"Preferatele din Septembrie"

30.9.10

Nu stiu cum a fost luna asta pentru voi, insa pentru mine a fost extenuanta. Ma simt sfarsita, a fost o luna agitata rau si imi pare bine ca a ajuns la sfarsit. Singurul meu tel este sa vina sambata mai repede sa pot sa dorm mai mult (m-a terminat oboseala). Produsele pe care le-am folosit constant luna asta sunt:

- pensula Sigma SS138 (actuala F25) pentru a aplica MSF pe post de bronzer

- Warmed MSF de la MAC pe post de bronzer

- pensula MAC 224 (pentru concealer)

- Laura Mercier Undercover Pot (concealer si anticearcan)

- cremele bio (de zi si noapte) de la Yves Rocher

- rimelul transparent W7 (pentru a-mi aseza sprancenele)

- Laura Mercier Secret Brightening Powder (pentru a fixa anticearcanul)

Voi ce-ati folosit constant luna asta?

8 comentarii

  1. Eu am folosit destul de des luna asta fondul de ten Illamasqua si pudra bronzanta Too Faced Pink Leopard. Kiss

    RăspundețiȘtergere
  2. La fel si eu astept duminica sa pot dormi mai mult :)
    Luna asta am folosit foarte des fondul de ten mat lumiere de la chanel, blushul Harmony de la MAC, pt contur, pensula SS217 pe care o ador, fardul Satin Taupe tot de la MAC, si 3D mascara de la Mschic.
    E o idee buna asta cu postatul 'preferatelor' lunii. Ar trebui sa o fac si eu :))

    Take care!

    RăspundețiȘtergere
  3. Luna asta cred ca m-am machiat mai putin ca oricand...oricum stand mai mult acasa nici de obicei nu apelez des la portfard dar acum am avut un motiv in plus.Tenul meu s-a razvratit,porii si-au facut de cap si am facut mai usor puncte in piele...care desi nu se vad,lipita de oglinda uriasa iti insereaza dorinta de a-ti exersa anti-talentul de cosmeticiana si a-ti face niste urme...:( Asa ca ma rezumam cel mult la a pune putina pudra cand ieseam din casa,si mie cand nu imi place cum arata tenul mi se taie cheful sa ma machiez si mai ales sa pun culoare.
    Sa zic pudra Rimmel Stay Matte,dermatograful si Carmexul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pt k s-a racit, am folosit crema hidratanta de fata si de ochi si ff mult balsam de buze De la Ives Rocher.

    RăspundețiȘtergere
  5. Balsamul de buze Carmex care mi-a facut buzele cum nu credeam ca vor ajunge din nou :) si trusa Nude on Nude de la Nyx. De cand am luat-o o folosesc zi de zi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu de abia astept sa dorm in weekend, insa plec la Azuga si ma asteapta niste nopti albe:( sper sa fie fun, totusi!
    Eu am folosit cu placere trusa Romance de la NYX, de care m-am indragostit, oja 507 Tendresse de la Chanel si fondul de ten Artistry. Iar ca balsam de buze, il folosesc pe acelasi de la The Body Shop:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsele Laura Mercier trebuie sa fie o nebunie! Oricat ar costa, cred ca merita investitia! ...nu mai zic de pensule :)!!!

    Sa te bucuri de produse in continuare! Faine alegeri!

    RăspundețiȘtergere
  8. Luna asta am mers tot pe un machiaj simplist care consta in fond de ten Colorstay, corector Nyx, tus negru no name(luat de la Farmec pe vremea cand importau ceva cosmetica decorativa) si mascara Lancome Definicils, un gloss de la Rimmel si putin highlight pe pometi dintr-o trusa Pupa, iar ca si baza de fdt am folosit crema matifianta Farmec.

    RăspundețiȘtergere