Motiv de concurs - INCHIS

27.9.10

In ultimele zile am observat ca numarul de "followers" a tot crescut si banuiesc ca in curand se va atinge pragul de 200, asa ca m-am gandit sa fiti parte activa si inspirationala a giveawayul pe care il voi organiza cu ocazia "implinirii" a 200 de urmaritori.

Giveawayul va fi un fel de concurs (detalii veti primi la momentul potrivit) si vor fi 2 premii (unul din ele il voi stabili eu si nu il voi dezvalui inca, iar in ceea ce priveste cel de al doilea - despre asta discutam acum).

Ce vreau de la voi? Propuneri pentru cel de-al doilea premiu care sa aiba legatura cu cifra 200 (sa ramanem realiste si sa nu-mi propuneti 200 de produse la un premiu/ 20 produse nu stiu ce brand si etc.). Vreau propuneri interesante si pertinente care sa aiba legatura cu ce se discuta pe acest blog si cu tematica giveawayului. Voi alege dintre propunerile voastre (care sper sa fie cat mai multe si interesante - nu exista limita de inscrieri pentru propuneri; daca aveti 20 de propuneri bune, puteti sa lasati 20 comentarii diferite la aceasta postare) 2 comentari (cele care ies prin ceva in evidenta - inventivitate, nebunie - poate fi orice) pe care le voi premia cu 2 premii surpriza.

Ca sa fie mai usor de diferentiat propunerile de comentarii (pe care sunt sigura ca mi le veti lasa - si chiar vreau sa stiu parerea voastra referitoare la acest "concurs"), vreau ca atunci cand lasati o propunere sa fie de genul "PROPUNERE: .....".

Astept raspunsurile voastre si sper sincer sa iasa ceva frumos din asta.

P.S.: Propunerile pot fi lasate de oricine, nu trebuie sa urmati blogul, doar ca in acest caz lasati la sfarsitul comentariului si o adresa de mail astfel incat sa pot identifica "Anonimul" care trebuie (in caz ca o astfel de propunere se va dovedi castigatoare).

Am uitat sa spun cat va fi deschis acest concurs: 20 ore dupa ce voi citi prima propunere cu adevarat interesanta!

45 de comentarii

  1. Propunere: Eu m-am gandit sa pui toate fetele sa faca o lista cu 10 marci favorite de cosmetice. Am dat 10 ca exemplu. In cazul asta, persoana cu nr. 20 care va lasa comentariul va scrie marca cu nr. 200. Normal, nu va stii asta pentru ca nu se aproba comentariile imediat deci marca va fi aleasa la nimereala. Daca marca respectiva este Revlon, atunci acesta va fi cadoul, un produs Revlon. Nu e o idee grozava dar nah ... :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Faci totul asa de interesant, Camelia. Din pacate te-am descoperit intr-o perioada destul de ocupata a vietii mele(cls a 12a), dar tot petrec cat de mult timp pot pe blogul tau si incerc sa fiu activa :) pentru ca pur si simplu ma atrage ceea ce scrii si faci.

    PROPUNERE: Un fard de ochi rotund si un blush care sa reprezinte cele doua 0-uri si pentru 2: doua pensule (1+1=2 :)) si cifra 1 seamana putin cu o pensula). Stiu ca e cam puerila propunerea mea, dar cam asta is eu inca... un copil ;))

    Sa ai o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adina, esti foarte ingenioasa! Si bineinteles, si tu, Camelia! ma voi gandi si eu la o propunere, pe care o voi lasa mai tarziu aici:X

    RăspundețiȘtergere
  4. PROPUNERE: m-am gandit ca premiul ar putea fi 2 produse a caror nume/firma sa inceapa cu litera "C", de la "CC" = simbolul pentru "200" in numere romane, momentan e tot ce imi vine in minte

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi dragut ca fiecare persoana care particpa la acest giveaway sa povesteasca o amintire placuta din data de 20 martie ,aprilie....etc:)
    O amintire ce l-a marcat cu adevarat sau pur si simplu o intamplare.
    Sau ai putea ca acest giveaway sa il lasi pana pe 20 oct,20 de ore,200 de minute deschis:)).
    Ori sa descrie ce produs se poate folosi in 2;)) (ex: prietenul iti fura samponul,parfumul,etc).Nu sunt foarte inventiva ,aceste lucruri imi vin in minte acum.

