Descoperire: Lancome Resurface-C Microdermabrasion

18.10.10

In ultimele zile mi-am simtit tenul foarte incarcat si obosit (nu am intampinat vreo problema deosebita, doar ca il simteam incarcat si parca nu avea viata) si am incercat o exfoliere si dupa un tratament intensiv cu masti si desi conditia s-a imbunatatit, parca tot nu era asa cum imi doream.

Si mi-am amintit ca am primit niste mostre de la Lancome de Resurface-C Microdermabrasion (polish cream si serul cu vitamina C) si tot am vrut sa le folosesc, dar mereu amanam (fara un motiv anume). Si aseara am zis sa incerc. Am citit cum se foloseste si am trecut la fapte: mi-am umezit usor fata si am aplicat polish cream si mi-am masat usor fata prin miscari circulare timp de 2 minute, dupa care am clatit bine fata si am uscat-o usor cu un prosop. Fata era mai luminoasa si curata, insa parca tot nu scapasem de efectul ala de fata incarcata care ma calca pe nervi. Am aplicat pasul 2 al tratamentului, serul cu vitamina C care nu a intrat de tot in piele, a ramas pe fata pana am adormit.

Dimineata si uitasem ca am folosit crema si serul aseara si nici nu ma gandeam ca am sa vad alt rezultat decat ce vazusem aseara, insa ... mare mi-a fost surpriza cand m-am uitat in oglinda. Niciodata nu a aratat tenul meu asa bine: piele intinsa (nu ca as fi avut mari probleme inainte), luminoasa si curata, foarte fina, nici urma de pori (nu ma gandeam ca se poate si asa) si roseata de care ma tot vait aproape nu exista. Fondul de ten s-a intins perfect, fata arata aproape impecabil (nu am vazut vreo imbunatatire la putinele semne pe care le am pe fata deci nu ma pot pronunta in privinta asta - probabil ca dupa o folosire temeinica, rezultatele ar fi vizibile), iar eu nu m-am simtit niciodata asa de bine in pielea mea.

Descrierea oficiala:

"This rinse-off cream contains professional-grade Aluminum Oxide Crystals and Physio-Polish Enhancer. This unique ingredient complex revitalizes skin's texture and tone, visibly diminish imperfections and rid skin of dullness while enhancing radiance. Use 2-3 times per week to micropolish and revitalize your skin, revealing a perfectly smooth, fresh skin surface. 

Radiance Renewing Vitamin C Serum infuses your newly polished skin with Pure Vitamin C. You'll see brighter, more radiant skin, day after day.Can be used alone or in combination with the Polishing Cream."

Din pacate mai am mostre pentru o singura folosire si nu o sa pot sa fac un review dupa doar 2 folosiri, insa pot sa spun cu mana pe inima ca nici un tratament/ masca/ etc. nu m-a incantat asa pana acum. Si sunt convinsa ca "de vina" este serul cu vitamina C (pe timpul noptii s-a intamplat ceva). Pretul pentru set este in jur de 85 dolari, deci n-o sa pot sa-l cumpar curand. Am verificat pe strawberry si nu au decat peelingul de la Lancome (posibil sa-l incerc ca era la o oferta, nu m-am decis inca) si alta varianta mai ieftina nu am gasit pentru tot setul, insa am gasit doar serul la un pret rezonabil si am sa-l incerc separat sa vad daca are vreun efect. Insa in mod sigur am sa iau tot setul cand am sa gasesc o oferta mai rezonabila pentru ca am fost profund impresionata de rezultate dupa o singura folosire (am gasit ceva pe amazon, dar nu era in stoc).

Ati incercat produse de acest gen? Aveti vreo recomandare? Mi-ar prinde bine niste pareri daca ati folosit acest produs sau altul de acest fel.

5 comentarii

  1. am primit si eu niste mostre dr brandt microdermoabrasion si exact acelasi efect l-am obtinut!o mostra imi ajunge pentru 2 utilizari mie si am doua!o sa revin cu pareri daca doresti dupa ce o sa le termin(trebuie facuta o pauza de 3 zile intre aplicari)!oricum pe mine deja m-a convins ca trebuie sa-l am...desi e cam scump pentru bugetul meu de studenta:(

    RăspundețiȘtergere
  2. si mama a folosit de la o firma italieneasca o crema hidratanta si ser vitamina C lichid(asa scria) si pe tenul ei matur cu pete a facut minuni.Am inteles ca regenereaza si intinereste tenul f bine vitamina C

    RăspundețiȘtergere
  3. iulia, eu in final mi-am luat serul de la Lancome si alt exfoliant si sper sa functioneze la fel de bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. iti tin pumnii :) , apropo sfaturile tale pentru acnee si ten mixt au facut minuni :) sunt super datoare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. iulia, ma bucur ca ti-am fost de ajutor.

    RăspundețiȘtergere