Noi produse TRESemme

8.9.10

Va povesteam in postarile mai vechi de produsele TRESemme care m-au incantat. Heat Tamer Spray si gama Anti-Breakage mi se par fantastice si le recomand cu ochii inchisi. (daca va intereseaza o sa fac o postare despre toate produsele TRESemme pe care le-am incercat - astept parerea voastra)

Astazi am primit un mail de la Radu (de la care am luat produsele de pe okazii) ca in curand va aduce 2 game noi de la TRESemme: Fresh Start si Naturals.

Din gama Fresh Start va aduce: Refreshing Mist (spray pentru improspatarea coafurii), No-Frizz Creme (crema cu efect anti-static pentru improspatarea coafurii) si Waterless Foam Shampoo (sampon spuma pentru improspatarea coafurii).

Din gama Naturals (ingrediente naturale - ideal pentru cele ce se "tem" de chimicale) vor fi disponibile: samponul si balsamul Radiant Volume si samponul si balsamul Nourishing Moisture.

Preturile vor fi intre 23 si 33 ron.

Eu sunt chiar entuziasmata de produse (am citit despre ele din februarie cand au aparut in SUA) si chiar daca am citit atat pareri bune, cat si mai putin bune, de-abia astept sa fie disponibile si sa le incerc.



21 de comentarii

  1. Si eu abia astept aceste produse. Sa vad daca fac ceea ce promit ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar place sa aflu mai multe despre ele. O sa le cumpar sa le incerc daca spui ca sunt grozave si mai ales ca nu sunt nici asa de scumpe pe cat m-as fi asteptat sa fie

    RăspundețiȘtergere
  3. hm... suna bine. O sa ma interesez si eu poate cumpar ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu le-am folosit, dar preturile par ok. Si imi plac si cum arata.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Iulia, folosesti ceva acum de la TRESemme?

    @ Ema, samponul si balsamul au 946 ml, deci raportul pret/ cantitate nu se poate discuta ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu am folosit niciodata TRESemne, mi-ar placea sa faci un post in care sa vorbesti despre produsele incercate de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am comandat de la aceeasi persoana dar am vazut ca nu mi-a trimis nici-un mail :-?? astept cu nerabdare produsele freshstart :)

    hugs!

    RăspundețiȘtergere
  8. Camelia, vreau, vreau postarea despre prod. Tresemme pe care le-ai incercat. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Au un pret foarte foarte accesibil:d

    RăspundețiȘtergere
  10. se mai gasesc undeva in afara de farmacia catena?pt ca acolo nu se gasesc toate produsele din gama...

    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna, te intalnesti personal cu domnul acesta de pe Okazii sau cum iei produsele? Si inca ceva, la Catena gasesc mai multe game Tresemme? scriu de pe mobil si nu vad comentariile de mai sus unde probabil ai raspuns intrebarilor mle.

    RăspundețiȘtergere
  12. Alexandra N, prin posta - nu suntem din acelasi oras. Nu stiu daca se gasesc produse TRESemme in Catena, eu n-am luat decat online.

    RăspundețiȘtergere
  13. Inteleg.
    Citeam undeva, cum ca produsele Tresemme sunt de fapt produse Syoss(nu cred ca se scrie asa). Tu ce parere ai? Si as vrea sa iti cer sfatul, daca doresti imi poti recomanda un sampon Tresemme pentru par fin, moale, scalp usor sensibil(dar usor),par drept.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ah, am uitat sa scriu. Parul e normal.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu au nici o treaba cu Syoss, am scris pe blog despre produsele TRESemme incercate de mine (gasesti in arhiva toate postarile despre ele) si cum mi s-au parut. Poate te ajuta informatiile oferite acolo, mie mi-a placut foarte mult gama Anti-Breakage si o recomand, insa nu am acelasi par si probleme ca tine (scalp sensibil),

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt cele mai bune produse ever.. mie mi le cumpara mama din Anglia insa acum caut sa cumpar din Romania.. merita.

    RăspundețiȘtergere
  17. folosesc tresemme sampon adus din spania si e cel mai bun! acasa fol atunci cand nu mai am SYOSS....O sa caut la Catena poate gasesc dac nu..on line!

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt interesata de șampon, masca și balsam de la ce magazine le pot cumpăra?

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt interesata, unde le pot găsii? L_am încercat și sunt fffff bune

    RăspundețiȘtergere