Intrebare

9.11.10

Mai devreme m-a sunat o prietena de-a mea care s-a ocupat acum ceva vreme cu vanzarea de accesorii (pandantive, cercei, inele) sa ma roage s-o ajut cu niste produse care i-au ramas si pe care vrea sa le dea la pretul la care le-a luat. Nu mai are timp sa se ocupe cu asta si a ramas cu ceva produse, eu am mai ajutat-o mai demult vanzand cate ceva pe okazii.

Mi-a zis ca mai are inele reglabile la 5 ron/ bucata si pandantive cu lant la 10 ron/ bucata (nu stiu exact ce modele mai are, insa stiu ce-a avut si mie mi-au placut). Pandantivele sunt micute 2-3 cm, dar foarte finute cu cristale colorate si vin pe un lantisor la baza gatului, iar inele sunt mari colorate diverse forme (fluture, floare) gen costume jewellery.

O sa pun mai jos niste poze mai vechi care le am de la ea (sa va faceti o idee cam despre ce inele si pandantive e vorba). Daca credeti ca sunteti interesate, vorbesc cu ea sa vad exact ce mai are si fac o postare sau un blog sale cu ele. Plata ar trebui sa se faca in avans ca sa fie transportul mai ieftin ca la valorile astea nu se merita sa platesti transport 8 ron la un inel de 5 ron.

Astept raspunsurile voastre si daca sunteti destule interesate, vorbesc cu ea sa-mi dea exact ce mai are.






10 comentarii