Castigatoare GIVEAWAY SURPRIZA

9.11.10

O sa anunt castigatoarea si premiul imediat, dar inainte un scurt ramble pentru ca am cateva lucru de zis.

Numele meu este Gabriela si este de fapt primul meu nume, insa nu il folosesc niciodata si putina lume stie de numele asta. Multumesc pentru urari si gandurile frumoase si sper ca toata lumea s-a simtit bine ieri.

Mi-am dat seama ca am uitat sa acopar o categorie de produse cand am scris despre MAC si anume produsele pentru buze, am sa scriu cat de curand si postarea asta ca sa fie completa seria.

La giveaway au participat 39 de comentarii (le-am luat in calcul si pe cele care au scris "particip", nu "participare" cum am scris eu) si am ales cu ajutorul random.org castigatoarea .... Bondarica!

Ce a castigat ea? O pereche de cercei (vedeti poza de mai jos) si un fard de ochi Clarins - Violet Electric, care se potriveste exact cu violetul de la cercei (n-am mai avut timp sa ii fac poza). Astept castigatoarea sa-mi trimita pe mail datele pentru livrarea coletului.

10 comentarii

  1. whhaaatt?? am castigat??:X
    e prima oara:D..si m-ai nimerit la fix:X..ador movul:))..:X:X

    Multumesccc multt:X:) i'm so happy happy happyy..:D

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! imi cer scuze ca nu am reusit sa trasnmit nimanui la multi ani, scuza e ca am si eu 2 sarbatoriti in familie si e petrecere mare de obicei in fiecare an pe 8 noiembrie:)

    iti las mailul meu blaiedutz@yahoo.com pt k nu gasesc mailul tau..si macar asa ne "regasim"

    Kissez:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Dreapta sus, sub profil - "scrieti-mi"!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am outlook..si nu merge sa trimit:(

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani!

    abia astept review-ul la produsele MAC de buze, mai ales ca se va deschide magazinul in Romania in cateva saptamani.

    Inca o intrebare(e offtopic, imi cer scuze) am admirat cerceii pe care i-ai cumparat de pe ebay. Ai platit taxe vamale pt ei sau TVA - fiind din afara UE? Au fost de calitate, sau au oxidat? eu nu pot purta decat aur in urechi, dar asa imi fac cu ochii cercelusii...

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabriela, am mai spus ca nu se platesc nici un fel de taxe la valori atat de mici. Sunt finisati foarte bine, am luat primii cercei acum cateva saptamani, nu stiu cum se comporta in timp.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari! Arata super cerceii :D

    RăspundețiȘtergere