GIVEAWAY Mos Nicolae

30.11.10

Azi dau startul unui giveaway care se va incheia pe data de 05.12.2010 (ora 23:30 - nu voi valida nici un comentariu primit dupa aceasta ora) si a carui castigatoare o voi anunta pe data de 06.12.2010 cu ajutorul www.random.org. Castigatoarea are la dispozitie 48 de ore sa-mi trimita datele pentru expedierea coletului, in caz ca nu ma va contacta in acest interval, voi alege o alta castigatoare.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga: sa lasati un comentariu la aceasta postare care sa inceapa cu "Participare" (va rog sa fiti atente la asta pentru ca la ultimele giveawayuri nu s-a tinut cont de asta si imi este destul de greu sa contorizez participarile daca cuvantul "participare" nu este primul in fraza) si in care sa-mi povestiti cea mai frumoasa zi petrecuta de Mos Nicolae sau sa va imaginati cum ar arata aceasta zi pentru voi daca ati putea s-o faceti dupa dorinta voastra.

Giveawayul este deschis pentru toti cititorii blogului (nu trebuie sa fiti un "follower" al blogului pentru a participa, insa daca nu urmariti in mod oficial blogul, este obligatoriu sa lasati o adresa de mail la sfarsitul comentariului).

Iar premiul este ... un set Bourjois Dallas Cowboys Cheerleaders care contine:
Effect 3D High Shine Lip Gloss - Rose Emblematic (04)
Blush - Lilas D'Or (33)
Pump Up The Volume Mascara - Noir (90D)
si un portfard argintiu

96 de comentarii

  1. Participare
    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae...Cred ca in fiecare an exista ceva special in acea zi, dar pentru mine totul se petrecea mai repede pentru ca, din pacate, am aflat prea repede ca Mos Craciun si Nicolae nu exista, insa fericirea era imensa la vederea cadourilor. Dar, daca ar fi sa aleg cea mai frumoasa zi, a fost in anul in care fratele meu mai mic a inceput sa cunoasca povestea, iar bucuria din ochii lui nu o voi uita niciodata!
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Particip!
    Cea mai frumoasa zi de Mos Niculae...greu de ales...as putea spune cele mai frumoase zile de Mos Niculae sunt acelea de cand eram eu mica si eram sigura ca Mos Niculae exista...Imi faceam papuceii de seara,mii lustruiam si ii puneam la vedere.Seara abia puteam adormi de emotie...si dimineata ma trezeam dis de dimineata si ma duceam direct la papuci.Nu prea ma interesa cat de multe dulciuri am primit,ci faptul ca am primit cadou si nu nuielusa!astea erau cele mai frumoase zile de Mos Niculae pentru mine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Participare

    Hmmm... imi amintesc de vremurile copilariei cand seara imi spalam ghetutele si le puneam la geam pentru ca Mosul sa vina si la mine cu dulciuri. A doua zi dis de dimineata ma trezeau bunicii sau parintii sa ma duc sa ma uit daca am primit ceva. Eram foarte incantata cand vedeam ghetutele pline ochi cu dulciuri si jucarii.
    Pentru mine asa era cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae si tare mult imi doresc sa mai fiu copil si sa cred in Mos Nicolae si Mos Craciun, imi doresc sa mai fiu acel copil care se bucura de apropierea sarbatorilor si sa ard de nerabdare sa vina Mosii la mine, pentru ca eram cuminte si ascultatoare. :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Participare:
    Cea mai frumoasa zi de Sf. Nicolae ma leaga, fireste de copilarie!ce e mai frumos decat sa crezi cu adevarat in Mosu si sa te bucuri ca si anul asta ai scapat de nuielusa!intr-un an am tipat asa de tare cand am vazut ghetutele pline incat ai mei au crezut ca mi s-a intamplat ceva rau:))
    Multumim pentru giveaway,Camelia!si fie ca Mosul sa iti umple ghetutele cu liniste sufleteasca si impacare si sper ca 2011 sa te prinda cu un zambet pe fata,fie el chiar timid!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Participare

    Singura zi de Mos Nicolae de care imi amintesc a fost atunci cand aveam 5anisori iar bunica'mea mi-a pus niste cubulete de rahat colorate taiate frumos sub perna. Am ramas uimita si imi lingeam degetele. Nu mai mancasem niciodata ceva asa de bun si gustos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Participare
    Cele mai frumoase zile au fost cele din copilarie, undeva pe la varsta de sase ani am aflat (prin bunavointa unei verisoare) de legenda si de-atunci n-a mai fost la fel.
    Astept cu nerabdare anii ce vor urma, cand voi pregati impreuna cu copiii mei ghetutele sa il asteptam pe Mos Nicolae, cred ca acelea vor fi cele mai frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  7. Participare
    Cea mai frumoasa zi...hmm...in copilarie, la vreo9 10 ani:D, cand din banii mei i-am luat mamei si bunicilor cate o icoana sfintita cu Sf. Nicolae luate de la biserica. Pur si simplu ma simteam mandra ca am daruit si eu ceva cadou:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Participare.

    Ce a mai frumoasă zi de Moş Nicolae... Cred că aveam 10 ani şi deşi ştiam demult că nu există şi că părinţii îmi aduc acele cadouri, mă prefăceam surprinsă. Dar în acea zi, eu le-am făcut părinţiilor mei surpriza această. M-am chinuit şi am reuşit să strâng nişte bani şi nu le-am luat cele mai frumoase cadouri din lume, dar pentru ei gestul a contat enorm.
    Şi în ziua de azi părinţi mei îmi pun cadouri în ghetuţe ;)).
    Mulţumim pt giveaway ;x.

    RăspundețiȘtergere
  9. PARTICIP!
    Toate zilele de Mos Nicolae au fost minunate si pline de surprize in fiecare an , nu as putea alege una,am niste parinti minunati(desi eu si sora mea am crescut si am inteles care e treaba cu Mosu',inca ne punem ghetutele la usa:D)! Si daca ar fi sa imi imaginez ziua de Mos Nicolae de anul asta,ar trebui sa fi la fel de speciala si plina de dragoste ca toate celelalte si as vrea ca in ghetute sa il gasesc pe iubitul meu care din pacate nu va fi anul asta alturi de mine(este in armata).
    Multumim pentru concurs!
    Si sper ca anul asta Mos Nicolae sa iti aduca multa liniste sufleteasca si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  10. PARTICIPARE
    Credca cea mai amuzanta dar si frumoasa intamplare de Mos Nicolae era cand aveam 6 ani, imi pregatisem seara ghetutele frumos aliniate langa geam...si dormeam devreme ca Mosul sa imi aduca jucariile dorite si ...dimineata (mai devreme decat de obicei) aimei nu aveau habarimi amintesc ca :)) =)) ma trezesc eu super entuziasmata..ma duc pe furis in hol unde erau ghetutele si SURPRIZA :)) aimei..puneam cadourile in ghetute:)) BUSTED !!! mda..am fost dezamagita ca nu exista MOS NICOLAE, dar am trecut peste si in ziua e azi mereu imi amintesc si nu pot sa nu rad la asa situatie...
    o Nicolae fericit la toata lumea >:D< :*:*:*
    email: alexababysweet@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Participare

    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae.. cred ca ar fi una in care eu si sormea ne-am gandit sa ii punem mamei un cadou in cizme un ruj in nuanta care-i placea.. Ce mandre mai eram noi!! :)) Si mama chiar a purtat rujul :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Participare!

    Cand eram micuta, asteptam cu nerabdare luna decembrie, asteptam cadourile, luminitele si bradul de Craciun si pot spune ca nimic nu s-a schimbat.
    Stiam cum arata Mos Craciun, dar pe Mos Nicolae nu il vazusem niciodata, si tin minte ca mi-l imaginam ca fiind un barbat de vreo 30 de ani imbracat cu un palton mov inchis si lung ce purta o palarie neagra. Acum, daca stau sa ma gandesc seamana mai mult cu un detectiv din benzile desenate, dar atunci eu il asteptam pe acest om cu puteri magice ce arunca praf magic si se micsora reusind sa intre pe gaura cheii de la usa.
    In seara zilei de 5 decembrie, imi imi stergeam ghetutele si le dadeam cu crema neagra( bineinteles ca ma murdaream toata, dar nu ii perimiteam mamei sa ma ajute- credeam ca fiecare trebuia sa aiba grija de incaltamintea lui, altfel nu era rasplatit), apoi le asezam langa usa, aproape de perete( ca nu cumva mosul sa se impiedice de ele).
    Dupa o binemeritata baie, ii scriam un mic biletel mosului prin care ii multumeam pentru cadou si mergeam la culcare, inima batandu-mi cu putere de emotie pana cand adormeam.
    A doua zi, cu un zambet larg pe buze fugeam sa vad cadourile primite si mare imi era incantarea cand gaseam jucaria mult visata.
    Imi este dor de anii copilariei,dar nu voi spune" Mos Nicolae NU EXISTA!".
    Bineinteles ca exista! Poarta un palton lung mov inchis si nici macar nu este atat de batran pentru a fi numit "Mos"!

