Branduri (re)descoperite in 2015

28.12.15

Anul asta a fost unul plin din punct de vedere al produselor de ingrijire, dar si de machiaj (si nu numai) pe care le-am descoperit sau redescoperit, in unele cazuri. Unele mi-au placut atat de mult, incat am vrut sa mai incerc produsele din gama respectiva, altele mi-au stranit interesul pentru un brand anume. N-o sa va povestesc despre un produs anume, ci doar vreau sa centralizez cumva tot ce a fost nou sau a reaparut in viata mea anul asta, atat pentru mine, cat si pentru voi, daca aveti nevoie de inspiratie pentru achizitii pe viitor.

Paula's Choice nu este un brand nou pentru mine, insa anul asta am descoperit cateva produse care imi plac mult si pe care le folosesc cu placere si pot sa spun in sfarsit ca am inceput sa ma inteleg cu exfoliantii chimici dupa vreo 2-3 ani in care n-a fost chip sa facem pace. Totul e sa experimentezi pana gasesti varianta potrivita pentru tine, eu am descoperit ca retinolul nu imi usuca deloc tenul, ca-mi plac niacinamidele si ca am o slabiciune pentru vitamina C si acidul hialuronic, iar tenul meu este incantat de alegerile mele.


Un alt brand care m-a cucerit anul asta este InstaNatural, produsele nu se gasesc in Romania, insa pot fi comandate de pe Amazon. Primul produs incercat de la ei a fost Vitamin C Serum (care mi-a placut mai mult decat pot exprima in cuvinte), primit in urma unei colaborari, dupa care au urmat alte produse pentru ten, dar si pentru par si corp, despre care nu v-am povestit pe blog in detaliu, dar vi le-am aratat in diverse postari. Imi plac mult produsele lor si ma bucur ca le-am descoperit si le pot folosi.


Produsele I love ... au revenit anul asta in viata mea si ma declar incantata de cele mai multe dintre cele incercate, preferatele mele sunt lotiunea de corp Vanilla & Ice Cream si untul de corp Peachy Passionfruit, insa nici restul nu-s de ignorat, daca am ajuns eu sa pun pe blog produse cu aroma de cocos e grav ... nu mai zic altceva.


Elizabeth Arden a revenit in viata mea cu parfumul 5th Avenue,  atat varianta clasica - probabil ca va amintiti ca am si terminat deja o varianta de 30 ml anul asta, acum am una mult mai mare, cat si cu varianta NYC Premiere, de care n-am apucat sa va povestesc, dar o s-o fac in perioada urmatoare, dar si cu cateva produse de ingrijire a tenului (despre capsulele cu ceramide v-am povestit) care ma fac sa spun doar "Mai vreau!". Produsele de machiaj nu-mi sunt necunoscute, insa le-am cam neglijat in ultima vreme, dar o sa remediez asta.


Un brand necunoscut mie pana acum cateva luni este SVR, pe care il gasiti la Optima Shop. Am descoperit cateva produse mai mult decat interesante, Hydraliane BB Creme are si un review pe blog si urmeaza sa va mai povestesc si despre altele care mi-au placut mult, apa micelara Physiopure m-a surprins intr-un mod foarte placut si nici gama Specilift nu m-a lasat indiferenta. Insa o sa va spun mai multe in perioada urmatoare.


Un alt brand descoperit anul asta, de data asta la inceputul anului, pe care l-am tot folosit si de care v-am povestit in nenumarate randuri este Ziaja, brand polonez pe care il distribuie Face Bucharest. Am incercat atat produsele pentru corp, cat si cele pentru ten si par si sunt cateva produse care mi-au placut atat de mult, incat sunt la doilea tub, iar asta spune mai multe decat o pot face cuvintele. Daca cautati produse accesibile ca pret si bune, Ziaja e pentru voi.


Produsele Vaseline au reintrat in viata mea datorita magazinului Hello Free Z One Discount, care le comercializeaza la preturi extrem de bune. Lotiunea cu ovaz imi place atat de mult incat mi-am luat si varianta mare, cat si cea mica s-o pot cara dupa mine usor, imi place mult de tot folosita pe post de crema de maini. Imi plac si produsele pentru buze si sunt curioasa sa incerc si lotiunea sub forma de spray cand o vor aduce iar.


Produsele StarSkin m-au facut sa privesc viitorul produselor de ingrijire a tenului cu alti ochi, v-am povestit mai multe aici, n-o sa mai intru in detalii, dar va spun ca ma bucur mult de tot ca acum se gasesc si in Douglas si le putem achizitiona usor.


