!

    Pacat ca nu mi-ai zis ca vrei setul. Faceam comanda doua!

    P.S: Apropo de seturi, ce parere ai despre The Makeup Artist Professional Color Collection de la Estee Lauder?

    Te pup dulce, Roxie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Roxie, ieri mi-a facut cu ochiul; as fi putut sa platesc si eu cu cardul, dar n-am vrut. :) Mi s- parut aberant sa nu accepti paypal pe motiv ca sunt din Romania, dar sa accepti plata cu cardul din Romania - si m-am gandit in mintea mea sa se spele pe cap cu produsele lor cu tot ca nu-mi mai trebuie.

    Referitor la P.S. arata foarte bine. Mie fardurile de la Estee Lauder mi-au placut mereu, Magnascopic e unul din preferatele mele, glossurile mi-au placut, rujurile la fel, restul produselor nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Camelia, multumesc mult de raspuns! Ma bucur sa citesc ca mi-ai dat O.K.-ul pentru Estee Lauder. Am facut deja comanda de pe debenhams si aveam emotii deoarece cu exceptia Double Wear-ului nu am mai folosit alte produse de la acest brand!

    Somn dulce pe mai tarziu! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Camelia, setul il poti gasi si pe hqhair! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Merci, Roxie, l-am luat de pe ebay de la un vanzator din State cu un pret mai bun decat cel de pe hqhair.

    RăspundețiȘtergere