    RăspundețiȘtergere
  13. Participare
    Cum au zis si fetele in comentariile anterioare, cele mai frumoase amintiri legate de Mos Nicolae sunt din vremea copilariei.
    Imi amintesc cu drag ca in fiecare an incercam sa stau treaza sa-l "prind" pe mosul cand vine sa-mi puna cadoul in papucei, insa niciodata nu rezistam. Chiar imi doream sa-l cunosc! :))
    Sau mi s-a mai intamplat intr-un an, cand, mosul a fost destul de darnic cu mine si desi trebuia sa puna un cadou sau nuielusa, mie mi-a pus intr-un papucel o nuia si in celalalt un cadouas.
    Frumoase vremuri... mi-as dori sa revina, sa cred inca in Mos Nicolae...
    Iti multumim pentru aceasta ocazie , poate trece si pe la noi Mosul anul acesta...
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. Participare

    Una dintre cele mai frumoase amintiri care le am legate de Mos Nicolae este atunci cand viitorul meu sot a lasat la usa mea o cizma plina de dulciuri pe care am gasit-o dimineata cand ma duceam la cursuri. Avea si un bilet, asa realizand pentru cine e :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Participare!

    Ziua ideala de Mos Nicolae ar fi daca m-as trezi si as vedea pe hol o multitudine de perechi de incaltari,ca mai apoi sa realizez ca ii am pe toti cei dragi langa mine si ca le pot oferi ceva,chiar daca nu si-au ingrijit pantofiorii! Ador sa-i am pe cei dragi aproape si nu imi place deloc sa ma simt singura,iar ei au grija de acest aspect mereu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Participare!
    Cele mai frumoase amintiri de Mos Nicoale sunt bineinteles cele din copilarie cand il asteptam cu drag si imi pregateam de seara cizmulitele,incercam sa fiu cat mai cuminte sa nu primesc vreo nuielusa:)).Acum ziua ideala de Mos Nicolae as vrea sa o petrec tot cu familia si iubitul meu,cele mai frumoase momente le petrec in compania lor.Ador sa primesc si sa fac cadouri de sarbatori celor dragi.
    Va doresc sa aveti parte de cadouri frumoase de Mos Nicolae!
    Adresa mea de mail:g.alexandra_91@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Participare

    Pot sa spun cum arata pentru mine ziua perfecta de Mos Nicolae: ma trezesc tarziu (pe la 11 asa), pisicuta inca sa doarme la picioarele mele. Prietenul meu s-a trezit deja de cateva ore si a facut omleta si suc de portocale si mi-a pus deja in cizmulite ciocolata (little things make me happy). La pranz iesim sa ne plimbam, poate mergem la un film, iar seara stam in casa, bem un ceai si ne povestim cum ne petreceam seara de Mos Nicolae cand eram copii. Pisicuta inca doarme, pentru ca asta face ea, doarme toata ziua.

    Adresa de mail: honey_wrap@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Participare!

    Nu iti povestesc care a fost cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae de pana acum. Iti povestesc cum as vrea eu sa fie ziua respectiva desi stiu ca e cam imposibil. Vreau sa fiu mica sa imi curat cizmele sa le dau cu crema sa le fac frumoase si sa ma duc la culcare. Dimineata cand ma trezesc vreau sa gasesc cizmulitele pline de portocale si ciocolata si sa ma bucur impreuna cu fratele meu de dulciuri sa le impartim si sa ne bucuram ca ne-a vizitat Mosul si anul acesta.

    mail-ul meu e kitty1000k@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu iti scriu pentru a participa ci pentru a spune ca ma simt jignita in demnitatea mea de femeie.Pentru mine nu cred ca mai exista anul acesta vreun Mos, nici nu mai are importanta cum l-ar chema.Am fost batuta si talharita in strada,noaptea cand veneam de la serviciu.Nu mai vad sau vad foarte rau,am primit o ploaie de pumni peste cap,ochi,sani.Ma simt ca lovita de tren.Politia nu face nimic pentru a prinde hotul.Mai mult dupa ce ca am fost batuta trebuie sa imi scot si certificat medico-legal din banii mei.Am vazut multe talharii pe la tv insa niciodata nu am crezut ca as putea fi urmatoarea.Aveti grija fetelor cand mergeti pe strada,cumparati-va eventual un spray pe care sa il aveti la indemana, deoarece sunteti pe cont propriu.Politia nu va apara nici nu va cauta vreun hot sau talhar vreodata.Mai rau, vad ca mai nou, nici semenii nu mai sunt dispusi sa ajute.Asa ca am ajuns la concluzia Cameliei de la care mi-am cumparat cate ceva cand vindea produse originale pe Okazii, nu imi mai doresc decat liniste sufleteasca ,nimic mai mult,insa se pare ca este prea mult, deoarece vad ca nici de asta nu am parte.Mult succes si feriti-va de oricine vi se pare suspect.sorana2

    RăspundețiȘtergere
  20. Participare

    Toate zilele de mos Nicolae au fost frumoase cand eram copil. Nu prea reuseam sa dorm noaptea, tot intrebandu-ma daca a venit deja sau nu inca... Apoi venea dimineata si ma ridicam pe varfuri, sa ajung la manerul usii, si fugeam pur si simplu pana la ghete. Cel mai frumos cadou pentru mine a fost intotdeauna reprezentat de portocale. Imi placea si imi place foarte mult cum miros. Nu prea contau jucariile sau dulciurile; daca aveam si o portocala pe-acolo, eram multumita. Acum am crescut si se pare ca mosul nu pune nimic in pantofii marimea 38! :))

    dana.alex11@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Participare!

    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae a fost anul trecut cand am fost ceruta de nevasta. Acum mi-as mai dori o zi perfecta de Mos Nicolae in care sa ninga ca in povesti, sa fiu la schi cu sotul si sa aflam ca vom fi parinti

    RăspundețiȘtergere
  22. Participare
    mi-amintesc cu drag zilele de Mos Nicolae de cand era mica. mereu ma trezeam in noaptea de 5 spre 6 de vreo 2-3 ori si ma duceam la ghetute sa vad ce mi-a adus Mosu'. si cand eram in liceu la fel faceam :)) dar mama stia miscarea mea si-mi punea dulciurile spre dimineata.
    dar cea mai frumoasa amintire o am de anul trecut. baietelul meu a facut 9 luni pe data de 6 dec. desi era mic, am zis ca trebuie sa-i aduca si lui Mosu' ceva. i-am cumparat un ren micut cu fular rosu. cand s-a trezit, i-am pus botoseii pe pat si langa ei renul. nici nu l-a bagat in seama :)) a fost tare simpatic. n-avea nici o treaba cu jucaria. chiar am filmat momentul pentru a pastra amintirea vie ori de cate ori vom vrea sa ne reamimtim. si de craciun am filmat cand si-a cautat cadoul in punga :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Participare

    Eu una ma pot lauda cu un Mos Niculae mai prompt, in sensul ca eu nu ma culcam pana nu-mi primeam cadoul si de aceea Mosul era nevoit sa vina mai devreme :)) Ma duceam repede-repede sa descopar cadourile (ale mele si ale celorlalti membri de familie) pe care le adunam repede in cizmulitele mele, dupa care ma miram de ce mi-a adus Mosul sosete barbatesti, carti fara poze sau ruj :)) Cred ca aveam vreo 4-5 ani pe atunci... dar acum imi "ispasesc pacatele" caci am devenit si eu Mosu' pentru cei dragi :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Participare
    Cred ca cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae a fost in primul an in care am putut si eu sa fiu Mos Nicolae pentru cei dragi. Nici nu mai stiu ce le-am luat dar stiu ca am strans bani de prin septembrie ca sa le pot lua ceva. Deja stiam ca nu mai "este" Mos Nicolae si am vrut sa fiu si eu, nu numai parintii mei. Cel mai misto a fost sa ma ascund si sa ma fofilez ca sa nu ma vada cand pun cadourile. Cu atata grija am deschis usa de la camera mea dupa ce m-am asigurat ca dorm toti, si sa ma duc tiptil la papuci si sa-i umplu. Mosul deja trecuse si nu-mi mai incapeau bine asa ca a trebuit sa mai scot papuci din dulap. Tin minte ca ma rugam sa nu ma auda mama care are somnul usor. Si m-am refugiat inapoi in pat si aproape nu am putut dormi in asteptarea diminetii. Sa-i vad bucurandu-se a fost cel mai frumos moment.

    raluca_morariu2000 (at) yahoo (dot) com

    RăspundețiȘtergere
  25. Participare.
    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae a fost acum muuulti ani, cand eram copil. Imi amintesc ca am dormit la verisoara mea acasa si unchiul meu ma speriase spunandu-mi ca Mos Nicolae n-o sa ma gaseasca daca nu sunt acasa. Aproape toata noaptea ma trezeam sub motivul ca vreau sa merg la toaleta, numai pentru a trece pe langa cizmulite sa vad daca a venit Mosu' sau nu.
    Dimineata mi-am gasit cadoul: prima mea papusa Cindy (Barbie inca nu se gaseau la noi). Toata ziua am fost extrem de fericita!
    Ce dor imi e sa fiu copil!

