Prima impresie: Gosh Cover Me Up Makeup Mousse

25.11.10

Zilele trecute mi-a venit coletul cu produsele de la strawberrynet comandate acum 2 saptamani (n-am scris despre asta pentru ca intre ele erau cateva cadouri si o surpriza pentru luna ce se apropie si n-am vrut sa dezvalui nimic) si cum va povesteam cand am facut comanda, am primit si 2 produse gratuite (crema Lancome si acest fond de ten de la Gosh).

Cand am deschis borcanul cu fondul de ten (chiar mi-a placut ambalajul), mi s-a parut culoarea prea inchisa pentru mine desi am ales nuanta 01 Ivory insa am zis sa-i dau o sansa ca poate se adapteaza tenului meu. In ziua in care a venit coletul, l-am incercat pe mana si mi-a placut textura si faptul ca s-a adaptat culorii de pe mana mea, insa nu mi s-a parut ca ar avea acoperirea cu care se lauda ei.

Cum azi aveam de gand sa folosesc sclipici in par (vedeti postarea anterioara), am zis macar sa ma destrabalez pana la capat si sa folosesc si fondul asta de ten desi in mintea mea ramasese clar ca e prea inchis pentru mine. Am folosit pensula F80 de la Sigma si l-am aplicat imediat ceea ce mi-a placut in mod deosebit (am revenit cu aplicarea pe portiunea unde am considerat ca am nevoie de acoperire mai multa si nu a incarcat fata, ceea ce e un punct in plus), senzatia pe fata este ok (este un fond de ten spuma care se transforma in pudra cand il aplici), dar acoperirea si culoarea nu m-au convins (trebuie sa ii acord credit ca nu s-a asezat in liniile fine ale tenului si nici n-a evidentiat in mod deosebit o zona uscata pe care o am deasupra buzei).

Descriera oficiala:

"COVER ME UP MOUSSE
Waterproof makeup mousse with super coverage.
 
GOSH COVER ME UP MAKEUP MOUSSE is a light and revolutionary makeup mousse. Its light formula covers all kind of imperfections in the skin and leaves a silky, matte finish that lasts the whole day.

GOSH COVER ME UP MAKEUP MOUSSE is a sensually soft mousse, which is fantastically light and easy to apply. The mousse is applied in the same way as ordinary foundation, but you can feel the magic when the mousse transforms to powder on the skin. Jojoba and avocado oils have been added for extra care for the skin. This product can be recommended to anyone who would like a light, concealing makeup."


Se cam bat in cap spusele lor: "super coverage" si "recommended to anyone who would like a light, concealing makeup" si nici una din cele 2 afirmatii nu mi se pare reala. Fondul de ten este departe de a fi "super coverage" si nici nu e vreun "concealing makeup".

Se aplica usor, se intinde la fel de usor, senzatia pe fata este una mai mult decat placuta, insa nu ascunde imperfectiunile, nu neutralizeaza roseata si eu sincer nu cred ca e waterproof (poate am sa fac un test zilele astea sa ma conving).

Pretul oficial este 24,50 dolari, eu personal n-as da atatia bani pe el pentru ca nu este ceea ce-mi doresc de la un fond de ten, desi pentru cineva care vrea doar o uniformizare a tenului si un produs rapid 2 in 1 (fond de ten si pudra) poate fi o alegere mai mult decat buna.

Concluzie: nu spun ca este un produs rau (pentru ca nu este si are cateva aspecte pozitive de retinut), insa nu este ceea ce caut eu la un fond de ten (si nici culoarea nu este cea mai potrivita si poate si de aici parerea mea - poate daca prima nuanta era mai deschisa, povestea ar fi fost alta).

Voi ati incercat produse de la Gosh?

8 comentarii

  1. Nu am incercat produse Gosh, insa am fost tentata sa cumpar un fond de ten (nu mai tin minte daca era acesta dar tot sub forma asta se prezenta) cand l-am vazut la un moment dat pe fragrancedirect, insa m-am abtinut pentru ca nu stiam ce culoare sa aleg. Cautand review-uri despre aceste produse am observat ca sunt destul de bine vazute.

    RăspundețiȘtergere
  2. Monica - Pisica albastra25 noiembrie 2010 la 18:15

    vai, doamne, dar daca poza atasata e a nuantei pe care o ai...numai Ivory nu e ala!
    pare si foarte inchisa si foarte roscata! mie mi-ar fi foarte greu sa-mi aleg un fond de ten de pe internet daca nu l-am mai cumparat pana acum.

    stiu ca un grup de fete lucra la ceva ce se numeste "Foundation Matrix" o corespondenta intre toate marcile si nuantele de fond de ten.

    RăspundețiȘtergere
  3. Monica, nu are nimic in comun cu Ivory, am scris si eu despre Foundation Matrix - undeva in eticheta "ajutor" se gaseste.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place cum suna "este un fond de ten spuma care se transforma in pudra cand il aplici", n-am incercat niciun fond de ten spuma. Nici nu mi l-as permite acum, insa cine stie, candva :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hello!
    Eu am folosit luciu de buze Gosh, si mi-a placut. Au culori frumoase la luciuri, rezista 2 ore (daca nu-l mananci) si aromele sunt placute, fructate :) Cel pe care l-am avut eu era o culoare intre roz si mov, foarte placta, cu mici irizatii/particule stralucitoare. Sunt foarte putin lipicioase, deci cui nu-i place senzatia le poate incerca, fiindca nu deranjeza la capitolul asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie mi se pare ca suna bine daca nu ai nevoie de acoperire mare. Daca e prea inchis pentru tine cred ca ar fi bun pentru mine ca mostrele pe care le am de la tine tot nu pot sa le folosesc bine ca sunt prea deschise chiar daca mi s-a dus bronzul :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Monica - Pisica albastra26 noiembrie 2010 la 12:08

    Camelia, inseamna ca de la tine stiam si eu...(*blushing*) incep sa ma ramolesc! :))
    scuuuzeee!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am primit nuanta coffe sau ceva de genul asta,ca nu mai avea ivory in stoc :D
    Anyway ca textura imi place,dar e muuult prea inchis pentru mine !

    RăspundețiȘtergere