Ramble ... again

3.11.10

De ce ramble? Ca nu am chef sa scriu despre altceva si cum sunt o persoana cu toane ... n-a iesit decat acest ramble. Desi as fi avut multe de zis despre niste produse incercate, despre altele pe care mi le-am luat in ultimele zile (am cedat si mi-am luat si Liz Earle Clean&Polish, nu varianta full, doar cat sa incerc sa vad daca imi place) si despre altele pe care le vreau (mi s-a pus o pata pe creier ca vreau o oja cracking/ crackle/ nail effect/ graffiti sau cum mai vreti sa-i spuneti - cred ca stiti despre ce vorbesc).

Mi-am luat analizele azi, nimic foarte rau (aceleasi probleme din ultimii 2 ani cauzate de inima si circulatia sangelui) deci macar din punctul asta de vedere sunt ok. In rest nebunia continua: totul se desfasoara intr-o viteza care ma oboseste total, un prieten de-al meu a avut un deces in familie si am fost si suport moral, ma simt cam fara puteri - sambata asta am si o gramada de treaba, singura mea speranta ramane ziua de duminica.

Rar mi se intampla sa am momente d-astea de blocaj total: am o gramada de lucruri de spus (chiar si nimicuri fara importanta), dar nu-mi ies cuvintele. Si cu toate astea simt nevoia sa exprim ceva. Ciudata stare, pana maine imi trece si poate maine sunt capabila sa imi asez gandurile mai bine.

O noapte linistita!

10 comentarii

  1. Sa te odihnesti bine si sa ai parte de un sfarsit de saptamana mai senin! Te imbratisez! Ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. O noapte linistita si tie! Si eu am o gramada de lucruri de facut si tot ce vreau sa fac e sa dorm, plus ca sunt si racita, prin urmare astept sa treaca, sa revin la programul meu normal.

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar mai inainte am verificat sa vad daca ai mai scris ceva...ai grija de tn, enjoy ur goodies, de asta ni le luam, sa ne mai insenineze ziua. putere in toate si odihna placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se intampla oricui...Timpul le rezolva pe toate.
    Imi dau seama ca fundalul tau negru im termina ochii (sunt si obosita,ce-i drept), e foarte puternic.Oricum o sa revin la tine,vad ca ai la Wish List Bobbi Brown,I love it...te pup si stai linistita,maine e o zi noua :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm I know what you're talking about... Cam asa patesc si eu... Asta-i si starea mea de ceva vreme.
    Take care! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. O persoana inteleapta once said ca noaptea e cel mai bun sfetnic... sau o fi fost "sfesnic"? dileme, dileme.. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am aceeasi stare in ultima vreme! I feel you!

    RăspundețiȘtergere
  8. incearca, daca poti, sa-ti iei cateva zilele libere si sa stai linistita

    RăspundețiȘtergere
  9. bea un ceai calmant, stai in pat si joaca-te cu Ricki si rupe-te macar o ora de realitate.. poate mai ajuta:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Parca timpul incepe sa treaca mai repede pe finalul de an, si mie mi se pare ca totul se desfasoara cu o viteza ametitoare...parca mai ieri era inca vara...

    RăspundețiȘtergere