    RăspundețiȘtergere
  26. Participare

    In ultimii ani seara de Mos Nicolae si`a pierdut din farmec insa, in copilarie era una dintre cele mai asteptate seri. Cea mai frumoasa amintire a serii de Mos Nicolae, este bineinteles, din copilarie..care ca aveam vreo 6-7 ani si am primit cadou ceva cada pentru papusi:X. Tin minte ca mergeam din 5 in 5 minute la ghetute sa vad daca nu cumva a venit mosul si sa pot face cunostinta cu el:)). Bineinteles ca a stiut perfect cand sa se strecoare, asa ca niciodata nu l`am vazut:(.
    Adresa de e-mail: byutzik_a@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Participare!
    Cele mai frumoasa amintire de Mos Nicoale a fost in copilarie,aveam vreo 13 ani cand m-am gandit sa strang banuti din alocatie pentru a pune cadouri in ghetute la fiecare din fam.(mama,tata,sora,fratele,cumnatul,nepotul,cumnata).Stiam ca nu vor avea toti dulciuri de la mos(fiind mari nu le mai punea nimeni cadouri in cizmulite)iar eu ma trezisem dis de dimineata sa le pun la fiecare dulciuri.A fost cea mai fericita zi de Mos Niculae cand i-am vazut pe toti fericiti iar de atunci am grija ca in fiecare an sa le pun cate ceva chiar daca ei si-au dat seama desigur ca eu eram mosul.De cand eram micuta tatal meu m-a invatat sa imi lustruiesc cizmultitele pentru a trece Mos Niculae si pe la mine iar eu respectam cu strictete in fiecare an acest lucru si inca il mai fac desi nu mai sunt copil.Spiritul sarbatorilor ne face mai buni,mai darnici,ne face sa fim din nou copii.Te urmaresc cu numele albastrikmik iar Emailul meu este miha_blue4you@yahoo.com.Multumesc pt acest concurs.

    RăspundețiȘtergere
  28. PARTICIPARE
    Sincer nu-mi amintesc sa fi avut vreo seara de Mos Nicolae mai deosebita decat a altora dar imi doresc din toata inima sa mi-o petrec cu iubitul meu de care tocmai m-am despartit. O impacare ar fi cadoul ideal si chiar mi-ar face aceasta zi una speciala. Am avut curaj sa scriu despre asta pt ca el nu urmareste blogul tau asa ca orgoliul din mine ramane neatins...nu as vrea pt nimic in lume sa creada ca eu fac primul pas. Te pup te urmaresc cu numele de Agnes

    RăspundețiȘtergere
  29. Participare
    Sincer,cred ca toate zilele de Mos Nicolae au fost foarte frumoase...insa imi aduc aminte cand aveam vreo 10 ani,m-am trezit foarte nerabdatoare,am fugit pe hol,acolo unde am aveam pantofii,sandalele,cizmele si papucii de casa frumos aliniati si am gasit dulciuri in fiecare pereche.aaaaaa si pisica mea dormea frumos langa papuci.imaginea asta ced ca n-am sa o uit prea curand :)

    e-mail:andreea.gonc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Participare!

    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae a fost cand m-a lasat mama sa ma joc cu o verisoara de-a mea cam toata ziua.Tin minte cat de incantata eram atunci ca ma jucam doar cu niste papusi Barbie (ai mei nu isi permiteau sa imi cumpere asa ceva!) Imi aduc si aminte acum cat de nerabdatoare eram in ceilalti ani sa facem bradul de Craciun,dar 6 decembrie eram mult prea devreme.
    In general cat am fost copil si chiar si acum cand sunt copil mai mare :)) fac bradul fix de 22 decembrie,ca tot e ziua mea.Stiu ca bradul de face in Ajunul Craciunului,ca sa se pastreze cumva traditia,dar profit anual de faptul ca imi serbez ziua de nastere si ignor oarecum traditia.

    Din pacate pe la 7 ani ani si ceva,un coleg de clasa ne-a spus tuturor ca Mos Nicolae si Mos Craciun nu exista asa ca vraja s-a cam destramat.In schimb eu tot copil am ramas si de Mos Nicolae neaparat impart dulciuri cu cei dragi!

    Iti doresc si tie un Mos Nicolae generos si numai bucurii!
    Multumim pentru organizarea acestui giveaway!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu stiu daca era obligatoriu o adresa de e-mail,pentru ca eu iti urmaresc blogul.
    bazardeimpresii@yahoo.com

    Scuze de dublu post! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  32. Participare:)
    Pentru mine orice zi are o semnificatie deosebita chiar daca ma marcheaza pozitiv sau negativ:)
    Insa cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae s-a petrecut acum cativa ani in urma.
    Cand aveam 5-6 ani tin minte ca imi curatam ghetele din timp si dadeam fuga din minut in minut sa vad daca nu cumva a trecut Mos Nicolae pe acolo.Ma bucuram la fiecare cadou,la fiecare jucarie.:x Era un sentiment inedit ,care si-a cam pierdut din farmec cu trecerea anilor.Acum am invatat sa ma bucur de cadouri mai mult care vin din suflet ,de orice gest minuscul:*
    Te urmaresc cu numele Dedeea

    RăspundețiȘtergere
  33. Participare!

    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae a fost cand tata m-a tinut langa el o seara intreaga si cand s-a uitat la un moment dat pe geam a spus : Uite-l pe mosul acum a plecat de la noi !!!
    Eu emotionata sa-l vad l-am rugat sa ma ia in brate, dar pana atunci a disparut. Am fost dezamagita ca l-am ratat inca o data.
    Si cand m-am dus in sufragerie aveam cadouri in ghetute, ii lasasem carnetul de note (cred ca eram clasa I sau II ) ca sa vada ca am numai note mari si am fost cuminte !

    Acum cand imi aduc aminte imi dau seama ca in fiecare an tata se chinuia sa ma pacaleasca cu diverse in fiecare seara de Mos Nicolae. As dorii sa le transmit si copiilor mei aceeasi emotie, sa nu se piarda acest spirit al sarbatoriilor !

    Adresa de mail: pixxie85@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Participare

    Draga Camelia,
    Iti raspund cu mare drag provocarii la "povestit", insa, in schimb, as vrea sa ne spui si tu cum ar arata o sarbatoare perfecta a Sfantului Nicolae, pentru tine. Stiu ca tu preferi darurile sentimentale, dar eu pot spune ca pana de curand am fost "copil" in adevaratul sens al cuvantului, si, prin urmare, am preferat mereu ziua de "Mos Nicolae", pentru ca, evident, primeam cadouri. In orice caz imi aduc aminte cu mare placere, si incerc an de an sa pastrez traditia "lustruitului ghetutelor", pe care, pe parcursul anilor il "upgradez" cu diverse "accesorii", sa zicem. La un moment dat stiu ca am inceput sa i las scrisori si Sfantului Nicolae, in care ii multumeam ca a trecut si prin ghetutele mele, si mai ales, ca nu mi a lasat vreodata nuiele. O alta amintire placuta e legata de varsta de 6 ani, cand eram atat de emotionata de venirea Sa, incat nu am adormit, iar dimineata, cand, in sfarsit, am ajuns la ghetutele care erau pline, am exclamat uimita :"DAR NU AM AUZIT CHEIA IN USA!!!" (mama raspunzand "Mos Nicolae intra pe gaura cheii"). In orice caz, revenind la anii maturitatii, as putea spune, daca ma gandesc mai bine, ca am fost uimita de fiecare data cand gaseam ceva ascuns in ghetute. Odata m am intepat intr o pereche de cercei ascunsi de mama in ghetute, tocmai pentru ca nu ma asteptam sa fi primit ceva..asta ar insemna ca, probabil, si eu asteptam, mai mult, daruri ce nu tin de material. Poate ca "Sfantul Nicolae" nu mai este o sarbatoare pentru adulti..sau poate asta simt doar eu. Anul acesta, precum mereu, imi voi lustrui cizmulitele si voi astepta ca Sfantul Nicolae sa imi asculte rugile si sa aduca zapada, iar asta, probabil va fi o zi festiva frumoasa.

    bisqytul[at]yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Participarea la acest concurs imi face placere si iti multumim pentru aceasta ocazie! Imi aduc aminte de anii din copilarie cand venea Mos Niculae, chiar si cand aflasem misterul acetuia, insa bucuria de a primi ceva nou si curiozitatea varstei nu se compara cu nimic in lume! Atunci stii sa te bucuri altfel de orice lucru... (cati_niculae@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  36. Participare!:)

    Cea mai frumoasa zi de Mosh Niculae pentru mine este aceea in care sunt acasa, cu persoanele aproape sufletului meu. Simpla lor prezenta, faptul ca ne adunam cu totii cu asemenea ocazii de sarbatoare (avand in vedere ca se sarbatoreste si onomastica), transforma acesta zi intr-una speciala, in care avem cu totii senzatia unei bucurii, impliniri interioare care ne face sa uitam o clipa de problemele cotidiene...

    Sper ca si anul acesta sa am/sa avem cu totii parte de astfel de clipe frumoase, iar Moshul sa fie darnic si tare bun cu toti cei merituosi.:)

    RăspundețiȘtergere
  37. Participare

    Pentru mine cele mai frumoase zile de Mos Nicolae erau acelea in care daruiam jucarii si dulciuri foarte frumos impachetate la orfani si nu numai.Mergeam pe grupuri la camine.Bineinteles ca micutii se bucurau de parca l'ar fi vazut pe Mosu'..acel sentiment nu il ai decat atunci cand le vezi ochii inlacrimati(cum ii am si eu acum ca tot mi'am adus aminte).Petreceam foarte mult timp cu acei copii..repetam gestul de fiecare data cand ni se dadea sansa.

