Castigatoare giveaway "Iubesc animalele" si povestea mea

24.11.10

Au fost 29 de comentarii valabile pentru giveaway si castigatoarea a ales-o mama pentru ca este la fel de "nebuna" dupa animale ca si mine (i-am spus sa aleaga un numar de la 1 la 29 si numarul ales de ea a fost 17).

Asadar castigatoarea este ... Monica - Pisica albastra. Ce a castigat Monica? Un fard Clarins Mono Reflets 03 Rose Petal, o mini mascara Max Factor - Masterpiece, 3 mini creme Estee Lauder - Resilence Lift Extreme (de zi, de noapte si de ochi) si niste mostre Korres si L'occitane.

Al doilea premiu pe care m-am gandit sa-l ofer a fost un pandantiv - o pisica albastra, pe care vroiam sa i-l oferei Monicai din 2 motive: pisica albastra si pentru ca povestea ei mi-a adus aminte de unul din multii catei maidanezi pe care i-am crescut langa bloc. O sa va spun in cateva cuvinte povestea lui si de ce alesesem comentariul ei: Schiopi (numele i s-a tras de la piciorul pe care fusese calcat cand era un pui mic si a ramas cu un defect) ii conducea pe ai mei pana in statia de autobuz, pana la metrou si dupa aia se intorcea "acasa", iar intr-o buna zi, a venit cu mama 5 statii pe jos de acasa pana la mine la birou (unde lucram in perioada aia) fara sa se teama de cainii care l-au atacat pe drum sau de alte pericole, pur si simplu a insotit-o pe drum, iar eu am ramas fara cuvinte cand l-am vazut asteptand in fata cladirii cand mama mi-a zis sa ies afara sa vad cine ma asteapta.

Dar cum Monica a castigat primul premiu ... am ales o noua castigatoare (cu ajutorul random.org) care va primi pandantivul si aceasta este ... Katyna!

Astept sa ma contactati pe mail cu numele si adresa de livrare pentru a va expedia premiile.

Si pentru ca v-am rugat pe voi sa-mi povestiti o intamplare cu un animal care v-a marcat/ schimbat viata, cred ca e normal sa o fac si eu. Mi-a fost greu sa ma opresc la un animal pentru ca in afara de animalele mele din casa, de-a lungul anilor am intalnit si interactionat cu mai multe animalele (in special caini, pentru ca ei sunt febletea mea) decat pot sa-mi imaginez chiar si eu.

Insa animalul care mi-a schimbat viata este Bella. Desi, asa cum am mai spus, Ricky este cainele pe care mi l-am dorit si primul animal de care am fost responsabila cu adevarat si pe care il iubesc ca pe ochii din cap si cu care am sute, mii de amintiri si pentru care am facut lucruri de neimaginat (intr-o seara a fugit in fata unei masini pe strada si am alergat ca nebuna sa ma vada soferul si sa opreasca fara sa ma gandesc ca puteam muri amandoi), Bella este printesa mea si cea care m-a invatat sa-mi exprim sentimentele. De ce?

Pentru ca nu exista om care sa o fi intalnit si care sa nu fi spus "asta nu e caine, e un om". Este cea mai iubitoare si intelegatoare fiinta din cate am intalnit, intelege orice ii spui, stie sa ofere iubire asa cum numai un suflet curat o poate face, ti se lipeste de suflet (la propriu) si te mangaie. Ricky este mai rece si intotdeauna a facut numai ce-a vrut el, in schimb Bella se urca la tine in brate si-ti sterge lacrimile (daca te vede plangand) si te mangaie cu labuta si reuseste sa-ti aline durerea si sa fie langa tine indiferent de situatie. O sa va povestesc o singura intamplare cu ea: acum cativa ani cand am inceput eu sa am probleme cu inima, mi s-a facut rau in cada de la caldura (nu stiam ca am probleme asa de grave cu inima si faceam bai fierbinti) si ea a simtit ca mi-e rau si ca este pericolul sa lesin si s-a urcat pe cada si a latrat incontinuu pana mi-am revenit. De atunci ori de cate ori fac baie sau dus, ea sta lipita de cada si pana nu ies nu se misca de langa mine. Cateodata ma joc cu ea si o alint "asistoanta" mea! Cred ca am mai spus pe blog ca eu consider ca Bella este cadoul de la Dumnezeu pentru toate animalele pe care am incercat sa le ajut de-a lungul anilor.

6 comentarii

  1. Yuhuu...o pisicuta albastraaaa...:D
    Multumesc, imediat trimit si datele :*

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt absolut divini!!!!!foarte,foarte frumosi..
    multa sanatate le doresc si o viata cat mai lunga alaturi de tine..pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia povestea ta cu Bella zici ca-i rupta din film. Inca un motiv in plus pentru vorba "si animalele au suflet"

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica - Pisica albastra24 noiembrie 2010 la 14:29

    Doaaamne, nu pot sa cred! M-a busit plansul! Dragul de Bucky m-a ajutat sa castig....cred ca nu am mai spus povestea lui de ani de zile. Nu m-a interesat neaparat partea de giveaway, ci sansa de a impartasi povestea lui cu cineva, de a-l face sa traiasca din nou. Cu el am ca amintire o singura poza (pentru ca nu statea deloc sa-l pozezi, iar aparatele foto pe vremea aia erau rare si pe film. Se scoteau din cutie la ocazii deosebite)...deci tot ce pot pastra si da mai departe e povestea lui si felul sau atat de deosebit de a fi.

    Apropo: nu mi-a venit sa cred cand am citit de Schiopi si de intamplarea cu Bella. Pare desprins din romane! Stiu ca atunci cand il gaseam pe Bucky in curtea scolii dupa ore aveam senzatia ca traiesc o scena din "Lassie"

    Iti multumesc mult, Camelia! Si iti multumesc in primul rand ca ne-ai dat ocazia sa spunem povestea animalutelor nostre aici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Monica, nu am primit mail cu datele tale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Monica - Pisica albastra24 noiembrie 2010 la 16:50

    gata :)
    te rog, da-mi de stire daca nu il primesti, caci mi s-a resetat netul de 3 ori in timp ce scriam mailul...
    si MULTUMESC din nou!

    RăspundețiȘtergere