Cand n-are omu' ce face ...

8.9.10

Vineri a trebuit sa ma intalnesc cu cineva si am ajuns mai devreme cu vreo 30 minute si in zona in care eram nu prea era nimic in afara unui magazin cu marfa confiscata. Si cum ma plictiseam ingrozitor, am zis ca nu mor daca intru sa vad ce e acolo.

N-o sa va povestesc de mirosul de acolo (ma intreb si acum cum rezista vanzatoarea atatea ore in spatiul ala), de teancurile de haine de-ti venea s-o iei la fuga si nici de 'ultimele modele' de pantofi. Astea mi-au sarit in ochi. M-am grabit sa ies si chiar langa usa am vazut un cos urias plin cu oje si un stand pe care erau diverse oje intre care am zarit 2 oje care mi-au adus imediat aminte de oja de la S-he de care am vorbit.

M-am uitat un pic prin cosul ala de oje si am plecat de acolo cu 5 sticlute - 3 ron bucata (4 nuante de taupe/ maro si un glitter cu reflexe verzi). Scrie Biju pe ele si am vazut ca sunt din Bulgaria.

Mai intai sa va zic de glitter (l-am luat pentru ca mi s-a parut ca merge perfect cu o oja gri holografica pe care am primit-o, care nu ma avantajeaza deloc si intr-adevar cu glitterul ala, arata mult mai bine).

Cele 4 oje au fost nuante foarte apropiate (incercam sa gasesc ceva asemanator cu cea de la S-he), le-am incercat in seara cand le-am luat pe cate o unghie si s-au aplicat chiar bine (cu exceptia celei maro mai inchis).

Am pus mai jos o poza cu 3 dintre ele (glitterul nu l-am fotografiat si oja cea mai deschisa i-am dat-o mamei ca arata mult mai bine cu tonalitatea pielii ei - la mine se vedea oribil). Primele 2 (cele mai deschise) arata exact ca in poza aplicate in 2 straturi - insa sunt atat de sidefate. Ultima (de la care am sperat cel mai mult) e o adevarata dezamagire. In primul rand ca aplicata pe unghii nu seamana deloc cu culoarea din sticla si este foarte proasta (am aplicat 3 straturi si tot aiurea arata, ca sa nu mai zic ca nu are nimic de-a face cu ce parea a fi).

Cam asta a fost experienta mea cu ojele "no name" din magazinul cu produse confiscate. Dar ce puteam sa astept la 3 ron/ bucata?


10 comentarii

  1. Sa pui poze cu oja holografica. Se gasesc si la noi? Sunt absolut superbe! :x:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Camelia la ce adresa gasim acest magazin ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey! Te-am adaugat la blogroll din nou:)) Mi-am schimbat adresa blogului (sunt fosta Ara - intri la mn si iei tu de sus adresa :D), dar titlul e la fel :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu in general numai oje de 3-4 lei folosesc. De la Golden Rose si Classics am mai multe si sunt la fel de bune ca cele de la Avon care sunt de 3 ori mai scumpe.

    Ah, si eu sunt curioasa in legatura cu oja holografica :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce`mi place mie cum te gandesti la tonalitatea pielii :)

    RăspundețiȘtergere
  6. arata foarte bine, pacat ca oja mata nu este buna, culoarea aceea imi placea cel mai mult :)

    hugs!

    RăspundețiȘtergere
  7. AM incercat si eu oje "no name" dar am renuntat repede pentru ca unghiile mele incepusera sa se exfolieze in ultimul hal. Nu recomand folosirea lor!

    RăspundețiȘtergere
  8. unde este magazinul de lucruri confiscate ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Langa Piata Minis (Titan) cum am scris in comentarii, mai sus.

    RăspundețiȘtergere