    Si am mai avut o zi "speciala" ..Atunci cand tata ne'a ascuns ghetutele cu dulciuri cu tot si nu s'a gandit cat de tare ne va rani si cat de mult vom plange(impreuna cu fratiorul|)..stateam pe scaunele langa usa speram ca Mosu va trece si pe la noi. :)
    Dar e cu happy ending.Ca ne a pus inapoi ghetutele si ne'a cumparat dulciuri extra ca sa'si repare greseala!

    mail: pfhutz@yahoo.com
    te urmaresc sub numele de Poofie

    RăspundețiȘtergere
  38. Participare!
    Cea mai frumoasa zi de Mos Neculae,a fost ziua in care iubitul meu,a gatit un tort(nu locuiam impreuna).Bineinteles,un tort surpriza.I-a dat mamei tortul impachetat frumos,si i-a explicat cum trebuie sa aseze cutia langa ghetutele mele.Numa` ca mamitu meu,a asezat invers cutia:)))Sa va mai spun cum arata tortul?????:)))Oricum a fost tortul cel mai bun mancat pana la varsta asta:X si o zi frumoasa din viata mea,care sigur nu o voi uita never.Poop si iti doresc multa Putere.ZEYYA!

    RăspundețiȘtergere
  39. Participare!
    Buna!Pentru mine anul acesta Mos Nicolae va fi iubitul meu,alaturi de care pe data de 7 decembrie vom face 2 ani si 6 luni de cand suntem cei mai indragostiti si cei mai fericiti!Pentru ca de Sf. Andrei i-am facut iubitului meu un tort delicios mi-a promis ca voi avea o surpriza de Mos Nicolae!Sper sa primesc o gramada de farduri!Asta ar fii cel mai frumos cadou de Mos!pupici
    e-mail:petruta1990@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Participare
    Cea mai frumoasa zi de Mos Niculae va fi anul acesta cand voi vedea bucuria baietelului meu de doar 2ani si jumatate care va gasi duciurile din cizmulite, la plecarea spre cresa.
    mail:gabrielaflueras@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. Participare
    Cea mai frumoasă zi de Mos Niculae,bineînțeles că se găsește în copilăria mea.Așteptam cu nerăbdare noaptea de 5 decembrie să-mi pregătesc ghetuțele.Eu și fratele meu făceam un întreg ritual din pregătirea ghetuțelor.Amândoi ne înghesuiam în holul îngust cu 2 cârpe și cremă de papuci și petreceam câte 1 oră ,uneori depășea o oră,până încheiam ritualul.Pentru părinți,în schimb,acest ritual era cel mai bun motiv pentru o clipă de odihnă,pt că părinții erau cei care ne pregăteau ghetuțele când ieșeam pe derdeluș.
    În una din nopțile de 5 decembrie,după ce s-a încheiat ritualul și am așezat ghetuțele în geam,eu și fratele meu am pus la cale un plan de a-l "demasca pe Moș Niculae".Pentru că copiii mai mari din fața blocului împrăștiau zvonul cum că: "Moș Niculae nu există",eu și fratele ne-am pus la pândă.
    Bineînțeles,că nu am rezistat cu ochii larg deschiși până dimineață așa că nu-l demascasem pe Moș.În schimb,dimineața ne-am ațintit amândoi înspre geam unde am descoperit ghetuțele pline de dulciuri și fructe-pe care le căpătam rareori pentru că părinții nu-și permiteau,acesta fiind și unul din motivele pentru care portocalele îmi amintesc profund de iernile cu Moși-.Mama a venit în cameră după ce ne-a "auzit" bucuria și a ținut să puncteze că fereastra a fost lăsată deschisă pentru că Moșul a auzit că noi nu credem în el,iar acesta a fost semnul care ne-a convins până în măduva oaselor.
    A doua zi toți copiii din fața blocului știau că la noi CHIAR a venit Moș Niculae.

    Felicitări pentru followeri,e atât de plăcut sentimentul de împlinire pe care-l simți când știi că sunt fete care te ascultă și-ți urmăresc "pașii". Congraats!

    RăspundețiȘtergere
  42. Participare.

    Sarbatorile imi aduc mereu aminte de acele filme americane in care tinerii indragostiti se aduna in jurul unei mese si petrec momente placute impreuna. Pot spune ca in fiecare an,de Mos Nicolae, am petrecut decat cu cei apropiati mie,de cele mai multe ori cu mama si tata.
    Lipsea insa ceva: prietenul meu, pe care atunci inca nu il intalnisem.
    Daca ar fi acum sa imi aleg modul in care sa petrec de Sf Nicolae, as spune decat un singur lucru: alaturi de prietenul meu, fiind prima sarbatoare pe care o petrecem impreuna.
    Ar fi foarte frumos daca as castiga deoarece cu produsele primite m-as putea pregati pentru seara pe care o vom petrece impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  43. Participare
    cred ca cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae ar fi daca acesta ne-ar putea aduce tuturor ceea ce ne dorim cel mai mult de la viata..asa poate n ar mai fi persoane vesnic nemultumite;)

    RăspundețiȘtergere
  44. Particip si eu sa nu raman de caruta!:)
    Pai, nu-mi amintesc o dimineata frumoasa din copilarie, de Mos Nicolae, desi am visat tot timpul la o dimineata in care sa intredeschid ochii atunci cand se lumineaza de ziua si sa-mi arunc privirile spre cizmulitele ticsite cu daruri!
    In fiecare an imi imaginez asa ceva, desi am trecut de mult de varsta copilului care crede in Mos, dar imi place la nebunie sa respect traditia si sa ma intorc in timp pe vremea cand nu puteam sa dorm de emotie in noaptea de Mos Nicolae sau Mos Craciun!
    Anul trecut eram sigura ca nu voi primi nimic pentru ca al meu iubit nu prea rezoneaza in gandire cu mine la chestiuni din astea copilaresti :), asa ca in ajunul sarbatorii am coborat la magazinul din fata blocului si am cumparat 2 ciorapi mari din aia de pus darurile in ei si multe dulciuri. Sora lui dormea la noi in acea noapte si eu am prins momentul in care nu erau acasa si am ascuns cumparaturile cum numai eu stiu in dulapul cu incaltaminte din hol:)
    Dimineata m-am trezit devreme si le-am pus in cizme, iar mai tarziu cand s-au trezit surpriza a fost maxima pentru ca nici iubitul meu, nici sora lui nu se astepta la asa ceva. Erau dulciuri banale care se gasesc in orice magazin de bloc, insa a fost foarte tare momentul in care amandoi scoteau din ciorapei darurile si se minunau de parca vedeau prima data asa ceva:))
    Eu n-am avut parte de asa surpriza, asa cum ma asteptam de altfel, insa iubitul meu s-a revansat a doua seara si mi-a umplut toate perechile de cizme cu dulciuri muulte si un set cu fular si manusi care stia ca imi place mie.
    Anyway, ideea este ca imi place foarte mult sa fac cadouri, dar daca se intampla sa mai si primesc, nu ma supar!:P

    RăspundețiȘtergere
  45. Participare
    Am avut pana acum multicele zile de Sf Nicolae in care mi-a adus mosul ce imi doream inca de cand eram mica : papusi , dulciuri si animale de plus,fructe si imbracaminte chiar cand m-am facut mai mare!Insa am sa iti spun ce imi doresc anul acesta : imi doresc sa ma trezesc de dimineata in agitatia unui mic cocker spaniel :)!!! Toata vara am cautata sa gasesc un mic catelus pe care sa il educ eu , sa fie pe placul meu si pot spune ca am gasit abia in noiembrie!!! Un amic are o femela care a dat viata la 8 puisori mici si frumosi de mori dupa ei .Nu am putut sa il iau ptr ca era prea mic si am zis ca tre sa am rabdare inca vreo 3-4 saptamani!
    Asta imi doresc eu de Sf Nicolae , sa imi iau acasa catelusul meu!!!

    RăspundețiȘtergere
  46. Participare imi amintesc de singurul ´Mos Nicolae´petrecut la tara la bunicii mei,cand bunicul meu-deghizat in Mos-arata de fapt ca Omul Padurii!!!!atat eu cat si fratele meu eram mult prea speriati ca sa mai fim in stare sa ne luam cadoul din sacul pe care,cu bunavointa ni´l intindea!..purcaridora@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  47. Participare.
    Cred ca in fiecare an orice zi de Paste, Mos (oricare ar fi) este deosebita si speciala in felul ei. Eu cred ca aceste zile trebuie sa se petreaca in familie. Acum ca avem si noi un puisor, cand va fi mai maricel, abia astept sa dea buzna sa caute in ghetute! Iar surpriza si satisfactia de pe fata lui mititica este minunata. Si acum cand venim bunici, parinti s.a. si ne scotocim in geanta , punga sau orice se uita curios sa vada ce scoti. este pentru el, oare? Si-i place orice ii dai. Nu zic ca si noi cei mari suntem f curiosi ce ne mai aduce mosu'. Imi place de sarbatori sa fiu cu familia, acum cu baietii mei dragi :) si cu bunicii si sa fim sanatosi.
    Sarbatori fericite cu multa pace si dragoste , pupici de ciocolata!

    RăspundețiȘtergere
  48. Participare

    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae ar fi atunci cand toti copii s-ar trezi si ar gasi cadouri in ghetute. Si copii din Africa merita chiar daca ei nu au ghetute.

