Guest review: Sadie - MAC Magnetique Lipglass

13.11.10

Gasiti mai jos un scurt review al glossului Magnetique castigat de Sadie ca premiu la Giveaway 200.

"Lipglass-ul MAC ... Wow! Cand am vazut ceva de la MAC in mainile mele, m-am gandit ca nu credeam ca voi atinge vreodata un produs de la aceasta firma, daramite sa fie al meu! Ma uitam la el ca un copilas care isi vede jucaria mult dorita in maini si ii e frica sa nu o strice. Culoarea m-a intrigat, parea foarte intensa in tub si asa ca l-am aplicat cu grija. Si-a pastrat intensitatea si pe buze, din pacate pozele o nedreptatesc putin, facand-o sa para mai pala. Se intinde foarte frumos, nu intra inestetic in cutele buzelor.
Gloss-ul e mai gros ca si consistenta, putin lipicios pe buze, insa eu prefer asa pentru ca am constatat ca gloss-urile de acest fel sunt mai rezistente pe buze.
Rezista vreo patru ore daca nu il supun la treburi grele (mancat, baut sau alte chestii asemanatoare), pigmentul nu se prea pierde in timp, insa minunatul finish "sticlos" se mai estompeaza. Totusi, nu cred ca se vrea a fi un produs rezistent la transfer, asa ca e ok. Dupa ce dispare sau il dau jos, nu raman cu senzatia de buze uscate, asa cum mi se intampla cu alte gloss-uri, nu cred ca hidrateaza buzele, dar nici nu le usuca, asa ca are inca o bulina alba.
Am pus fotografii facute in lumina naturala, intr-una bate mai tare soarele si culoarea e modificata putin, dar se vede textura lui pe buze, iar cealalta, in culori mai rece, nu e prea clara, dar se vede mai bine culoarea reala. N-am reusit sa fac una care sa le imbine!
In final, nu pot spune decat ca e un produs foarte bun, foarte pigmentat si destul de rezistent. Iti multumesc, Camelia, ca mi-ai dat ocazia sa-l incerc.


Cu drag,
Sadie "



Un comentariu

  1. ce culoare placuta are! Nici eu n-am incercat nici un rujulet momentan de la MAC,pe viitor sa speram.Pupici!

    RăspundețiȘtergere