Review: OPI Chip Skip

24.9.10

De vreo 2 zile tot vreau sa scriu reviewul asta si am tot ezitat. De ce? Pentru ca e primul produs despre care nu stiu ce sa zic: daca e bun sau nu (am incercat mai mult variante, la unele a fost foarte bun, la altele n-a fost nici o diferenta).


Pretul este destul de mare (12,80 lire/ 15 ml pe www.lookfantastic.com), eu l-am luat de pe ebay anul trecut si n-am dat mai mult de 6-7 dolari, dar am uitat ca-l am si a zacut intr-un sertar pana acum ceva vreme, cand am decis sa-l folosesc. Pentru ca l-am luat fara sa citesc nimic despre el, am avut impresia ca se foloseste ca top coat peste oja. Total gresit!

Are consistenta apei (foarte lichid, incolor) si o periuta ingusta si se aplica inainte unei baze pentru unghii. Practic este un tratament care dezhidrateaza suprafata unghiei (doar suprafata, nu unghia - deci nu veti avea de-a face cu unghii uscate sau alte probleme). astfel incat oja sa adere mai bine pe unghie si sa reziste fara a se ciobi.

OPI recomanda aplicarea unui strat subtire Chip Skip, 1 strat Base Coat si 2 straturi de oja si la final un strat Top Coat. Ceea ce am si facut.

Primele 2 oje cu care am incercat au fost Sahara Sapphire de la OPI si Joy de la China Glaze, pe care a trebuit sa le sterg in a treia zi pentru ca aveam unghiile tocite la varf (nu-mi sarise oja, ci era tocita pe varful unghiilor). Am tras concluzia ca e apa de ploaie si nu face nimic.

Dar mi-am amintit de oja Amethyst de la OPI (din Designer Series) care mi-a placut foarte mult, dar nu-mi statea pe unghii mai mult de 2 zile (deja a doua zi era sarita) si am zis sa fac un ultim test cu ea si dupa sa scriu un review.

Duminica am aplicat oja (pasii urmati fiind cei de mai sus) si astazi este vineri si inca am oja pe unghii. Un pic tocita la varful unghiilor (semne clare de purtare). dar nu sarita. Ceea ce fara Chip Skip n-ar fi fost posibil.

Dupa tot ce-am scris, inca nu stiu ce concluzie de final sa trag. O sa folosesc sticluta asta de Chip Skip (mai ales cu oja asta care atlfel nu o pot purta), dar nu cred ca o voi mai recumpara.

Ati incercat acest tratament? Sau ceva asemanator? Ce rezultate ati avut?

11 comentarii

  1. Wow cate trebuie sa aplici :D. Eu n-am folosit tratamente OPI, decat Mavala, cel despre care am scris de curand, dar m-ar tenta sa imi iau o oja OPI. Unde gasesc un pret mai rezonabil? As prefera intr-un magazin sau un site di RO ptr. ca nu am card.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu, Adina ... eu mi-am luat OPI numai de pe ebay.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sincer sunt foarte multumita de el

    RăspundețiȘtergere
  4. Citisem ca in saloanele Abbate ar avea un pret mai ok...nici pe mine nu ma lasa inima sa dau peste 40 lei pt o oja, dar as incerca base coat-ul daca e bun...

    RăspundețiȘtergere
  5. da, e buna baza, eu de cand o folosesc nu mai am probleme cu unghiile (inainte mi se "spargeau" pe lateral mereu si erau casante).

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am incercat de la Sinful Colors ceva si oricum mai bun decat cel de la Orly dar cel mai bun e cel de la Seche Vite. Am terminat deja o sticluta si acum imi iau alta:d cu sub 5 dolari

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am acum probleme cu unghiile, nu am folosit baza toata vara si se cunoaste :( Am avut ani de zile base coat de la Artistry, ff bun dar la pret e cam cat OPI, ocazie cu care am sa-l tradez si am sa incerc si eu baza, m-ai convins :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar mi-ar trebui si mie asa ceva, nu rezista oja pe unghiile mele mai mult de 2-3 zile. Dar si mai mult mi-ar trebui Nail Envy sau alt tratament bun pe care cu siguranta il voi cumpara cat de curand ca ma innebuneste exfolierea fara oprire.

    RăspundețiȘtergere
  9. Camelia, care sunt etapele de aplicare a unui lac de unghii in mod corect? Base Coat-ul mai intai, apoi lacul de unghii p-zis, apoi Top Coat-ul?..adica 3 produse diferite?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ada, asa ar trebui daca vrei sa arate bine si sa tina (chiar daca sunt 3 etape nu consuma timp suplimentar ca nu au timp de uscare base si top coatul).

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu inteleg de ce e opi asa scumpa daca tine 2 zile ca si oja farmec/ sau rice oja ieftina? intreb si eu nu dau cu parul.

    RăspundețiȘtergere