Review: Pantene Pro-V Brunette Hair Colour Intensive Treatment

29.11.10

Scriam acum 2 saptamani ca mi-am luat tratamentul de par din gama Brunette de la Pantene Pro-V (gasiti aici postarea) si l-am folosit o data la 2 spalari, iar acum pot sa-mi dau cu parerea dupa cateva folosiri.

Il las sa actioneze 5 minute pe parul umed (dupa folosirea samponului si a balsamului - momentan folosesc Anti-Breakage de la Tresemme), imi descurca parul si mi-l lasa matasos si stralucitor. Mi-as fi dorit sa nu fie mirosul atat de puternic si sa fie nevoie de o cantitate mai mica pentru tot parul (parul meu are acum o lungime medie si cred ca un tub mi-ar ajunge 10-12 spalari), insa imi place produsul si imi place textura si mirosul parului meu dupa spalare.

Nu m-as mai complica sa-l iau din afara tarii, insa daca va fi disponibil la un moment dat la noi in tara, in mod sigur voi cumpara acest tratament si celelalte din gama Brunette pentru ca mi s-a parut bun tratamentul si sunt curioasa cum sunt si celelalte produse.

5 comentarii

  1. Mie imi place foarte foarte mult tratamentul :) Mi-am luat din Londra 7 tuburi :)) si am prins si o promotie cu 33% mai mult produs, la acelasi pret:) Acum imi pare rau ca nu mi-am luat si sampon, dar aveam atatea incat am zis sa cumpar doar tratament. Il folosesc peste orice fel de sampon si imi face parul foarte moale si stralucitor. Sper sa apara si la noi, desi ma tem ca nu va avea aceeasi calitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, spuneai de mai multe ori de produsele tresemme pe care le iei de pe okazii de la un anume Radu. Ai putea sa-mi lasi si mie idul lui, sa vorbesc cu el ce produse are? multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandra, daca te referi la id de messenger, nu am asa ceva ca nu am discutat cu el astfel. Da-mi un mail si-ti trimit maine adresa lui de mail (o am la birou in Outlook).

    RăspundețiȘtergere