    Iar persoanele care au cel mai interesant comentariu va primi cadou dupa cum am spus mai sus,un produs care se poate folosi in 2:)) sau daca nu 2 oje,2 farduri de ochi etc:)

    RăspundețiȘtergere
  6. PROPUNERE: 200 la romani e CC si imediat mi-a sarit in minte Chanel. Dar nu lua in seama aceasta postare, ca is scumpe. Am scris-o doar asa, ca idee :)
    Sper sa nu te superi :*

    RăspundețiȘtergere
  7. PROPUNERE: Culoarea FFF200 in termeni HTML este un galben aprins, ar putea fi un fard sau TIGI Dumb blonde ca are ambalaj galben :D:)
    Apropo, sper sa nu te deranjeze daca mai apar si alte propuneri de-ale mele :">

    RăspundețiȘtergere
  8. PROPUNERE: Acum 200 de ani, adica in secolul 19, a fost creat primul ruj pentru vanzare(pana atunci, orice femeie il facea singura in casa) si Guerlain a fost prima firma care l-a fabricat si l-a vandut.
    Poate un ruj intr-o culoare frumoasa se va potrivi cu acest concurs :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Propunere: 0 il putem inlocui cu O iar 2 il lasam la locul lui si premiul poate consta in 2 produse care incep cu O, de exemplu oja sau firma care incepe cu O de ex. OPI. Tot la oja am ajuns :))

    RăspundețiȘtergere
  10. PROPUNERE: 2..0..0..hmm... Nu stiu voua, fetelor, dar mie cifra 2 imi inspira un big smiley face, cu nasuc si 2 ochisori :> un zambarici! :)

    Ca urmare, propun ca cel de-al doilea premiu sa constea in oricare 2 produse de make-up pentru ten sau pentru ochisori, care sa completeze look-ul si sa aduca zambetul pe buzele celei care le va purta.

    Pe mine m-as face extremely happy un astfel de cadouash! Ce spuneti?

    RăspundețiȘtergere
  11. Propunere: Premiul ar putea consta in x produse care impreuna sa aiba 200gr/ml. De ex. un fond de ten de 50, o crema/demachiant de 100 si inca un produs, primer de ex, de 50.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce-mi place ideea Adei :) :)

    Propunere: Stiu ca e simplu, dar e si util.. si cum nimeni nu a mai zis pana acum, spun eu. Ceva care sa aibe 200 ml. :D Poate sa fie ceva de par sau cateva produse care in total fac 200 ml. Nu cred ca inseamna prea mult oricum :D

    Edit: Adina tocmai mi-a luat vorba din gura :))) Se intampla din nou :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Propunere: Stiu ca in momentul asta deja devin stresanta, dar nu ma pot abtine. Imi cer scuze!
    200 - 189 (numarul de follower pe care ii ai momentan) fac 11 produse mititele si dragute care sa multumeasca pe oricine :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Hihihi... e distractiv asa!
    Propunere: doua produse (2) si o pereche de ochelari de soare (00)... da, stiu, dumb, da' asa sunt eu, mai ochelarista :)) (daca era vara, acele doua produse puteau fi doua chestii de plaja, gen lotiune cu fps si after-sun )
    P.S. Scuzati IQ-ul scazut, cand eram mica eram blonda :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Propunere: Poti pune pe toata lumea sa faca o lista in care sa puna, in ordinea preferintelor: produs de machiaj; produs cosmetic, de ingrijire a tenului/corpului; produs de ingrijire a parului. La final, vezi care tip de produs a fost pe locul 1 in clasamentul fetelor si atunci oferi 2x produse de pe locul 1 si 0x produse de pe locul 2 si 3. Adica 2x0x0. Asta nu e o idee foarte buna :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Propunere:

    Premiul ar putea consta intr`un rimel Max Factor...2000Calories. Am mai adaugat un 0 la 200 pentru ca sper sa ajungi la 2000 de followers curand,poate pana la sfarsitul anului :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Vad ca fetele au mai scris propuneri interesante dar e vb despre o propunere despre premiu, nu? Nu despre desfasurarea giveaway-ului. Poate nu am inteles eu bine :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Propunere:
    Premiul ar putea consta in 2 produse care sa aiba numele firmei alcatuit din 2 cuvinte, de ex. Hello Kitty, Bobbi Brown, Urban Decay, Yves Rocher..and so on..

