Prima impresie: Givenchy Acti'Mine Kiwi

7.10.10

Ieri mi-a sosit si primerul Givenchy comandat de pe www.strawberrynet.com (107,50 ron) nuanta Kiwi - verde care neutralizeaza roseata. Cred ca v-am innebunit cu primere si corectoare verzi, am testat de m-am plictisit si eu si desi nu ma asteptam la asta, si cel de la Givenchy e o dezamagire. Nu ca primer (ca-si face treaba), insa nu neutralizeaza nimic (si eu pentru asta l-am luat).

Cand l-am scos din cutie (sunt impresionata de Posta Romana - colet trimis din Hong Kong pe 27.09, pe 06.10 l-am ridicat din vama) am zambit pentru ca nu e clasicul verde de la corectoare si primerele (gen Smashbox), ci mai degraba seamana la culoare cu cel pulbere de la Lily Lolo si am crezut ca va functiona tocmai datorita culorii, insa odata aplicat pe ten, nu neutralizeaza nimic. Nu m-a incantat in mod deosebit nici mirosul (nu ca as fi intalnit pana acum un primer care sa-mi placa cum miroase, dar totusi scrie Givenchy pe el si ma asteptam sa fie mai fresh), insa mi-a placut cum se simte pielea dupa ce il aplici - este fina si uniforma si se aplica foarte usor fondul de ten. Dar totusi nu pentru asta l-am cumparat, ci pentru a neutraliza roseata si nu am vazut nici o diferenta din punctul asta de vedere.

Acum in timp ce scriam, am aplicat putin pe mana sa vad cum "arata" si pe mana pe portiunea unde am aplicat parca au disparut liniile fine, a uniformizat foarte bine si are luminozitate. Lucruri pe care nu le-am vazut pe fata dimineata, insa acum realizez ca dezamagirea ca nu neutralizeaza roseata probabil ca m-a blocat si nu am mai vazut nimic bun la el.

Cred ca este ultimul primer colorat pe care il incerc (pentru ca nici unul nu a facut ce-a promis) si m-am saturat sa arunc banii pe "verde" (o culoare care de altfel nu-mi prea place) si sa nu obtin nici un rezultat.

Am sa folosesc insa acest primer in continuare si am sa revin cu un review dupa ceva timp, insa ca prima impresie pot sa spun: imi place senzatia lasata pe piele (ten uniform si neted), insa nu-mi place ca nu neutralizeaza roseata.

11 comentarii

  1. Pentru mine, roseata reprezinta un cosmar. Nu stiu cum sa scap de ea. Obrajii, barbia si sprancenele sunt mereu rosii, accentuandu-se la frig sau caldura excesiva. Chiar nu stiu ce sa mai fac?! :-<

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine m-a impresionat pliantul de prezentare a produselor de camuflaj de la Malu Wilz. Ei promit ca acopera absolut orice si din pozele before and after, pare ca isi face treaba foarte bine. Nu le-am incercat, nu stiu daca sunt bune si pentru machiajul de zi de zi si nu dau efectul de masca.

    RăspundețiȘtergere
  3. ati incercat cremele dermatocosmetice pt cuperoza(chiar daca n-aveti asta) din game gen Avene, La Roche-Posay etc? Sunt tot verzulii.
    Sa nu ma muscati ca va sugerez asta ;)), nu stiu daca le-ati incercat sau nu, eu una am testat o crema de genul de la Noviderm, dupa ce mi-am torturat fata la o baie de aburi de aratam ca un arici si nu-mi trecuse roseata timp de cateva zile. Si verdele ala mi-a acoperit-o destul de frumos...si fiind dermatocosmetice ingrijesc bine si pielea sensibila la schimbarile de climat...

    RăspundețiȘtergere
  4. ai un tag la mine, daca iti face placere sa il faci :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt speechless, si eu ma asteptam la mai mult din partea acestui produs, dar se pare ca nici acesta nu ofera solutia problemei. Dar daca aplici un corector cu tenta galbuie?oare nu mai atenueaza din roseata?

    RăspundețiȘtergere
  6. As fi si eu curioasa sa testez un primer verde dar sunt curioasa si daca exista unul cu adevarat bun...

    RăspundețiȘtergere
  7. O intrebare tehnica: ai platit vama? daca nu, pana la ce suma poti ridica fara vama? imi tot fac si mie cu ochiul una alta de strawberry dar cum stiu ca nu vine din UE... ma tot gandesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabriela, strawberry nu pune factura in colet, nu au la ce valoare sa te taxeze.

    RăspundețiȘtergere
  9. Yuppi... deci pot sa cumpar linistita si de la ei:) De cand citesc blogul tau(si alte bloguri de beauty) am lansat primele comenzi pe Hqhair si lookfantastic, ce mai, sparg salariul fetelor:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Din experienta mea cu oficiile vamale, pot spune ca si fara factura in colet, daca li se pune vamesilor pata sa taxeze, au dreptul ori sa ceara destinatarului factura, ori sa evalueze produsele in functie de documentele lor si tot sa aplice TVA si taxe. Stiu ca la colete cu valoare pana in 10$ nu trebuie sa platesti nimic, intre 10 si 150 de dolari se plateste TVA, iar peste 150 si taxe vamale. Mie mi-au vamuit dupa catalogul lor un colet cu pantofi. Dadusem mai multe fete comanda pe cutesyshoes si mi i-a evaluat la 22 euro perechea, desi ei costau, daca aveam factura la mine, mult mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Jules, teoretic orice depaseste 10 euro se taxeaza (atat vama cat si tva). In cazul vostru cu pantofii, vamesul si-a luat pozitia de "cantitatea asta e pentru comert" si a evaluat ca atare (din pacate, codul nostru vamal permite multe magarii). Mie nici macar nu-mi deschis coletele de strawberry pentru ca stiu si ei ce contin coletele alea (cutie alba si funda satin lila = strawberry), insa in mod sigur daca mi-ar veni colete cu produse multe, s-ar schimba situatia.

    RăspundețiȘtergere