Prima impresie: Seche Vite Top Coat

22.11.10

Trebuie sa incep prin a spune ca am luat Seche Vite intr-o doara (daca pot spune asa, eram satula de atata lauda pe youtube si bloguri) si eram convinsa ca nu e cu nimic mai special decat top coatul OPI pe care l-am folosit si de care am fost mai mult decat multumita sau decat cel de la Alessandro care isi face treaba foarte bine.

Insa marturisesc ca m-am inselat! M-a fascinat! N-am crezut ca am sa spun asta, dar da: e fantastic!

Aseara tarziu m-am gandit sa-mi pictez unghiile si am folosit una din ojele Nubar care mi-au ajuns saptamana trecuta (care imi place si aia la nebunie - sper sa ajung acasa devreme si sa fac niste poze si o postare NOTD in seara asta) si am zis sa incerc noul top coat sa vad si eu ce face si daca e bun.

In maxim 1 minut unghiile mele au fost uscate (asta n-a fost o mare revelatie ca ma asteptam sa usuce repede ca d-aia scrie "dry fast" pe el) si aratau impecabil. Ma uitam la ele si daca n-as fi stiut ca-s unghiile mele, as fi crezut ca s-a intamplat vreo minune. Nu stiu cum sa explic ce s-a intamplat: pe langa faptul ca sunt foarte lucioase, le-a intarit si parca le-a sigilat.

Pe siteul lor la descriere scrie asa "Seche Vite™ Dry Fast Top Coat is widely acknowledged as the world's finest top coat. Its patented formula penetrates through the nail lacquer to the base coat forming a single solid coating over the nail plate for a much more durable finish, guaranteed not to yellow and leaves nails silky, stronger and resistant to chipping and peeling."

Acum dupa ce l-am incercat, pot sa spun cu mana pe inima ca asta face. Ramane de vazut cat si cum va rezista pe unghii, am sa fac proba si cu alte oje, insa pana in momentul asta pot spune ca m-am indragostit desi n-as fi crezut ca se poate intampla asta.

P.S.: Pentru cele interesate, l-am luat de aici.

2 comentarii

  1. zici ca e foarte lucios? :D atunci vreau si eu :D
    dar am o intrebare: apuci sa-l aplici pe unghie? eu am de ex, un top coat mini de la OPI si nu apuc sa-l intind ca lumea pe unghie ca deja incepe sa se usuce si nu-l mai pot intinde :(
    am renuntat la el si am inceput sa folosesc spray-ul pt uscare rapida de la avon, care face si el minuni la uscare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Camy, ai timp sa-l intinzi, nu se usuca. Singurul lucru care m-a deranjat a fost mirosul (un pic cam puternic la inceput).

    RăspundețiȘtergere