    RăspundețiȘtergere
  19. Propunere: Premiul sa fie 3 produse: un produs care incepe cu litera A(daca te uiti pe telefonul mobil de ex si apesi tasta 2 in sms obti A) si 2 produse care incep cu litera O. De ex. acetona si 2xoja... Nu-mi vin alte idei acum cu literele A si O.

    RăspundețiȘtergere
  20. Iguanitza mi-a luat ideea :))

    Propunerea mea era asa: 2 produse care a caror firma sa fie compusa din 3 cuvinte (3 cuvinte pentru ca 200 e format din 3 cifre). Ex. Makeup Art Cosmetics. To la Mac ajung:))

    RăspundețiȘtergere
  21. Blossoms, noi suntem invatate sa dam comentariu in acleasi timp, ca la giveaway-ul Lily Lolo :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Propunere: 00 pot fi doi ochi iar premiul poate consta in 2 produse pentru ochi, 2 farduri de ex. Am idei din ce in ce mai proaste, nu?:))

    RăspundețiȘtergere
  23. propunere: sa inlocuim 200 cu 'ZOO' si sa fie vorba de un premiu care sa aiba legatura cu un animalut ceva, spre exemplu trusa de farduri de la deborah in forma de pestisori sau ceva 'animal inspired' :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Propunere : sa fie vorba de un produs inspirat din al 200-lea comentariu primit pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Propunere : sa fie un premiu inspirat din numele urmaritorului nr 200, si sa constea in atatea produse cate litere/caractere are numele lui.

    RăspundețiȘtergere
  26. propunere : spuneai mai demult ca l-ai primit pe Ricky la 20 de ani.. ai putea sa-i insiri in fata 10 produse si sa-l lasi sa aleaga ceva ce-i face cu ochiul ; iar premiul sa constea intr-un produs de la acea firma.

    RăspundețiȘtergere
  27. @Blossoms: Merci pentru sustinere!:) Mi se pare haioasa ideea si poate fi o asociere directa sau indirecta cu nr.200 sau poate cu ...020 (2 ochisori despartiti de un nasuc). :))

    Sper ca va gasi sugetive propunerile noastre, Camelia, si ca o vor ajuta in alegerea finala.;)

    RăspundețiȘtergere
  28. Propunere: Eu m-am gandit ca 200 sa fie transformat in 2oo si apoi 2 ori oo. Let me explain :)) 2 sa reprezinte numarul de produse iar "oo" sa fie produse din aceasi gama/colectie , gen 2 oje din colectia opi shrek forever after. M-am gandit sa fie din aceasi gama pentru a reprezenta niste "gemeni". :)) hope you understand.

    RăspundețiȘtergere
  29. Propunere: Hihi data trecuta ai facut un giveaway pentru 150 de followers si acum pentru 200. 150 coincide cu nuanta ta la fondul de ten revlon colorstay.. respectiv, 150 buff iar 200 cu nude. Ar fi dragut daca ai oferii catre giveaway un produs pentru ten care ascunde imperfectiunile dar si uniformizeaza tenul, nu neaparat un fond de ten.

    RăspundețiȘtergere
  30. Propunere: Alta idee.. ai spus ca iti plac bijuteriile iar mie "00" imi inspira 2 degete. Eu m-am gandit la un double finger ring, cred ca sti despre ce vorbesc. Mi se par foarte dragute ori 2 inele micute si dragute.

    RăspundețiȘtergere
  31. 2 cani rotunde inscriptionate cu numele cosmeticelor preferate: mac, yr etc.

