Azi imi place ... Biotherm Biopur Melting Moisturizing Matifying Fluid

25.11.10

Am produsul asta in varianta travel size (20 ml) de ceva vreme, l-am primit cadou intr-un set si sa fiu sincera nu i-am dat atentie. L-am folosit de vreo 2 ori ca baza de machiaj si atat. Insa in ultimele zile am avut probleme cu zona T (imi luceste fruntea ca becul dupa 4-5 ore, nici macat Matizone de la Guinot nu m-a ajutat deloc) si am zis sa incerc si altceva si mi-am amintit de produsul asta de la Biotherm.

Si pot sa spun ca a reusit sa-mi tina machiajul intact si fara urma de luciu mai bine de 8 ore. L-am folosit in ultimele 2 zile si in ambele zile am urmarit cu atentie ce se intampla cu tenul meu si dupa 8 ore nu se vedea nici o schimbare si fata nu prezenta urme de stralucire. Are SPF 15 (care nu poate decat sa ma bucure) si promite ca micsoreaza porii si ii inchide, iar tenul ramane hidratant si hranit.

Asa ca zilele astea e unul din produsele mele preferate si o sa va tin la curent cu ce se va intampla in zilele urmatoare pentru ca am impresia ca am dat peste un produs super bun care merita mai multa atentie.

Voi ce ati incercat de la Biotherm? Eu mai am cateva produse de la Biotherm pe care nu le-am incercat pana acum, dar dupa experienta asta o sa le dau mai multa atentie.


Un comentariu

  1. Chiar suna bine... gasesti usor un produs care matifiaza dar gasesti greu unul care si mentine tenul mat mai mult timp.

    RăspundețiȘtergere