Prima impresie: Diorskin Nude Natural Glowing Hydrating Makeup

11.10.10

Asa cum va spuneam zilele trecute, mi-am comandat de pe strawberry fondul de ten Diorskin Nude la la Christian Dior si vineri mi-a ajuns (din nou ma declar uimita de Posta Romana - comanda data pe 28.09, pe 08.10 am ridicat-o din vama). Pretul oficial este 46 dolari, eu am dat pe el (era la oferta si eu am si reducere pe strawberry) 94 ron. Mi-am luat nuanta 021 Linen (light with yellow undertones) si este perfecta (aproape identica cu Deauville de la Sheer Glow al lui NARS).

Este un fond de ten hidratant (ca si Sheer Glow, de fapt se aseamana in multe privinte si tocmai d-asta am vrut sa-l incerc) cu factor de protectie 10 (mai bine decat deloc) care folosit constant promite o imbunatatire vizibila a tenului ("By using advances in mineral makeup technology, this product will take your complexion to a whole new level.").

Imi place? Da! Mai mult decat NARS Sheer Glow? Nu cred, insa e foarte aproape. Textura este lichida si se intinde foarte usor si uniformizeaza tenul (am folosit pensula 190 de la MAC - din comoditate, recunosc). Insa nu neutralizeaza roseata ca Sheer Glow si parca nu ofera aceeasi luminozitate tenului (insa astea sunt primele impresii).

Sambata l-am folosit cu primerul Acti'Mine de la Givenchy si mi s-a parut ca porii pareau mai mari decat erau (in jurul nasului) si nu prea mi-a placut asta (a fost singurul lucru negativ). Azi insa l-am folosit peste Idealist de la Estee Lauder si problema a disparut. Deci voi continua sa testez.

Ce mi-a placut? A rezistat foarte bine pe fata, acoperire mai buna decat mi-am imaginat (m-as risca sa nu folosesc concealer cu fondul asta de ten, ca si cu Sheer Glow), se intinde foarte usor si nu este vizibil pe fata, tenul ramane proaspat si hidratat si are un aspect dewy (daca ma place tenul mat, nu incercati fondul asta de ten). Fata are proaspata si curata si nu simti ca ai fond de ten.

Nu pot sa zic ca nu mi-a placut ceva in mod deosebit. Insa, comparandu-l cu Nars Sheer Glow, mi-ar fi placut sa neutralizeze roseata mai bine si sa nu luceasca fata dupa 5-6 ore (asta se intampla si cu Sheer Glow). Luceste, insa nu devine si nu se simte uleioasa. Sunt totusi fonduri de ten cu continut mare de apa (Diorskin are 40% apa) si nu sunt pentru ten gras/ mixt.

Imi place si o sa-l folosesc cu placere si in mod sigur daca il mai gasesc la oferta, o sa-l mai cumpar. S-ar putea sa atunci cand o sa ii fac review (dupa cateva saptamani de folosire), sa va spun ca-mi place la fel de mult ca Sheer Glow.

6 comentarii

  1. Si mie mi-a placut fondul asta de ten, chiar am terminat toata sticluta (deobicei incep multe si nu ajung sa termin nici unul).
    Poti incerca si cu primerul de la Loreal.

    Te pup si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa-l folosesti cu placere....cand am inceput ca citesc parerea ta, ma gandeam ca incepe sa-mi placa, dar cand am ajuns la faza cu aspectul dewy si nu este pentru ten gras sau mixt, am zis ca nu e de mine...oricum, poate daca ar fi sa-l incerc cu un primer ceva bun , atunci poate sa mearga si in cazurile tenurilor grase...o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe mine ma respinge "dewy"...desi cand vad la altcineva ma incanta,insa eu atat m-am luptat cu luciul tenului incat nu mai suport finsihul acesta nici voit. Nici sidef, nici glitter la niciun produs cosmetic.Daca nu as fi avut probleme cu sebumul cred ca mi-ar fi placut sa port asemenea fond de ten sau farduri sidefate.

    RăspundețiȘtergere
  4. E super fain ca ti-ai nimerit exact culoarea + are si factor de protectie, iar faptul ca-i hidratant poate fi un mare + pe timpul acesta, rece.

    In ceea ce priveste aspectul dewy, e mai pronuntat la acest fdt comparativ cu NARS Sheer Glow, nu?

    Imi place ideea de continut mare de apa, decat uleiuri sau alte ingrediente, mai bine apa...

    Ambalajul e tare frumos, iar faptul ca are si pompita il face usor de utilizat.

    Sa-l porti cu placere in continuare!;)

    PS: L-ai luat la un pret fff. bun!;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru achizitie! Sper sa te surprinda placut in continuare. Eu am avut un tester Diorskin Forever, care mi s-a parut genial! Pur si simplu nu simteai ca ai fond de ten, si acoperea totul foarte bine. Eu nu am probleme cu roseata,deci nu stiu cum ar fi in cazul tau. Oricum, fondurile lor de ten se dovedesc a fi foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa-l folosesti cu placere! Pretul este wow si descrierea ta suna destul de bine :D

    RăspundețiȘtergere