Update oja S-he Stylezone 500

8.9.10

Revin cu un update la cum se comporta oja de la S-he 500 luata din DM - cea pentru care giveawayul se incheie maine dupa-amiaza (gasiti aici detaliile).

In primul rand trebuie sa povestesc ce-am patit in seara cand mi-am facut unghiile, ziua cand mi-era rau. Mi-am facut unghiile in jur de ora 16 si s-au uscat repede, n-am avut probleme sa fiu atenta sau altceva si pe seara (cred ca era in jurul orei 21) m-am dus sa fac baie. Si m-a uitat Dumnezeu in baie, in apa fierbinte (se intampla frecvent). La un moment dat, am observat ca mi s-a cojit oja de pe o unghie, nu s-a ciobit sau altceva, mi s-a dezlipit toata oja de pe unghie. Pana am iesit din baie, imi curatasem toate unghiile - pur si simplu oja iesea intreaga de pe unghie. Nu e cazul sa va mai zis cat de dezamagita am fost (recunosc ca m-am balacit ca o rata, dar totusi ...).

Dar cum imi placea culoarea la nebunie, dupa baie, mi-am facut iar unghiile. Aceeasi aplicare (1 x Base Coat OPI, 2 x S-he 500 si 1 x Top Coat Alessanfro), numai ca de data asta m-am gandit eu sa folosesc un spray de uscare rapida a unghiilor (aveam unul de la Essence luat dintr-un DM din Austria - nu stiu daca se gaseste si in DM urile de la noi). Nu prea mi-a placut  (cred ca pe o mana l-am aplicat cum trebuia, iar la cealalta am facut ceva aiurea ca m-am trezit cu mana uleioasa).

Ce vreau sa va spun: oja a rezistat perfect pe unghii. Si asta in conditii dure (n-o sa intru in detalii, dar le-am supus tuturor caznelor posibile, mai putin statului in apa atata timp ca n-am mai vrut sa risc). In concluzie ca sa nu mai dau atat din degete: la 9,99 ron, oja rezista super bine pe unghii (mai ales ca la culori inchise se vede orice imperfectiune imediat). Nu stiu daca a ajutat la ceva sprayul pe care l-am folosit, dar cand vom primi review ul celei ce va castiga giveawayul, vom mai afla si o alta parere.

2 comentarii

  1. Si eu am patit sa mi se curete asa de pe unghii o oja de la Rimmel de care, pana in momentul ala, eram multumita. Nu stiu ce s-a intamplat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am oja de-asta si sunt foarte multumita! La baie nu am patit-o niciodata, eu sunt fan dush! :D Rezista bine, se aplica usor, culorile sunt frumoase, si pretul e super decent!

    Te pup!

    p.s. ai un cutz tare draglas!! :p

    RăspundețiȘtergere