Produsele Palmer's (eu le-am luat doar de pe feelunique si de la Hello Free Z One Discount, in DM si in alte magazine de la noi au preturi extrem de mari) imi plac mult si cred ca ar merita mai multa promovare. Exfoliantul de corp este delicios, cremos si perfect pentru vremea asta, uleiurile sunt hidratante si miros frumos, insa nici restul produselor nu-s de evitat. Eu sunt curioasa in privinta celor pentru par.


Ultimul brand cu care am reinceput o relatie anul asta este The Body Shop, dupa niste ani in care am cam uitat de produsele lor. Produsele pentru ten si corp le stiam si am cateva de care ma bucur cat de des pot, ceea ce am descoperit insa anul asta au fost parfumurile, in vara am fost extrem de incantata de Italian Summer Fig, iar in ultimele luni m-a cucerit Black Musk.


Voi aveti branduri ale caror produse le-ati descoperit anul asta sau, dupa caz, le-ati redescoperit? Maine revin cu continuarea, am facut multe descoperiri si in ceea ce priveste produsele pentru machiaj.

16 comentarii

  1. eu chiar azi am fost sa mai iau ceva de la Paula's Choice.. Cu InstaNatural m-ai tot tentat si cred ca anul urmator pun si eu de o comanda :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut ca in perioada aceasta au reducere 10% la produsele PC . Am zis ca e momentul potrivit sa incerc ceva pentru ca nu am testat produsele lor . Exact crema pe care o vroiam nu mai e pe stoc, asta e :)
    Am descoperit si eu produsele I love in special gelurile de dus..sunt mare fana . Parfumurile de la Kenzo si produsele de machiaj de la Make up Revolution , la astea m-m gandit prima data, dar cu siguranta mai sunt .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt curioasa de Make Up Revolution, dar chiar nu mai am nevoie de alte produse de machiaj. Mai am cateva curiozitati pe lista, dar vor ramane in asteptare, vreau sa ma bucur si sa folosesc cu placere ceea ce am. :)

      Ștergere
  3. Ziaja - produse bune, preturi decente.
    Despre PC nu mai zic nimic, doar oftez luuung :)
    Bvlgari Omnia Crystalline - are ceva special. Apropo de parfumuri, ma citit ceva dragut, iti las link: http://octaviancoifan.blogspot.ro/p/parfumul.html. Acu stau si cuget care or fi cele doua parfumuri semnatura ale mele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai ofta, Omnia Crystalline imi place si mie, desi pe mine nu stiu de ce nu miroase atat de grozav pe cat e el de fapt. Nu m-as putea opri la 8 parfumuri si nu mi-e deloc rusine. :))

      Ștergere
  4. Paula's Choice, Vaseline și Ziaja sunt și pe lista mea de descoperiri, iar I love de redescoperiri. Pe makeup ai văzut deja cam ce am descoperit eu ca brand (o parte, cele mai interesante) și abia aștept să văd și lista ta, deja intuiesc câteva branduri... printre care unele pe care eu le am pe wishlist-ul pentru 2016. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa m-am amuzat cand am vazut postarea ta, nu mai stiu ce faceam, m-am oprit si direct pe blog am intrat sa vad ce-ai ales. :)

      Ștergere
  5. Produsele Ziaja le ador si eu, iar pe lista am si produsele de la Vaseline :D
    De la I Love am avut acum vreo 2 ani un unt de corp cu lamaie, insa nu mi-a placut deloc. Mi s-a parut foarte artificial mirosul si urat in acelasi timp. De atunci nu le-am mai dat nici o sansa...dar pe viitor poate o sa mai incerc ceva de la ei :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Untul asta de corp din postarea mea n-are nimic din textura unturilor incercate de mine de la I love ... e mai mult o spuma, e aerat, e foarte misto. :)

      Ștergere
  6. Ar trebui sa incerc si eu mai multe de la Paula's Choice, au o gramada de produse bune.

    Gya

    BLOG: gya-make-up.blogspot.ro
    FB: www.facebook.com/Gyaandmakeup
    INSTA: instagram.com/gyamakeup

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca nu am folosit aceste produse, insa "aud" din ce in ce mai des ca sunt foarte bune. Am o lista lunga de dorinte :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. nu am folosit aceste produse,insa imi doresc sa le folosesc FB rafay daniela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trece-le pe lista cu "vreau" si poate pe viitor o sa ai ocazia sa le incerci.

      Ștergere