Astazi ... No Happy Moments

15.11.10

Am avut o noapte de cosmar! (asta dupa ce tot weekendul mi-a fost rau de n-am putut sa ma tin pe picioare - cred ca oboseala acumulata m-a terminat)

Ricky a avut o noapte ingrozitoare ... si eu langa el ... am stat pana la 6 dimineata sa-l pazesc ca n-a putut sa respire. A tusit si s-a inecat in cel mai urat mod posibil. Si cand simtea ca nu are aer, alerga de nebun prin casa si se uita la mine cu niste ochi ... cred ca am imbatranit 10 ani azi-noapte.

Dimineata am chemat medicul de urgenta, sper sa se linisteasca in 2-3 ore maxim ... insa urmeaza analize amanuntite pentru ca crizele sunt din ce in ce mai dese si mai puternice. Sper din suflet sa nu se confirme banuiala doctorului (un parazit care s-a localizat la nivelul inimii) pentru ca nu stiu ce se va intampla atunci.

11 comentarii

  1. Camelia, ce pot sa iti spun?! In astfel de momente nu sunt prea multe de zis....Sper doar ca puiutul tau sa se faca bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. sarmanul de el:(..stiu cum e sa se uite la tine 2 ochisori neputinciosi, se rupe inima in 1000 de bucati knd nu stii ce sa-i faci si cum sa-l ajuti
    sper sa se faca bine!
    succes

    RăspundețiȘtergere
  3. va fi bine ai sa vezi.....si cu toate astea iti inteleg durerea.....nimic nu`i mai neplacut decat sa`ti vezi animalutul cum sufera.....iar ochii lui sa te roage sa faci ceva

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi ne-am trezit cu Goe acum 4 zile ca sarind ca de obicei de pe canapea, a inceput sa planga cumplit, a facut pe el si a musact-o pe mama de barbie cand a incercat sa il ia in brata...minute in sir a plans,se potolea si apoi incepea din nou. L-am dus imediat la veterinar, se pare ca are discopatie lombara...nu mai e deloc vioi, nu se mai da singur jos (daca o face turbeaza de durere), nu mai alearga. I-a facut injectii 3 zile, acum e sub observatie, dar mi-a spus ca prea devreme a facut discopatie (are 6 ani aproape). Mi-e frica, a mai avut o perioada asa anul trecut si doctorul de atunci nu mi-a zis nimic de discopatie, a zis doar ca probabil s-a lovit si ca ii trece repede. Chiar asa a fost atunci.
    Acum trebuie sa il pazesc mereu, are obiceiul sa se urce de pe coltar pe pervaz si cand aude un zgomot ca sa ajunga repede la usa nu se mai da jos la fel ci sare direct jos si e ceva distanta.
    Niciodata nu a facut pe el sau sa o muste asa rau pe mama, imi dau seama ca durerile erau insuportabile.El e ca un catel pe baterii, prietenii mei ii spun catelul isteric, si acum nu face decat sa zaca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu cum e cand intepeneste. Si Ricky are probleme d-astea (dar de batranete) si face infiltratii de 2 ori pe an (altfel nu se poate misca, incearca sa mearga si ramane teapan de durere). Dar Goe are probleme cam de tanar. Trebuie menajat sa nu mai sara si sa faca efort ca altfel o sa se agraveze problemele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai multa grija atat de tine, cat si de sufletel! Insanatosire grabnica amandurora si sa nu aiba ceva rau!

    RăspundețiȘtergere
  7. multa sanatate micutului, stiu ca daca e el bine si tu vei intineri :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau pentru tine si catelus.
    Si al meu tuseste asa, are de abia 2 ani dar daca de acum se ineaca...
    Stiu cum sunt emotiile de genul asta..Eu l-am dus la vet pentru o capusa la nasuc (mi-era frica sa i-o scot si nici nu voiam sa risc vreo paralizie sau te miri ce boala de la capusa)
    Ai grija de "Yeti" :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce pot sa zic... imi pare rau. Sanatate si tie si pui cutu!

    RăspundețiȘtergere
  10. Off..imi pare rau pentru catelus. Sper sa nu fie vorba de acel parazit de care vorbea veterinarul,si sa isi revina curand.

    RăspundețiȘtergere
  11. Camelia, sanatate blanitei de Ricky!

    RăspundețiȘtergere