Alerta: 15% reducere pe www.hqhair.com (skincare)

30.9.10

Pana duminica seara e valabil codul de 15% reducere pentru produsele de skincare pe www.hqhair.com.


Pe mine ma tenta masca de la Mario Badescu de care am scris acum ceva vreme.

Pe voi ce va tenteaza?

8 comentarii

  1. Suna bine crema aia. Acum am pus-o in cos si am fost surprinsa sa vad si trusa Naked :) Desi pastram banii aia pentru altceva cred ca mi le comand pe amandoua.

    Tu ce comanzi pana la urma?

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca am sa-mi iau masca si sprayul de fata de la Mario Badescu. Am vazut si eu acum ca Naked e pe preorder. Ma mai gandesc pana diseara daca le iau sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. De masca am nevoie, asta stiu clar. Dar cand am vazut cat e totalul cu tot cu paleta Urban Decay, parca m-am potolit.. probabil o sa imi iau decat masca si un set Philosophy ca nu am incercat niciodata si la mine in oras nu gasesc.
    Oricum paleta mea Nyx isi face destul de bine treaba, nu are rost sa mai dau banii si pe Naked, desi tare imi face cu ochiul, dar trebuie sa ma abtin :)
    Ma mai gandesc si eu. Oricum vad ca e pana duminica oferta. Multumesc ca ne-ai zis :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tentant! :D Fetelor, cat e shipping-ul pt Ro. in medie la ei/1produs? Nu reusesc sa gasesc tarifele lor..or nu caut unde trebuie..hmm...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ada, la un produs e 4.50. De la 2 in sus 6.50. Mie ultima oara mi le-a adus Fedex la usa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fedex este firma de curierat care are sediu si in Ro? Parca pesite-ul CS este o optiune de FEDEX shipping or so...

    Eu cu produsele L.L. ma trezeam la usa.:) Chiar m-a mirat ca se aduc la domiciliu. In cazul lor, postasul le aducea, nu o firma specializata... Nu am deranjeaza ca ni se aduc acasa :)...chiar deloc!:) Ne scutesc de un drum in plus.:) Dar este,totusi, ca o curiozitate pentru mine acest aspect. :)

    ps: Merci pt tarife. Am intrat pana la urma in cont si am vazut ca scria 2lire si ceva/produs+inca 2lire...dar pt uk este free...as usual! Lucky them! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu mi-am comandat acum 2 sapt de pe hqhair un primer pt ochi de la Urban Decay si hartie matifianta de la Paul & Joe. Am platit, am primit pe mail confirmarea comenzii plus un numar al facturii sau ceva de genul acesta. Dupa 3 zile primesc un mail de la ei cum ca imi anuleaza comanda pt ca adresa de pe cardul meu de credit nu coincide cu cea completata de mine pe formularul lor de expediere. Si cand verfic, imi dau seama ca lipsesc 10 euro de pe card. Nu am mai patit asa ceva niciodata mai ales ca am mai cumparat de pe internet tot felul de produse. Nu mai cumpar niciodata de la ei

    RăspundețiȘtergere
  8. Agnes, in mod sigur o sa-ti reapara banii pe card daca nu au onorat comanda.

    RăspundețiȘtergere