Guest review: Irina - sampon uscat Batiste Boho

21.9.10

In seara asta am primit si reviewul Irinei pentru samponul uscat Batiste Boho de la giveawayul Batiste sponsorizat de Kata, asa ca mai jos va invitam sa cititi parerea ei.

"Nu stiam ca exista asa ceva pana nu am citit pe blogul Cameliei careia ii multumesc pentru ocazia de a il incerca. Ii multumesc de asemenea si Katei pt ocazia oferita si pentru bunavointa. 

Batiste Boho e destinat aproape tuturor nuantelor de par, de la blond pana la brunet deschis. Imi place atat de mult cum miroase, a prajiturele, dar nu mi se pare fresh cum scrie pe site, ci mai degraba dulce J)

Nu ma asteptam la minuni, nu prea intelegeam eu cum functioneaza mecanismul, dar m-a ajutat si Kata, mi-a furnizat informatii de folosire si m-am descurcat, oricum nu e mare filozofie J)

  1. Agiti flaconul;
  2. Pulverizezi la radacina parului;
  3. Masezi bine scalpul cu degetele timp de 30-60 de secunde pana nu se mai vede alb;
  4. Periezi parul.

Samponul absoarbe uleiul in exces, improspateaza, confera volum, “invie” parul. La mine a functionat cel mai bine cand m-am dat cu el seara, inainte de culcare si nu am mai masat, l-am lasat asa pana dimineata, cand toate urmele disparusera, parul avea volum si parea proaspat spalat.

Am intrebat-o pe Kata si cum sa il folosesc daca vreau sa indrept parul si mi-a zis ca ea prima data foloseste samponul si apoi placa, dar probabil e ok si invers. M-a atentionat insa sa nu uit sa las samponul cateva minute sa actioneze inainte sa il intind/ondulez.

Cu cat incepi sa folosesti samponul mai devreme, adica nu cand deja nu mai ai ce ii face si trebuie spalat, cu atat efectul va avea o viata mai lunga.

Mie imi place, e util … Il folosesc cu placere si il recomand daca va aflati in situatia in care parul se ingrasa prea repede si nu aveti cum sau chef sa il spalati des. Sau daca sunteti genul care isi aranjeaza mereu podoaba capilara.

Un minus mi se pare timpul de utilizare, pentru ca am senzatia ca se consuma cam repede. Acum depinde si cati bani sunteti dispuse sa alocati… Produsul costa 28 ron, o suma medie, ca nu poti sa spui ca e nici foarte scump, dar nici ieftin.

Multumesc din nou fetelor pentru premiu."

4 comentarii

  1. Sa-l folosesti cu placere! Eu nu cred ca se consuma repede decat daca folosesti in exces, ceea ce nu e cazul. Pentru mine e un produs minune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-l folosesti cu placere! Eu n-am incercat pana acum un sampon uscat si nici nu cred ca o voi face, sa-mi spal parul la 2-3 zile nu mi se pare un efort prea mare, dar poate fi util si samponul asta uscat, mai ales cand n-ai timp si trebuie sa fii gata pe ultima 100 d metri :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, fetelor :*

    Adina, am parul foarte rar si nu ma dau mult, dar... mi s-a parut ca tubul s a golit putin cam mult pentru cele maxim 5 utilizari (l-am testat si pe o prietena). Acum... om vedea, anunt cand se termina :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi de review. Am comandat si eu! Sper sa aiba acelasi efect si la mine. :)

    RăspundețiȘtergere