Avem un diagnostic

18.11.10

Asa cum banuiti din titlu, a fost din nou veterinarul la Ricky pentru a-i face ultima injectie din cele 4 zile de tratament si pentru a-i baga glucoza si nu mai stiu ce pentru ca nu poate sa se hraneasca. Nu poate sa stea intins, nu mananca, insa respira un pic mai usor desi inca sunt probleme mari pentru ca orice efort (inclusiv mersul) il oboseste si declanseaza un acces de tuse.

Diagnosticul este astm bronsic, care combinat cu dilatatia cardiaca pe care o avea deja, se complica si exista pericolul permanent de a face infarct. Maine seara trebuie sa ma duc cu el la cabinet sa-i faca niste analize si sa-l perfuzeze, insa nu poate nimeni garanta nimic pentru ca nu se stie cum va evolua si ce reactia va avea la tratament.

Iar el in continuare ma priveste cu ochii mari si tristi si-mi cere ajutorul ... sper ca Dumnezeu sa aiba grija de el si sa-l protejeze pentru ca eu nu am ce face mai mult si asta ma darama ...

11 comentarii

  1. sper din toata inima sa se faca bine..cu credinta si multa dragoste sigur va fi bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pierdut candva un catel si m-a marcat pe viata. Iar cand vad astfel de intamplari, ca a ta, efectiv imi dau lacrimile instant. Sper sa se faca bine Ricky, sa gaseasca doctorul un tratament bun sa-i treaca definitiv desi la ce am citit ca ar avea nu suna a "ceva usor de reparat"...sa ne ti la curent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare tare rau ca nu am prins intreaga poveste a lui Ricky inca de la inceput :( Cati ani are? Din cate stiu, cainii se pot trata de astm bronsic, dar exista si o limita de varsta, nu stiu, sper sa nu ma insel si sa dau informatii gresite.. :| Multa bafta cu el si sper sa-si revina! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Are 11 ani si jumatate, problema majora e boala de inima ca ea complica astmul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai saracul :(
    Doamne ajuta sa isi revina complet in urma acestor analize si tratamente!
    Pupici si fii puternica! Eu am un motanel de 1 an de zile,pana acum nu am avut probleme cu el,dar nici nu vreau sa ma gandesc ce fel m-as simti daca ar pati ceva :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Oh saracul... cred ca ti se rupe sufletul sa-l vezi suferind si sa nu stii ce vrea sa "spuna" :( Sper sa nu se agraveze situatia si sa treceti peste asta cu bine.

    Va pup si pe tine si pe Ricky :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum se mai simte dragul de Ricky ?

    RăspundețiȘtergere
  8. eva, un pic mai bine in fiecare zi, insa acum este tot sub tratament puternic care il ajuta sa respire (duminica vom opri tratamentul si atunci vom vedea ce se intampla). Insa vor urma analize amanuntite dar pentru asta trebuie sa iasa din criza.

    RăspundețiȘtergere
  9. ofofof, iti tin pumnii duminica.
    dar el are sanse sa se faca bine vreodata, sau va fi tinut mereu sub tratament ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu are cum sa se mai faca bine, doar sa reusim prin tratament sa-i tinem crizele sub control si sa fie cat mai rare. Totul se reduce la cat va rezista inimioara lui.

    RăspundețiȘtergere