Doar o intrebare ....

9.9.10

... scurta si fara explicatii: credeti in vise?

25 de comentarii

  1. Eu nu cred... visele tin de subconstient, bazandu-se pe amintiri, dorinte, temeri, tot ce gandeste creierul, chiar daca noi nu ne dam seama. Desi multa lume interpreteaza visele in n moduri mie mi se pare o prostie...

    RăspundețiȘtergere
  2. da, eu cred. nu la modul ala obsesiv, nu stau imediat dupa ce visez ceva sa le caut pe net sa le descifrez, insa.. chiar cred ca au o semnificatie anume...si un mesaj. mi s-a intamplat si nu cred ca a fost doar o coincidenta. cred in ele, insa nu caut raspunsuri sau explicatii logice pentru ca sunt de parere ca nu exista..le iau ca atare.

    RăspundețiȘtergere
  3. DA, DA, DA. La fel de fara explicatii :| Sau hai, putine explicatii. Deseori mi se intampla sub o forma sau alta ce visez... Si cam de fiecare data, ce visez imi influenteaza dispozitia din noua zi. Daca visez ce mi-as dori undeva in adancul sufletului sa se intample, sunt toata numai un zambet... Dar stiu ca, 99% acela va ramane doar un vis.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu ce anume aveai tu in gand cand ai pus aceasta intrebare, dar eu m-am gandit imediat la vise cu sensul de dorinte, nu la cele din timpul somnului. Insa, oricum ar fi, eu cred in ambele :)
    Probabil ca fara ele nu as putea rezista, sunt o fire visatoare si poate un pic naiva, daca nu le-as avea as fi fost invisa de mult timp de rautatea unor oameni. Visele sunt calea mea de evadare, fie ele nocturne sau pur si simplu cu ochii deschisi pe o banca in parc. Imi pare rau sa vad ca unele fete de aici nu cred, dar este alegerea lor.
    Scuza-ma ca ti-am raspuns asa pe lung la intrebarea ta.

    Raspunsul scurt: Da, cred!

    RăspundețiȘtergere
  5. DA. si imi place la nebunie sa visez :) sa fiu mereu altcineva (nu am vise plictisitoare)sau sa imi revad persoane dragi plecate de langa mine

    RăspundețiȘtergere
  6. intr-un fel cred, in altul nu, in ceea ce priveste acele vise lungi, elaborate le consider refulari si dorinte ale subconstientului meu dar uneori mi se dovedeste ca ma insel...

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, cred ca visele sunt dorinte/temeri ascunse, nu doar simple coincidente. Unele sunt usor de descifrat, unele nu...

    RăspundețiȘtergere
  8. ce sa zic...am avut o relatie la distanta si intr-o noapte am visat-o pe o tipa pe care o cunosteam amandoi imbracata in hainele mele stand la el in brate...urmatorul weekend aflu de la verisoara mea care era din oras cu el ca respectiva si el sunt impreuna!
    mi s-a mai intamplat sa visez si sa se adevereasca!ce-i drept rar!

    RăspundețiȘtergere
  9. In unele cred, in unele nu vreu sa cred:))
    Oricum totul e la nivel de subconstient.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da cred... Nu sunt nici vreo obsedata, dar imi dau seama cand un vis e "mai special" sau cand e unul normal...
    De regula am vise premonitorii... And that's not always fun :|

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu cred si sunt convinsa ca e doar o coincidenta daca ti se intampla ce ai visat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, in ideea ca sunt strafulgerari ale subconstientului care trebuie descifrate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da. Si am avut parte de unul tare ciudat azi noapte :(.

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, cel putin la mine...sunt ac si niste.."avertismente", premonitii(??) Ica

    RăspundețiȘtergere
  15. Da cred.Multe vise au avut o influenta pozitiva ,dar si negativa asupra mea;))

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt de acord si eu cu faptul ca visele au legatura cu subconstientul, cu dorintele si temerile noastre cele mai profunde. Cred ca realizarea lor poate fi o coincidenta, insa in cea mai mare masura depinde de noi..stii teoria aceea conform careia noi atragem atat binele cat si raul in viata noastra..
    Nu stiu cat de corecta este interpretarea, insa cert este fapul ca daca esti pozitiv, reusesti sa te mentii astfel si actionezi corespunzator nu poti decat sa-ti imbunatatesti viata :)
    Iti doresc sa ti se indeplineasca acele vise pe care le ai cu ochii deschisi :)

    RăspundețiȘtergere