    RăspundețiȘtergere
  49. Participare:
    Mi-am dorit intotdeauna sa ajung in luna decembrie in Viena. Se stie ca acolo au loc multe manifestatii specifice sarbatorilor de iarna, au acel targ de Craciun foarte pitoresc, si de obicei au si zapada!! Deoarece Craciunul prefer sa il petrec cu familia, acasa, cred ca ar fi foarte potrivit sa merg la Viena de Mos Nicolae impreuna cu iubitul meu, sa bem Gluhwein (vin fiert) si sa ne jucam ca niste copii! gabriela.ciobotaru@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Participare.
    Ziua de 6 decembrie a fost mereu foarte speciala pentru mine. Eu am crezut foarte mult timp in Mosu' pentru ca nu vroiam sa cred ca el nu exista, nu concepeam ideea ca mama imi pune dulciurile in ghete. Intr-un an nu am vrut sa-mi fac ghetutele deoarece afara era foarte cald, nu ziceai ca era decembrie, iar eu nu credeam ca Mosu' poate veni daca nu are zapada. Asa ca in noaptea de 5 decembrie am mers la culcare fara sa-mi pregatesc ghetutele, iar dimineata cand m-am trezit ghetutele mele contineau un bilet care scria:"Si fara ghetutele pregatite eu am venit si ti-am lasat ceva pe fereastra". Evident am fugit spre fereastra si am vazut totul alb. Aceea a fost si va ramane mereu cea mai frumoasa zi de 6 decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  51. Participare
    Cele mai frumoase zile de Mos Nicolae sunt cele din copilarie, cand asteptam cu mare nerabdare sa vina dimineata sa-mi verific ghetutele.....Mereu gaseam dulciuri si eram tare fericita....Cu timpul ziua de Mos Nicolae si-a mai pierdut din farmec odata cu aflarea identitatii mosului faimos si cu inaintarea in varsta.......Insa m-am hotarat ca din acest an sa reinvii farmecul acestei zile minunate si sa ma bucur exact ca un copil, asa cum faceam pe vremuri.....
    Adresa mea de mail este aleka_aleka2005@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  52. Participare!

    Oooo, ce amintiri am din copilarie legate de Mos Nicolae, zau ca e mare pacat ca nu mai sunt copil decat in sufletul meu!In fiecare an, cu o saptamana inainte de Mos Nicolae scotoceam toata casa, nu ca ar fi fost f.mare un ap. de 2 camere, dar.........treaba serioasa, nu gluma.Daca imi gaseam cadoul, atentie, il lasam acolo, doar vroiam sa-l vad, atat.De ce?Habar nu am, dar asa faceam mereu.In plus, desi stiam ca nu exista, pt. ca facusem sondaj de opinie intr-un an cu mama si bunicile , iar raspunsurile nu erau la fel si s-au dat de gol, in sufletul meu cred ca a existat mereu, chiar si anul acesta, dupa multe incercari si schimbari de care am avut parte si sper sa nu ma uite!
    Pupici si bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  53. Participare!

    Imi amintesc cu cata nerabdare asteptam sarbatorile cand eram mica.
    De Mos Nicolae gaseam mereu dimineata cadouri in ghete. Deobicei erau dulciuri si fructe, dar ma bucuram foarte tare.
    Pe la 6 ani am aflat si adevarul...


    kalliste_alpha94@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Participare
    La mine farmecul noptii in care vine mos Nicolaie nu s-a pierdut nici acum, nici cand, copil fiind, am aflat ca nu exista mos Nicolaie (sau Mos Craciun). In fiecare an imi fac ghetutele si astept cuminte sa vina mosul. Anul trecut mos Nicolaie a uitat sa vina si a fost o adevarata drama. Si-a adus aminte de mine abia pe 7 decembrie si l-am tras bine de barba, ca sa nu uite ca si at.cand o sa fiu de 90 de ani, tot suflet de copil o sa am.
    Adresa mea de mail e madda20@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  55. Participare

    Cea mai placuta amintire de Mos Nicolae a fost cu cativa ani in urma, cand eram in scoala generala. Asta nu inseamna celelalte sarbatori nu au fost frumoase, dar una mi-a ramas in suflet mai mult decat restul. Eram in clasa a 5-a si pe mine, ai mei parinti m-au invatat ca pe langa lustruitul ghetelor sa asez si carnetul de note langa ele. Asa ca, daca imi doream un cadou "baban" trebuia sa muncesc pentru el :)). Asadar, in dimineata de sarbatoare m-am trezit cu .. o carte, niste dulciuri si un pachet invelit frumos. Imagineaza-ti "fericirea" mea cand am vazut (inca!!) o carte de citit, de fratii Grimm, cu o craiasa pe coperta si fara alte poze in interior. Cititul nu era una din pasiunile mele, cu toate ca o faceam. Pentru ca ma trezisem pe la vreo 7 dimi si incercam sa nu fac niciun zgomot, totul a devenit brusc mai frumos si chiar am inceput sa topai, cand am desfacut marele pachet frumos invelit: am gasit cadoul mult dorit, adica prima mea pereche de patine; pe care am si probat-o cateva zile mai tarziu la patinoar.


    & my email is : ana_maria_cncv@yahoo.com

    Happy holidays!

    RăspundețiȘtergere
  56. Participare:

    Incercand sa identific in negura unor decembrie trecute "acea" zi perfecta de Mos Nicolae, am constatat ca ceea ce mi-a ramas in memorie a fost mai degraba asteptarea zilei de 6 decembrie, decat ziua in sine. In ceea ce ma priveste, se pare ca deliciul visarii la "prajitura" prevaleaza asupra "degustarii" in sine. Prin urmare, iata cum se contureaza acum o zi perfecta de Mos Nicolae: cu cel putin 2 saptamani inainte, boyfriend-ul ma anunta ca a inceput cautarea dupa cadourile mele de Mos Nicolae si eu pot incepe sa fac scenarii despre care sunt, cate si cum sunt acestea, ma imaginez desfacand pachete, citind felicitari si, instant, obtin "the smile effect" (asa numesc eu reactia de "zambireala" la ceva care ma face fericita). Pana in ziua de 6, imi iau portia zilnica de proiectare in imaginatie a cadourilor cu smile effect-ul aferent. Si, in cele din urma, vine si ziua magica, ma trezesc cu noaptea-n cap, verific cizmele si desfac cadourile, I get gift "high" si deja proiectez in cap figura pentru Mos Nicolae de la anul.
    (eliza666pintilie@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  57. PARTICIPARE!!!
    Probabil cea mai perfecta zi de Mos Nicolae ar insemna pentru mine sa fiu cu iubitul meu..care este la 3000km distanta. NU mi-as dori nimic mai mult decat sa stam imbratisati in casa si ne uitam unul in ochii celuilalt ...:x

    RăspundețiȘtergere
  58. Participare!
    In primul rand, felicitari pentru concurs!
    Realizez ca cele mai frumoase zile de Mos Nicolae, se intorc in timp, la momentele copilariei, cand imi pregateam cu nerabdare cizmulitele in asteptarea mosului. Dar cel mai amuzant era ca nu voiam sa plec deloc de langa ghetute pana nu-l "prindeam pe Mosu'", asa ca ma prindea seara pe jumatate adormita iar parintii ma duceau la culcare. Dimineata eram semi-bucuroasa, adica foarte incantata de cadouri, dar suparata ca nici de data asta nu l-am vazut pe Mos Nicolae!
    Te urmaresc de mai mult timp, felicitari pentru blog.
    Adresa: adryana_p2008@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Participare
    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae a fost si cea mai trista pentru mine, am gasit cadourile in camera parintilor si ei au fost nevoiti sa-mi spuna ca ei erau Mos Nicolae, dar in acelas timp a fost o zi foarte frumoasa deoarece eram complice cu parintii mei pentru a face cadou surioarei mele mai mici.
    Andreea S.

    RăspundețiȘtergere
  60. Participare

    Nu stiu cum se face, dar din copilarie nu imi aduc aminte nicio zi de Mos Niculae. In schimb stiu cu siguranta ca Anul acesta va fi cel mai frumos Mos: piticul meu tocmai a facut 2 ani, a inceput sa vorbeasca si abia astept sa ii vad reactia in fata ghetutelor pline de surprize

    RăspundețiȘtergere
  61. Participare

    Cele mai frumoase zile de Mos Nicolae au fost bineinteles in copilarie cand inca mai traiam acele momente de vis imaginandu-mi cum arata Mosu' si dormind parca mai profund in noaptea ce venea,dimineata saream din pat si imi verificam cu nerabdare ghetutele si eram tare fericita cand gaseam dulciuri.

