Update la ameteala

21.9.10

... vreau sa va anunt cand sunt o ametita fericita. In toata ameteala mea, m-am apucat sa caut prin geanta (nu stiu exact ce cautam, dar cautam) si am dat de portfard si cum eu de acolo nu scot decat Blot Powder de la MAC o data la nu stiu cate saptamani, am hotarat sa ma aventurez sa vad ce mai e pe acolo si sa fac putin curat (ma gandeam eu ca cine stie ce zace pe acolo).

N-am avut ce sa arunc, dar am facut o descoperire care mi-a adus un zambet mare mare pe fata. Pe fundul portfardului meu negru zacea neatinsa o sticluta de 15 ml de Very Iresistible Sensual (nu stiu ce are parfumul asta, dar imi da o stare aparte si ma face sa infloresc) ... daca zambesc prea mult, oare imi vor pune intrebari?

Nu conteaza, sunt fericita!!!

Si daca ar fi sa folosesc un singur parfum toata viata mea, asta ar fi ... Very Iresistible Sensual.

11 comentarii

  1. Stiu ce-nseamna sa patesti asa si tot ce-ti pot spune este ca sper sa te faca sa zambesti cat mai mult! ^.^

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos! Stay happy all day long! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Surprize asa frumoase ar fi binevenite in orice zi mohorata, sper sa am si eu norocul tau vreodata si n-ar fi exclus la ce dezordine e in geanta mea ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cami, mi se pare mie sau esti indragostita???
    :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ha, ha, nu sunt, Ema. Daca era asta cauza, macar stiam o treaba. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Very Irresistible/Sensual... chiar ca-i irezistibil!! Am instantaneu un zambet larg numai cand amintesti de el, nu mai zic la aplicare... e un vis parfumul acesta... a "bunch of roses" in a bottle!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumoasa surpriza... parca-parca ma tentezi sa fac si eu mult-prea-mult-amanata ordine in haosul din poseta. Dar... sa stii ca ma tin tare pe pozitii! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. louise20s, te astept cand clachezi si incepi vanatoarea :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Hmmm... tentatia a fost prea mare! :)) Si-am gasit... linerul meu alb de la Nyx pe care-l foloseam pe caldurile de asta-vara pt iluminarea arcadei. Mie-mi place foarte mult metoda asta, mai ales ca mi se pare ca e mai "de zi" decat un fard sidefat. Chiar ma intrebam unde putea fi (bine, eram convinsa ca l-am scapat in spatele frigiderului (portfardul meu a ajuns sa fie refugiat acolo, ca sa nu se tot incurce sotul meu de el cand isi cauta diverse chestii prin baie :)) )
    Oricum, mersi de idee! Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  10. Camelia, dupa postul despre femei si barbati si cel cu dovada ca esti ametita.. as zice ca esti indragostita :)) siigur nu esti? :)) glumesc.. tuturor ni se intampla.. ce ma bucur eu cand gasesc bani de care am uitat :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Sigur nu sunt, nu neaparat ca n-as vrea, dar nu mi-a facut niciunul pofta :)).

    RăspundețiȘtergere