Happy moments

8.11.10

Luni din nou ... a mai trecut o saptamana si e cazul sa-mi amintesc momentele frumoase pe care le-am trait saptamana trecuta.

1. In weekend Ricky a fost mult mai vioi si m-a trezit cu pupaturi si chef de joaca (ceea ce nu s-a mai intamplat de luni bune), lucru care mi-a umplut sufletul de fericire.

2. Am visat frumos aproape toate noptile din saptamana trecuta si m-am trezit cu o stare de bine care m-a facut sa incep toate zilele mai frumos.

3. Sambata am fost sa duc 2 saci de hrana pentru caini de la Glina si eu am ajuns la vreo ora dupa ora oficiala de "deschidere" si deja se stransesera peste 200 kg de hrana uscata si ceva hrana umeda - faptul ca oamenilor inca le mai pasa si-si fac timp in viata asta nebuna sa ajute si sa le pese de alte suflete mi-a dat o stare de bine pe care nu o pot descrie in cuvinte.

Voi ce-ati trait frumos saptamana ce a trecut?

3 comentarii

  1. Ma bucur ca s-a simtit Ricky mai bine. Sper sa ii fie din ce in ce mai bine pe zi ce trece :x

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca se simte mai bine si sa dea Domnul ca in toata dimineatza sa te trezeasca cu pupaturi si chef de joaca :)

    Saptamana trecuta a fost cam plina de utina zilnica, dar aceasta a inceput frumos, cu un bughet imens de flori de la my hsb cu ocazia a 2 ani de la cununia civila ;)...asa ca, totul e frumos si se asteapta o saptamana reusita si perfecta.
    La fel si voua!

    RăspundețiȘtergere
  3. Monica - Pisica albastra8 noiembrie 2010 la 20:28

    Ma bucur sa aud ca Ricky s-a simtit mai bine! E o veste grozava!

    Saptamana asta mamei i-a venit in sfarsit decizia de pensionare (o astepta de aproape 2 luni!) si ne-am bucurat impreuna. De asemenea, o vad cu adevarat bucuroasa ca are zilele libere sa si le umple cu orice doreste sa faca (un timp am vazut-o cam deprimata: dupa o viata de activitate ii venea greu sa realizeze ca e pensionara)
    Joi o prietena a mea foarte buna a suferit o operatie grea in urma unui accident de masina, insa operatia a fost un succes iar ea se simte bine.
    Iar duminica, ieri, am fost cu un grup de prieteni in excursie cu masinile la salina Prahova, Cheia si Muntele de Antracit. Am prins o vreme superba, iar salina e un loc incredibil: l-am asociat cu Minele din Moria (din Stapanul Inelelor :) I'm such a dork!)
    Eu nu mai fusesm niciodata intr-o mina de sare, nici prietenul meu. Ne-a impresionat si ne-a placut. Baietii au jucat fotbal in subteran pe un teren amenajat, iar noi, fetele, am baut cciocolata fierbinte, ne-am cumparat flori de mina ca si suveniruri si ne-am dat in leagane :)

    RăspundețiȘtergere