    RăspundețiȘtergere
  62. Participare
    Acest an voi avea cel mai frumos Mos Niculae pentru ca e primul an cand il serbam cu bebelina in familie :) asa ca ne preocupam sa-i luam ei multe cadouri :)
    mail: oteo_99@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Participare

    Cel mai frumos Mos Nicolae a fost in anul 1 de facultate cand am reusit sa ajung acasa la ai mei in seara de 5 dec (era frig, viscol, abia mai mergeau maxi-taxi, eu eram la facultate in alt oras)... am alergat, am reusit sa prind ultimul maxi-taxi spre orasul meu, am cazut de vreo 2 ori pe gheata in fuga mea nebuna... alor mei nu le venea sa cred ca am venit acasa de Mos, mai ales ca nu-i anuntasem nimic... a fost cel mai frumos cadou pentru ei... Luasem bursa, asa ca le cumparasem mici cadouri, iar noaptea m-am trezit si le-am bagat in ghetute... au fost foarte bucurosi cand s-au trezit dimineata, sa se duca la munca, si au gasit cadouri...
    te urmaresc prin google connect

    RăspundețiȘtergere
  64. PARTICIPARE



    Iat-o ! Are parul lung si blond , incretit usor la varfuri , ochii mari si negrii . E micuta , are doar 7 anisori si viseaza cu ochii deschisi la ziua ce se apropie cu pasi repezi"6 decembrie" ziua in care si-ar dori din tot sufletul ca mos Nicolae sa-i indeplineasca dorinta ,sa-i aduca in data tot ce-a scris pe scrisorica aflata pe birou in camera ei . Pe langa dorinta arzatoare de a primi tot ceea ce scria in scrisoare , fetita era constienta ca a mai facut si boacane si ca poate... mosul nu ii va aduce chiar tot , dar spera si se bucura din tot sufletul daca ar fi putut sa-l intalneasca. Stand la geam seara in 5spre6 decembrie , asetepta privind in gol spre portita , poate poate se va deschide si mos Nicolae ar veni so intampine cu bratele deschide si cu cadourile pe masura . Acea fetita eram eu , la vasrta de 7 ani privind primii fulgi cum se grabesc sa atinga pamantul rece .Timpul trecea , mosul nu mai sosise , fetita inca astepta in geam , dezamagita ca nu mai apare , iar atunci s-a intamplat o minunte , fetita a vazut un om ce a trecut in viteza , imbracat aproape ca mos Craciun intrand in curte . Fiind foarte mica , probabil totul a fost doar in mintea mea , acum la varsta mea constientizez ca a fost o iluzie , dar ... daca nu a fost si mos Nicolae chiar s-a aratat ca printr-o magie ?Acest lucru a ramas un mister , un mister ce m-a facut sa tresar din 1 decembrie pana la sfarsitul lunii sa ma bucur de primii fulgi de nea ce mai apoi vor acoperii pamantul si casele cu o mantie alba , asemenea cu cea a Albei ca zapada din povestile mirifice spusese de parintii nostrii cand eram mici .

    te urmaresc sub numele: Make-up by Dina
    Si vreau sa mai mentionez ca nu am blog insa daca este ceva e-mail-ul meu este: n_dina22@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  65. participare
    Buna, imi place blogul tau si il voi urmarii de acum incolo, sper sa ma urmaresti si tu pe mine.
    Pentru mine cele mai frumoase zile de mos nicolae erau cele din copilarie cand mama, pe langa dulciuri, ne punea in ghetute si care o jucarie sau ceva ce ne doream, cand m-am facut mai mare imi punea balsamuri de buze sau rimel :D

    dianefreedom.blogspot.com

    kiss

    RăspundețiȘtergere
  66. PARTICIPARE
    Cred ca toti am vrea sa fim din nou copii in perioada sarbatorilor, dar din pacate calatoria in timp nu este posibila. Imi amintesc de cel mai frumos Mos Nicolae, a fost in anul cand am intrat in clasa 1 si am invatat sa scriu. Atunci i-am scris prima oara o scrisoare Mosului si mare mi-a mai fost mirarea cand scrisoarea mea a disparut a doua zi din geam. Lumea mea s-a schimbat , a devenit magica, mesajul meu ajunsese la Mos. Am fost extraordinar de incantata atunci cand am si primit ce mi-am dorit. Tin minte ca atunci cand am crescut,tata mi-a aratat toate scrisorile mele catre cei 2 Mosi si impreuna ne-am amuzat copios si am depanat amintiri.
    Acum, privesc peste aspectul material al lucrurilor si daca as putea sa ii cer ceva lui Mos Nicolae ceva ce as stii sigur ca se implineste, i-as cere sa imi aduca inapoi bunicii si pe tata, macar pentru o zi. Pentru ca sarbatorile sunt triste atunci cand familia nu mai e intreaga ...

    ( te urmaresc cu numele Cristina, mailul meu este angelinabv2004@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  67. Participare.

    Nu stiu daca ce scriu aici a fost cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae dar stiu ca a fost una dintre cele mai emotionante zile din viata mea.
    Eram in clasa I si in seara cand mi-am facut ghetutele cu crema de patofi(da,inca mai credeam in mosu'si inca 1 an dupa),am lasat langa ele si carnetul meu de note(unu maro,mi-l amintesc si acum si cred ca il mai am pe undeva) ca sa ii demonstrez Mosului ce silitoare eram. A doua zi ,alturi de cadouri , am gasit si o scrisoare care era mototolita cu un scris tremurat de batranel in care eram felicitata pentru rezultatele bune la invatatura dar mustrata in acelasi timp pentru boacanele,nazdravaniile mele. Imi amintesc ca stateam in pijamale si tremuram ca varga(nu mai stiu daca de frig sau de emotie). La ceva vreme dupa cand am aflat cum sta treaba cu mosu mi-am amintit de scrisoare si am intrebat-o pe mama cum si cine a scris-o. Mi-a povestit cat s-a chinuit ea insasi sa o scrie pe masa din bucatarie in timp ce o zdruncina.Funny,stiu ,dar eu am simtit asa o dezamagire si o tristete ca atunci cand aflasem ca mosu nu exista.

    Imi cer scuze ca m-am intins atat cu povestea mea.
    Felicitari pentru blog si pentru premiul pe care il oferi!

    RăspundețiȘtergere
  68. Participare

    Cea mai frumoasa amintire vine sigur din copilarie. Ca o mica rasfatata ce sunt (am capatat si nume de Sf Andrei si de Sf Nicolae) asteptam mereu ceva in plus de Mos Nicolae sa se "cumuleze" cu Sf Andrei. Cum eu stiam partial ca Mosu` e de fapt cumva "intrupat" noaptea in parintii mei diminetile de 6 eram prima cu nasul in toate incaltarile ce le aveam. Intr-un an nu stiu ce m-a apucat dar am jurat ca ma trezesc devreme sa il prind pe Mos in actiune. Asa ca, nazbatia de mine se trezeste brusc la ora 6 (ca si asa la 6 jumate incepeau desenele pe ProTV) si fuga la adidasi, cizme si alte cele. Cand sa va... un nimic. Zero. Niente.
    M-am dus suparata in alta camera la TV si cum o aud pe maica-mea ca trece pe hol, tocmai se trezise. Nici nu am lasat-o sa ajunga langa incaltari ca m-am si dus tinta la ea, cu plangerea de rigoare: Da` Mosu Nicolae de ce nu a venit la mine? Nu am fost cuminte? Ce i-am facut?
    Mama, cu ochii jumate deschisi, beata de somn: "Cum sa nu vina, te-ai uitat bine?!".
    Eu tusti! la incaltari care acum stateau doldora de portocale, mandarine, caramele, un ou kinder si... o nuia cu fundita. inebunita de surpriza, dar nedumerita de nuia, mama mi-a explicat ca aia e de la Mos Nicolae pentru ca am fost nerabdatoare sa imi vad cadourile :))

    Avand in vedere ca eram sceptica in privinta Mosilor, inchipuiti-va uimire cum a ajuns mama s puna bunatatile la cizmulite (mama care TREBUIA sa treaca pe langa camera mea ca sa puna ceva in incaltari, iar dusumeaua scartiie si daca sufli aer pe ea). A readus magia anul ala in ochii unui copil :D

    Am dat follow chiar daca nu folosesc google mail decat pentru mailuri (nu urmaresc via friend connect blugrile chiar daca dau follow) si apar sub numele MooNy214 si mailul este moony214 [at] gmail [punct] com.
    Recomand cui isi mai scrie mailul sa nu il mai scrie nume@mail.com pentru ca or sa se umple cu mesaje spam pe mail si or sa planga :P

    Succes tuturor, imbratisari tie si un mos Niculae generos :D

    RăspundețiȘtergere
  69. Participare
    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae, isi are radacinile in copilaria mea, petrecuta la bunici. Stiu ca aveam vreo 8 ani (am crezut foarte mult timp in existenta lui Mos Nicolae, uneori si acum cred :P) si in fiecare an imi pregateam cizmulitele (mama ce mai lustruiam la ele) iar bunica facea cozonaci si de fiecare data ii puneam si lui mosu cate o felie pe o farfurioara. Era o noapte importanta si nu vroiam sa dorm si in cele din urma am adormit, dar nu era un somn adanc si imi aduc aminte ca m-am trezit si am vazut pe cineva la geam, fiind somnoroasa nu mi-am dat seama ca era bunicul, care reusise sa-mi puna cadourile. Din acel moment nu a mai contat cine a incercat sa ma convinga ca nu exista Mos Nicolae, pentru ca eu il vazusem si asta conta. Il vazusem pe Mosul!!! Pe langa bucuria asta imi aduc aminte ca am primit o carte de povesti 3D, mai rar pe vremea aia si dulciuri, dar despre carte imi aduc aminte in mod special pt ca o am si azi.:)
    Nu stiu cat de extraordinara este povestioara mea dar pentru mine a fost un moment de mare bucurie, moment de care acum cand suntem adulti nu stim sa ne mai bucuram. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  70. Participare.
    mi-ar placea ca de mos niculae sa fiu undeva in varful muntelui,cu zapada multa multa multa:D ziua sa ies sa ma joc cu zapada cu iubitul meu,ca 2 copii. iar seara sa stam langa o soba incalzita cu lemne,ca miroase intr-un anume fel( as putea sa zic in fata unui semineu,dar sunt putin realista.:D) si sa ascultam jazz in surdina si intr-un clar-obscur sa bem o cana de vin fiert cu scortisoara
    email:esiak20@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  71. Participare
    nu stiu ce sa zic, de cand sunt impreuna cu sotul meu, suntem sanatosi si mama mea de 2 ani se simte mult mai bine, orice zi e frumoasa pentru mine, nu doar cea de Mos Nicolae.Dar, cred ca cea mai frumoasa zi a fost atunci cand in sfarsit am primit confirmarea de la banca ca ni-a fost aprobat creditul prin programul Prima Casa (sper sa nu fie luata ca si reclama sau altceva).Dimineata am fost sunati de la banca ca este aprobat si in acea zi am si facut actele de vanzare cumparare a casutei noastre :)Si de atunci, in fiecare an de Mos Nicolae e sarbatoare la noi in casa.
    O seara buna in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  72. Participare

