O privire prin sertar - Escada Sentiment

8.9.10

Zilele trecute am terminat parfumul pe care l-am folosit toata vara - Givenchy Very Iresistible Summer Cocktail - si m-am tot gandit care sa fie urmatorul. Si ce-am facut? Am aruncat o privire "in sertar" sa vad ce mai am si ce m-ar tenta. Prima optiune a fost Omnia Crystalline de la Bvlgari, dar parca nu-l simteam cum trebuie. Nu mi se potriveste acum. Dupa care, m-am uitat spre Nina de la Nina Ricci, dar n-am intins mana dupa el. Si atunci am vazut Sentiment de la Escada si mi-a trezit o gramada de senzatii.

Asa ca de vreo 2 zile Sentiment e noul meu parfum, nu stiu cat ma va "tine" (sunt ani buni de cand ma tot intorc spre Very Iresistible indiferent ce-as folosi), dar momentan imi face o placere deosebita sa-l folosesc. Trezeste o alta parte din mine. Imi amintesc ca l-am luat intr-o seara cand am iesit sa ma plimb singura si mi s-a parut un parfum romantic si cald (nu mi s-a parut ca e genul de parfum care sa ma reprezinta insa ceva m-a atras la el si am vrut sa-l am). L-am vrut tocmai pentru ca-mi creaza o anumite stare, e un parfum care te face sa te simti foarte feminina, care trezeste femeia romantica din tine. Este un amestec de mandarine, iris, vanilie si lemn de santal. Destul de subtil sa fie usor de purtat, insa suficient de puternic cat sa nu-l uiti. Cel putin, asa este pe pielea mea.

Am o prietena care nu poate sa suporte acest parfum pentru ca i se pare extrem de dulce si ii da dureri de cap. Nu e cazul meu, insa cred ca fascinatia mea se datoreaza faptului ca niciodata nu l-am folosit o perioada indelungata de timp si de aceea, mi se pare nou de fiecare data si-mi creaza aceeasi stare euforica. Probabil ca asa sa se va intampla si acum. O sa ma bucur de el cateva zile dupa care am sa trec la altceva si data viitorare cand am sa revin la el, o sa-mi placa la fel de mult.

Aveti un astfel de parfum?

12 comentarii

  1. Am si eu Very Irresistible si e super dar e pe terminate :(. Parfumul meu preferat e Black xs :X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am very irresistible insa preferatele mele sunt J.P. Gaultier Classique si Lanvin Ecalat d'Arpege.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parfumul meu preferat este chiar Very Irresistible de la Givenchy. L-am primit acum 2 ani de la o prietena de-a mamei mele si am ramas indragostita. De atunci mi-l cumpar de fiecare data cand se termina. Este singurul care nu-mi da senzatia de obisnuinta, care dupa ce-l port cateva saptamani la rand nu il mai simt, ci dimpotriva, il simt puternic de fiecare data cand il port. E acel parfum care ma face sa ma simt speciala, feminina, de ce nu si sexy, energica dar in acelasi timp ma calmeaza (sunt destul de temperamentala :D ). Si am observat ca atrage muuulte priviri. :))

    In afara de el imi mai place D&G - The One (mai mult pt. seara, gen vreo cina romantica sau mai eleganta), D&G - Rose The One(iarna mi se pare extraordinar, nu stiu de ce), DKNY - Be Delicious Red (pt. zilele de primavara).

    Love,
    Sarah.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu Omnia Crystalline de la Bvlgari si imi place foarte mult, insa parfumurile mele preferate sunt Versace - Bright Cristal si Roberto Cavalli - Just Cavalli

    RăspundețiȘtergere
  5. Parfumul meu preferat este Omnia Crystalline de la Bvlgari.Mi se pare foarte foarte:x fresh.Tocmai asta apreciez la el,desi toamna prefer un parfum care sa reziste mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu ador parfumurile, am o mini colectie... Printre preferate sunt: Forever and ever-Dior, Crystal noir-Versace, Diamonds-Armani, Miracle-Lancome... posibil sa mai fie, nu-mi dau seama acum. Oricum nu ma indragostesc asa lejer de orice parfum

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt indragostita de Hugo Boss-XX.. insa cand am o stare mai romantica, si-mi doresc ceva mai dulce..fug la cea de-a doua iubire: Cacharel- Amor amor:x

    RăspundețiȘtergere
  8. Andra T fuge la cea de a doua iubire si noi (eu adica :)) ) fug de ea. Ma innebuneste (in sensul rau) Amor, amor. Imi da reale dureri de cap. Unora li se potriveste, dar ... pentru mine e "too much"

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie imi place foarte mult Ange ou Demon Le secret - Givenchy :X il ador :)

    hugs!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acelasi lucru se intampla si la mine cu Black XS, Paco Rabanne. Il am de 3 ani pe dulapior si mereu cand vine toamna / iarna mai pun mana pe el o saptamana, in speranta ca se va termina mai repede, insa e prea puternic - dulce pentru gusturile mele...

    RăspundețiȘtergere
  11. Da. Imi place tare mult "Promesse" de la Cacharel dar nu imi place sa il folosesc zile in sir pentru ca simt cum ma plictisesc de el. Il folosesc la ocazii speciale si mereu ma face sa ma simt speciala. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Am Escada- Incredible me...

    RăspundețiȘtergere