Parerea voastra

4.11.10

Dupa anuntul Ancai de astazi ca MAC intra pe piata din Romania din luna decembrie, m-am gandit ca ar fi momentul ideal sa incep o serie de postari cu pensulele MAC (sau varianta Sigma a pensulelor MAC) - varianta full size si travel size si sa scriu despre fiecare in parte la ce o folosesc, daca imi place, daca isi merita banii sau nu si alte detalii care v-ar putea ajuta sa va formati o parere obiectiva despre fiecare pensula in parte si sa stiti ce va doriti atunci cand veti putea sa aveti acces la ele.

MAC isi va pastra modul de prezentare a produselor pe care il foloseste in toata tarile in care are magazine si pot sa va spun din propria mea experienta ca prima vizita intr-un magazin MAC va fi coplesitoare si nu veti mai avea luciditatea sa faceti diferenta intre produse - o sa le vreti pe toate.

O alta varianta de ajutor pentru voi ar fi sa fac o serie de swatchuri ale fardurilor MAC pe care le detin (dar aici e ceva de munca pentru ca desi am vandut multe dintre ele la blog saleuri, mai am mult peste 50 farduri) - insa cred ca va fi de mare ajutor sa vedeti culori, texturi si sa auziti pareri despre fiecare in parte.

Astept parerea voastra legata de propunerile de mai sus.

11 comentarii

  1. Eu propun sa te apuci de treaba :D. Sigur o sa-mi faca placere sa intru in magazinul romanesc dar nu o sa le vreau pe toate :)) o sa raman cu privitul :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna idee, chiar ma gandeam azi, oare cate facaturi o sa reuseasca sa introduca printre ele? Pentru ca, desi unele persoane nu cred ca se poate, ca deh e MAC, ei bine in Romania e posibil orice. Am un set de 25 de pensule "MAC", de pe ocazii.ro ,continuarea n-are rost :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh da! Chiar te rog! Desi pot googleui orice, am nevoie de parerea ta. Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu as vrea sa aud pareri si prezentari

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu as prefera review-uri la produse, decat la pensule. Abia astept sa te citesc :-)!

    RăspundețiȘtergere
  6. ce super ar fi! abia astept! Si pe mine m-ar interesa review uri la produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  7. e o idee binevenita.. chiar daca nu am cum sa-mi cumpar eu din buc ceva.. macar sa nu raman nestiutoare!! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. pls do that. Eu deja mi-am facut o lista si este cam lunga iar bugetul cam mic :))) ca de obicei. Astept sa ne zici ce produse/culori/texturi te-au impresionat si care din ele te-au lasat rece. Si .. eu as mai vrea sa stiu in ce conditii folosesti shimmerul..

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu as prefera review-ul la produse :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu sunt pentru!! :) Cand ai timp, asteptam cu interes postarile in cauza.:) Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  11. wow, noul layout de incarca fff greu(cel putin la mine). legat de review-uri..continua ca faci e excelent! e f importanta parerea ta pt mine!

    RăspundețiȘtergere