Idei de cadouri?

30.11.10

Am tot vazut zilele astea pe multe bloguri idei de cadouri pentru el, pentru ea, pentru ei, etc. Frumoase, nimic de zis ... insa ma intreb de ce trebuie mereu sa oferim bunuri materiale si nu ne gandim si la spirit putin? Eu, anul asta, am schimbat "tactica".

Am luat bilete la un concert de Craciun la care ma voi duce cu mama (asta am facut in fiecare an de cand a murit tata - am facut un fel de traditie s-o scot pe mama la un concert in fiecare an), iar mai devreme am cumparat on-line niste cadouri mai altfel, as zice: o sedinta de masaj la un salon (traiasca FunDeal), un cos de prajituri pentru altcineva si un tratament spa pentru altcineva.

Ma intreba cineva mai devreme: si pentru tine? Si mi-am dat seama ca nu-mi doresc nimic ... doar liniste sufleteasca. Daca ati vazut pe undeva de vanzare (vreo oferta ceva - m-ar interesa 2 in 1), astept linkuri. Nici nu stiu ce exprima ceea ce am scris: cinism, durere, nebunie, teama?

Later edit: dezamagire.

4 comentarii

  1. eu una incerc sa fac cadouri care stiu ca i-ar face fericiti, indiferent daca imi plac mie sau nu, sau daca sunt posesiuni materiale sau nu.imi place sa daruiesc lucruri facute de mana mea, dar nu se potriveste in toate cazurile asa ca apelez si la magazine. de exemplu iubitului o sa ii cumpar un card pentru telefon pentru ca are nevoie si vad eu ce mai adaug sa-l fac mai distractiv. Parintilor nu prea pot sa le iau cadouri de genul celor propuse de tine pentru simplul motiv ca in orasul unde locuiesc nu as avea de unde sau unde sa ii duc...

    RăspundețiȘtergere
  2. poate exprima singuratate? din cauza a ceea ce s-a intamplat cu Ricky

    RăspundețiȘtergere
  3. uite ce am gasit eu:D mi se pare tare interesant
    http://www.dmail.ro/prodotto.php?cod=141653&utm_source=shopmania&utm_medium=R&utm_campaign=Listing_prodotti

    RăspundețiȘtergere
  4. Ofera-ti plimbari in aer liber, meditatie, o rugaciune, o persoana calda cu care sa vorbesti si care sa te tina doar in brate, o replica dintr-o carte pozitiva ...lucruri de genul asta care vor valora mai mult decat orice oferta 31 in 1. Cred ca stiu prin ce treci...si e foarte greu sa asimilezi niste sfaturi, indiferent cat de bine intentionate sunt ele. Tu iti vei gasi oferta castigatoare pentru linistea de care ai nevoie! te pup...si daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva...eu iti pot fi alaturi fara nici un fel de interes.

    RăspundețiȘtergere