    Obiceiul cadourilor de Mos Nicolae este foarte vechi, dar cunoaste cineva istoria acestui obicei?
    Eu sunt o fire foarte curioasa din fire (nu ma certa, stiu ca nu e bine), asa ca am cercetat si am aflat o legenda straveche in care se spune ca isi are radacinile aparitia acestui obicei. Si cum ce aflu nu-mi place sa pastrez doar pentru mine, pentru ca e frumos sa impartasesti si cu altii si sa bucuri si alte suflete, in cele ce urmeaza am sa va spun Povestea aparitie cadourilor de la Mos Nicolae.
    “Se spune ca trei surori, fetele unui nobil sarac, nu se puteau casatori. Cand fetei celei mari i-a sosit vremea maritisului, Nicolae, ajuns deja episcop, a lasat la usa casei nobilului un saculet cu aur drept zestre, fiind foarte impresionat de cumintenia si de credinta fetei. Povestea s-a repetat intocmai si cand a venit vremea de maritis pentru fata mijlocie. Cand i-a sosit si celei de-a treia vremea de maritis, nobilul fiind foarte curios a pandit sa vada cine are grija de fetele lui. Asa ca l-a vazut pe episcop, care incercand sa se ascunda de nobil, a urcat pe acoperis si a dat drumul saculetului cu aur prin hornul casei. Acesta a cazut intr-o soseta pusa la uscat, langa soba. Nobilul cel sarac nu a putut tine secretul si de atunci oricine primeste un cadou neasteptat ii multumeste Sfantului Nicolae pentru el.”
    Oricum ar fi aparut acest obicei al cadourilor, imi doresc sa se pastreze etern, fie doar si pentru ca in aceasta perioada iese la suprafata tot ceea ce au oamenii mai bun si mai frumos in ei.Tu ti-ai lustruit ghetutele si le-ai pus frumos la geam in asteptarea mosului?
    email: the_beauty_of_emelu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  73. Participare!
    Incep prin a-ti spune ca am mai incercat o data sa-ti trimit un comentariu si ma intreb daca am facut eu ceva gresit sau nu mi l-ai acceptat.Asa ca voi mai incerca o data..eram mica, aveam 10 ani si surioara mea cea mica avea 6 ani.Ne-am trezit singurele dimineata dupa ce parintii nostrii au plecat la serviciu si am sarit entuziasmate din pat sa deschidem usa holului mic ce unea dormitorul nostru cu sufrageria si baia.La usa ne asteptau ghetutele pline cu daruri la care visasem tot anul:dulciuri si jucarii.Am ramas mult timp asezate pe mocheta cafenie, cu toate usile inchise in afara de cea dispre dormitor in pijamalutele noastre colorate gustand din dulciuri si bucurandu-ne de jucarii...stiu ca am stat mult acolo pentru ca-mi amintesc ca aveam picioarele amortite cand ne-am ridicat.Si acum ne amintim cu drag de una dintre cele mai frumoase dimineti pentru mine si sora mea...
    pup

    RăspundețiȘtergere
  74. Participare!

    Hmm.. pana acum nu am avut o zi atat de speciala de Mos Nicolae, nu ma pregatesc atat de mult, imi petrec aceasta zi cu familia, ceea ce mi se pare cel mai important, sa iti petrecei sarbatorile cu persoanele iubite si cu familia.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  75. Participare!
    Cel mai frumos Mos Nicolae a fost in momentul in care am primit ceea ce mi-am dorit foarte mult!! O orga pe care, din ziua aceea, n-am mai lasat-o din maini pana pe la 13 ani.. mentionez ca aveam cam 8-9 ani cand am primit-o ;))

    RăspundețiȘtergere
  76. Participare
    Fiecare zi de Mos Nicolae s-a petrecut la fel pt mine de cand ma stiu si nu as vrea sa schimb nimic. Anume: dimineata "gasim" cadourile iar dupa pranz, invariabil, ne adunam toata famila la bunici (pe 6 dec e ziua de nastere a bunicii mele).

    RăspundețiȘtergere
  77. Participare

    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae a fost una la care nu ma asteptam. Casa era inca in constructie, iar parintii abia daca isi permiteau cele necesare de zi cu zi, iar noi eram constienti ca Mosul ne va sari anul acela... Nu a fost asa. A avut grija de noi, ca in fiecare an, si ne-a adus cele mai calduroase sosete si cele mai dulci portocale! De atunci a ramas traditie in familie ca, in fiecare an, fiecare membru primeste cel putin o pereche de sosete calduroase!

    RăspundețiȘtergere
  78. Participare

    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae: nu cred ca a fost una singura, ci toate sarbatorile de iarna ale copilariei mele au fost pline de farmec si zapada. Era zapada inalta pe strazi, masinile nu mai mergeau si ai meu urcau bateria in casa sao puna la "redresor" dar spre seara langa ghetutele curate insirate langa calorifer, era o alta atmosfera. Si bunicul venea la mine zambind cald si-mi spunea "Gabi, du-te in sufragerie ca parca am auzit un vanticel in casa"... si cand alergam intr-un suflet acolo, gaseam ghetutele pline de dulciuri si cadouri lasate de mos....
    Ce miraculoase sunt sarbatorile vazute prin valul magic al unor ochisori de copil

    RăspundețiȘtergere
  79. Bineinteles ca cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae a fost in copilarie, si nu numai una, ci mai multe...
    Totul era altfel, atunci chiar credeam, era ceva magic sa gasesti ghetutele pline cu daruri de la un mos misterios care venea pe gaura cheii(stand la apartament nu aveam horn)...
    Apoi bucuria descoperirii cadourilor, si masa luata alaturi de cei dragi completau aceasta zi extraordinara...

    RăspundețiȘtergere
  80. Participare...tu numai giveaway-uri dragute faci!
    Te urmaresc cu GFC, cu numele "alice.left".
    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae este cea alaturi de familie. De cand cu liceul, facultatea si, mai nou, masterul, ma trezesc oriunde altundeva decat acasa in dimineata de 6 decembrie. Iti doresc sarbatori frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  81. Participare.
    Cea mai frumoasa zi petrecuta de Mos Niculae a fost cea de acum 2 ani, cand eram proaspat casatorita , deabia mutata la casa mea.Ziua de Mos Niculae picase intr-o vineri sau sambata .Am lucrat in aceea zi program normal {de la 9 dimineata la 21.30} si cand am ajuns acasa am gasit casa decorata de sarbatori , mancare gata facuta si cizmulitele pline de dulciuri.Cel care se ocupase de toata aceasta magie a fost sotul meu.A fost si ramane cea mai frumoasa si mai speciala zi de Mos Niculae!
    Te urmaresc cu numele de Aurelia!Adresa mea de email este aureliaeftene@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  82. Participare
    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae a fost cu siguranta cand eram copil..cand credeam in Mos, in magia sarbatorilor si mai ales cand eram inconjurata de iubire, chiar daca stateam acasa fara sa fac nimic special, eram acolo, cu tata si cu mama..ce n-as da sa pot intorce timpul, chiar si pentru o zi..dar cum asta nu se poate, cred ca o zi perfecta de Mos Nicolae ar insemna o zi petrecuta cu iubitul meu, sa ne prostim ca si niste copii (pt ca inca ne simtim copii), sa ne jucam cu zapada :)) sa ne plimbam sau pur si simplu sa ne tinem in brate :) dar n-o sa se intample nici anul acesta..

    RăspundețiȘtergere
  83. Participare

    Cred ca nimic nu se compara cu momentele copilariei,cand intr-adevar credeam in acele povesti magice. Nimic nu se compara cu emotia si nerabdarea zilei de Mos Nicolae...ghetutele pregatite seara, emotia de a doua zi de dimineata, bucuria gasirii cadourilor...clipe magice! Acum ziua de Mos Nicolae nu si-a pierdut totusi din farmec, este prima zi din luna cadourilor si aduce fericire in viata tuturor!
    Te urmaresc prin GFC cu numele de munteanuluiza. Adresa de mail este munteanuluiza@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  84. Participare

    Daca as avea posibilitatea sa imi construiesc si sa devina realitate ziua de Mos Nicolae, as vrea sa o petrec in familie si sa fie alaturi de mine si parintii mei si bunicuta mea care sunt acolo sus cu Doamne Doamne. Nici nu pot duce imaginatia pana la capat, stiu doar ca ei mi-ar face ziua asta, de fapt orice zi perfecta. Mi-e dor sa o tin pe maia in brate si sa ii aud vocea, sa ii simt afectiunea, iar parintii mei ii cunosc doar din povestite, au plecat de langa mine cand eu eram mica si imi aduc aminte putine lucruri cu ei, dar stiu ca au fost niste oameni minunati. asa ca ziua de Mos Nicolae pe care eu mi-as dori-o ar fi una in care am sta in casa, afara ar ninge cu fulgi mari si desi, iar eu si fratiorii mei am sta cu maia, cu mami si cu tati la un ceiut cald, am povesti si am rade ...
    te urmaresc cu numele Andra iar adresa mea este bubu_babydoll@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  85. participare


    imi placea seara de mos nicolae atunci cand primeam ceva... nu acum cand sunt mare:)) is-a pierdut din farmec

    RăspundețiȘtergere
  86. Am uitat sa-ti mentionez adresa de e-mail la finalul postului meu.Este andra_monik22@yahoo.com.Scuze pt dublu post!