    RăspundețiȘtergere
  32. Propunere: Iar mi s-a aprins beculetul, suntem in anul 2010 si acesta este pe terminate. M-am gandit sa introducem acest lucru in giveaway-ul tau, deoarece si anul constituie un lucru foarte important. “Implinesti” 200 de urmaritori in anul 2010. Asadar 2+0+0 = 2 si 2+0+1+0 = 3. 200 sa reprezinte 2 produse pentru make-up iar 2010, 3 produse pentru ten deoarece trecerea anilor ramane marcata pe tenul nostru. hope you like it :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Propunere: Sa pui 12 produse diferite( intr-un cerc, de la firme diferite sau tipuri diferite de produse, cum vrei tu) si, cu ceasul la mijloc, invarti si produsul ales va fi cel in dreptul caruia se opreste ora 2:00. Sper sa intelegi pentru ca sunt putin adormita la ora asta si exprimarea mea lasa de dorit.
    O zi buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  34. PROPUNERE

    In opinia mea cei doi de 0 seamana cu niste ochi, iar cifra 2 cu o lebada. Cum lebada este simbol al elegantei, cel mai potrivit premiu pentru a sarbatori 200 de followers ar fi o pereche de cercei care sa puna in valoare orice tinuta astfel incat cand castigatoarea ii va purta toti ochii sa fie atintiti asupra ei.

    RăspundețiȘtergere
  35. PROPUNERE
    Am citit undeva ca in Romania 200 de persoane se numesc Strugurel :)), deci premiul ar putea fi un strugurel + o lotiune de corp (gel de dus) cu aroma de struguri.

    RăspundețiȘtergere
  36. PROPUNERE
    Premiul ar putea fi un produs care are 200 de reviews pe make-up alley

    RăspundețiȘtergere
  37. PROPUNERE
    Premiul sa fie compus din 2 produse bio astel incat sa fim frumoase si la 100 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  38. PROPUNERE
    O persoana doarme cam 200 de ore pe luna, deci premiul ar putea fi compus dintr-o crema de noapte si un tratament pentru gene care sa poata fi folosit pe timpul noptii.

    RăspundețiȘtergere
  39. PROPUNERE
    Premiul sa fie produsul despre care ai vorbit in al 200-lea post de pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna, Camelia! Blogul tau imi este tare drag si constituie o sursa vasta si sigura de inspiratie :) Pentru ca eu prefer sa cercetez si sa investesc mai mult in skincare, iata ideea mea (am mizat pe jocul de cuvinte 200 vs. 2%).

    Propunere:
    1). Paula's Choice -> Exfoliating 2% BHA Liquid (toner cu acid salicilic) si/sau Weightless Body Treatment with 2% BHA. Sunt niste produse minunate, eficiente pentru o sumedenie de afectiuni ale pielii: cosuri, puncte negre, puncte albe, pori dilatati, keratosis pilaris. Se pot utiliza si pentru simpla intretinere a pielii, o fac sa devina catifelata. Se pot comanda de pe site-ul european.
    2). unul sau mai multe produse de ingrijire a tenului (seboreic) din gama Dermo Purifyer, de la Eucerin, ce contine 2% acid lactic (AHA), fiind mai blande decat cele cu BHA.

    RăspundețiȘtergere
  41. Propunere: 2 produse care impreuna sa aibe 200 ml si care sa acopere 2 zone importante ale corpului.
    sau

    Propunere: 2 produse (de make-up sau de orice altceva) care sa aibe forma de o.

    RăspundețiȘtergere
  42. PROPUNERE: 2 produse; unul reprezentand followersii vechi = un produs de la o firma indragita de tine de mult timp; iar celalalt produs pentru cei noi = de la o firma recent descoperita.
    Apoi, propuneri de firme ar fi o multime. Sigur, primul 0-ul ar putea sa fie un fard de ochi sau un blush, ceva rotund; daca vor fi trei produse, atunci si cel de-al doilea 0 va fi tot ceva rotund sau oval :) Ojele OPI sunt destul de ovale. Si incep si cu O. Desi, orice oja mai ovale ar merge pt 0.
    PT 2, poate o mascara sau un creion de ochi. Un ruj :-?

    RăspundețiȘtergere
  43. PROPUNERE: 200 -> 2 un produs de make up, gen un ruj sau un eyeliner; 0- o bentita trendy, 0- un inel to-die-for ! :)

    RăspundețiȘtergere
  44. PROPUNERE: cum 0-urile seamana perfect cu niste eyeshadows rotunde, asa bine seamana si cu niste macarons :X

    RăspundețiȘtergere
  45. Propunere: 3 produse rotunde; pentru ca si pe 2 il putem percepe ca find un numar rotund:))
    inafara de binecunoscutul eyeshadow si macarons, ma gandeam si la o sare de baie:) este rotunda si yummy!

    RăspundețiȘtergere