Review: Givenchy Acti'Mine Wake-up Skin Make-up Base - Kiwi

5.11.10

Initial am vrut sa scriu aceasta postare cu titlul "Dezamagire" insa primerul nu este prost ca sa-l pot incadra la dezamagiri si nu as fi corecta sa nu-i acord nici un merit, insa nu-si face treaba pentru care l-am luat si anume: sa neutralizeze roseata. Cititi prima mea impresie aici.

O sa procedez ca la ultimele reviewuri - lista cu ce-mi place si ce nu - cred ca asa este mai usor pentru voi de citit. Puteti sa-mi spuneti daca va place mai mult stilul asta de review decat cum il faceam inainte.

Ce-mi place:

- tenul este fin si uniform dupa ce il aplic
- fondul ce ten se aplica foarte usor
- imi da senzatia ca tenul este mai luminos
- machiajul rezista pe ten o zi intreaga (eu n-am avut probleme cu nici un alt primer din acest punct de vedere, deci nu sunt sigura ca este meritul primerului)
- o cantitate foarte mica ajunge pentru toata fata
- are SPF15

Ce nu-mi place:

- nu neutralizeaza roseata tenului (si asta este principalul motiv pentru care l-am cumparat) asa cum speram
- mirosul - nu este ceva neplacut, insa nu-mi place
- dupa ce il aplic, simt nevoia sa revin cu mana pe anumite zone pentru a curata pielea (pe barbie mi se intampla sa simt ca niste scame dupa aplicare - si este nevoie sa trec cu mana sa le indepartez - si nu este o problema de hidratare a tenului meu)

Daca am judeca dupa lista "ce-mi place/ ce nu-mi place" ati putea crede ca este un produs pe care il recomand. Dar realitatea este alta: nu recomand nuanta 3 Kiwi pe care o am eu pentru ca nu-si face treaba (nu neutralizeaza roseata tenului). Nu vad sensul sa dai peste 100 ron pe acest primer cand poti obtine aceleasi rezultate cu un alt primer mult mai ieftin.

Pentru mine a fost o dezamagire pentru ca am citit numai lucruri bune despre el si speram sa-si faca macar pe jumatate treaba (nu visam ca o sa-mi stearga orice urma de roseata de pe fata, insa nici asa - imi pregateste tenul pentru fond de ten, il uniformizeaza, dar cum ramane cu neutralizarea rosetii?). O sa-l folosesc (pentru ca repet: este un primer bun, dar eu cautam un primer care sa neutralizeze), insa in mod sigur nu o sa-l mai recumpar si nici n-am sa mai incerc o alta varianta din aceasta gama.

3 comentarii

  1. wow...o noua imagine a blogului :)de fapt o casa noua :)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc pentru review, nu stiu de ce, dar il aseman tare mult cu http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Skincare-Moisturizers-HYDRAMAX-%2B-ACTIVE-S%C3%89RUM-89463

    RăspundețiȘtergere
  3. Anna, cel de la Chanel e ser, asta de la Givenchy e crema.

    RăspundețiȘtergere