    RăspundețiȘtergere
  87. Participare

    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae mi-o amintesc si acum,eram mica,aveam probabil 4 ani si inca locuiam la bunica mea,la tara.Imi amintesc cand m-am trezit dimineata si imediat m-am dus la ghetute,pe care le pregatisem de seara.Desi cadoul nu era unul extraordinar,imi amintesc cu cata emotie il asteptam eu si cat ma bucuram ca nu am primit un bat.Mi-ar placea sa mai retraiesc macar o data acele clipe.
    Te urmaresc cu numele Bia'a,iar mail-ul meu este biasaysno@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  88. Mihalache Georgiana4 decembrie 2010 la 15:19

    Buna, o sa-ti povestesc o intamplare mai hazlie. Intr-o iarna de Mos Nicolae, pe vremea cand credeam ca exista Mosul cu adevarat, eram bolnava, iar dimineata cand m-am trezit surorile mele bucuroase si-au gasit cadoul, iar pe mine tatal meu m-a pacalit ca Mosul mi-a adus o punga cu medicamente ca sa ma fac bine, eram foarte trista si nu am vrut sa ma apropii de cizmulite, insa impinsa de la spate m-am apropiat si mi s-au luminat ochii cand am vazut un cadou mare si multe dulciuri.
    Te urmaresc cu numele de Mihalache Georgiana, emailul meu este truka_ruka@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  89. Participare

    Nu imi mai aduc prea bine aminte de momentele din copilarie, insa cu totii am trait emotia ghetutelor lustruite si mirarea micutelor cadouri descoperite a doua zi. Cred ca emotia e cu atat mai mare atunci cand nu te astepti sa primesti ceva, astfel am simtit cand mama soacra ne-a pus la toti in incaltamintea de la usa diverse ciocolatele si mirarea mi-a fost cand am vrut sa ma incalt, m-am simtit din nou copil, mi-a infrumusetat ziua !

    RăspundețiȘtergere
  90. Participare:

    Intr-un an,de Mos Nicolae, s-a nimerit ca ai mei sa trebuiasca sa plece si eu sa raman sa dorm peste noapte la niste prieteni. Nu iti imaginezi cata tragedie, ma tot framantam si ma intrebam daca Mos Nicolae va stii unde sa vina cu cadoul. Am scris scrisoare, am subliniat noua adresa (stiam sa scriu cu litere de tipar de la 5 ani). Tin minte ca abia am adormit in seara aceea. Evident ca dimineata am gasit cadoul in ghetute, Mosul a gasit adresa :))

    Te urmaresc acum cu Geisha ( mi-am facut cont pe Blogger), inainte eram cu Julya.

    RăspundețiȘtergere
  91. Participare!

    Pentru mine, au fost frumoase toate diminetile de Mos Nicolae din copilarie (si adolescenta), cand ma trezeam devreme, entuziasmata, si incepeam sa scotocesc dupa cadourile lasate in ghetute intregii familii :) Acum, cand nu mai locuiesc cu ai mei, imi lipsesc tare acele momente, dar incerc sa le suplinesc, facand eu pe Mos Nicolae pentru mine si cei dragi.
    Cand voi avea ceva mai multi banuti, mi-ar placea sa merg pe 6 decembrie la un azil sau la un orfelinat si sa aduc un zambet pe fetele celor de acolo...

    Multumim, Camelia, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  92. Participare

    Imi doresc o zi de Mos Nicolae calda si tihnita, in care sa recreez atmosfera de basm din copilarie: sa ascult colinde, in asteptarea Craciunului, sa beau ceai fierbinte cu miere si lamaie, sa vad filme a caror actiune se petrece intr-un decor “de iarna” si, mai ales, sa le aduc un strop de bucurie in suflet celor pe care ii iubesc. Imi doresc un decembrie de poveste, cu multa iubire, puterea de a zambi din priviri si clipe de neuitat.
    Copil fiind, mi s-a explicat ca Mos Nicolae vine doar o zi pe an, parca pe neasteptate, in preambulul marilor sarbatori crestine, cand se umple casa de cadouri si miros de portocale. In gluma, uneori aduce in dar o nuielusa celor care n-au fost cuminti. De-abia dupa venirea lui se vestea cu adevarat Craciunul. Pastrez o imagine foarte clara din seara de Mos Nicolae din vremea copilariei. Stateam in bucatarie, in casa era bine si cald, mama pregatea o prajitura, iar pe fereastra vedeam cazand fulgii mari si pufosi, asternandu-se strat dupa strat, intr-o liniste care acum ar parea nefireasca. Imi staruie in minte atatea amintiri speciale: ritualul pregatirii ghetutelor, emotia asteptarii, urmata de bucuria confirmarii ca Mosul s-a gandit la mine si infrigurarea deschiderii cadourilor. Ce primeam era in functie de cat de cuminte fusesem in timpul anului. Era si asta o forma de educatie, te facea sa-ti doresti sa poti sa fii mai bun. Nu ca acum, cand sarbatorile crestine tind sa se transforme in oportunitati pentru comercianti si isterii consumiste pentru cumparatori. Cand am mai crescut si am inteles mersul lucrurilor, imi placea sa ma transpun si eu in postura Mosului, furisandu-ma atunci cand toata lumea dormea si facandu-le parintilor mei surprize din economiile mele.
    Acesta zi ar trebui sa fie o sarbatoare de familie, intima, nu o foame de senzatii colectiva, asaltata de sloganuri publicitare de tipul: "distractie la maximum". As vrea sa vad ca lumea se bucura mai mult, ca are mai multa speranta si incredere pentru viitor. Ca oamenii isi impartasesc bucuriile izvorate din lucruri marunte: un dar facut din suflet, nu neaparat material, un zambet adresat trecatorilor grabiti si infrigurati. Ca inteleg adevaratul simbol al calatoriei Mosului prin lume, mesajul lui de generozitate, bunatate si semnificatia darurilor lui spirituale.

    Iti doresc un Mos Nicolae cat mai darnic!

    Te urmaresc cu numele Madalina. Adresa mea este: okicaprui_m@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  93. Participare

    Cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae a fost cand aveam 8 ani si am primit un motanel blanos,gri cu ochi albastri.Imi doream un animalut sa am si eu cu cine ma juca(neavand frati) insa ai mei nu si nu, ca face mizerie, ca miroase urat in casa, ca nu o sa am grija de el, ca stam la bloc si face galagie deranjam vecinii...o mie si una de motive, ai mei neiubind prea mult animalele.Insa dupa multe plansete si rugaminti (reprosandu-le ca vecina de la 3 are papagali, verisoara mea hamster, alta prietena pesti si caine, totusi stand la bloc) ma trezesc dimineata pe 6 dec si zbor direct spre ghete (pe care le lustruisem bine cu o zi inainte)vad un ghemotoc blanos mic mic cu o funda rosie la gat, dormea in ghetuta mea. Ai mei vin repede sa vada ce reactie am spunandu-mi La multi ani (ca al doilea nume e Nicoleta)eu il iau in brate incep sa-l pupacesc si toata ziua nu m-am mai dezlipit de el. Apoi au urmat 2 papagali (vazand ai mei ca am grija de pisoias pe care l-am botezat Tommy :) ) si acum tanjesc dupa un Golden retriever -sper sa ma auda mosu :D-

    Te urmaresc prin GFC cu numele de MonicaG. Adresa de mail nicole_moni_k@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  94. Participare

    Cred ca fiecare zi a Sarbatorilor de iarna este magica insa magia poate fi vazuta doar prin inocenta copilariei.

    Nu imi amintesc o zi anume dar mirosul de portocale ma face sa ma gandesc la acel sentiment de anticipatie si bucurie pe care il simteam atunci.

    Te urmaresc prin GFC cu SunShineDiva

    RăspundețiȘtergere
  95. Participare!

    Nu-mi amintesc care a fost cea mai frumoasa zi de Mos Nicolae,dar cu siguranta stiu ca toate zilele de sarbatoare sunt frumoase alaturi de familie si cei dragi.Anul acesta il asteptam cu mare drag mai ales ca fetita mea are acum 1 an si 8 luni si e foarte prezenta si a inceput sa se bucure de cadouri,asa ca ...sa vina Mos Nicolae...

    RăspundețiȘtergere
  96. Participare.
    Mie imi place atunci cand imi vine mie randul sa fiu "mesagerul mosului" (la noi in famile se face cu randul). Iubesc si perioada dinainte, in care ma gandesc ce le-ar folosi mai mult (in sens mai larg: trup, minte, suflet), deghizarea prin ambalare pentru a mari surpriza, furisarea noaptea spre ghete si perioada de dupa: diminata devreme cu un ceai cald sau cafea si ceva dulce la indemana(asta este in varianta ideala pentru ca de multe ori nu vrea nimeni sa se sacrifice si sa plece in bucatarie sa incalzeasca apa) sa le urmaresc expresiile pe masura ce despacheteaza.

    RăspundețiȘtergere