Paula's Choice Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator

7.12.15


Atat de multe am citit despre produsul asta si atat de mult a fost laudat, incat la un moment dat am fost extrem de curioasa si am zis ca trebuie sa-l incerc sa vad daca chiar e atat de bun. E vorba de Clear Skin Hydrator din gama Resist Anti-Aging de la Paula's Choice. Eu am ales varianta de 15 ml (o gasiti aici, insa puteti sa luati si mostre daca vreti sa vedeti cum e - ceea ce va si recomand inainte de a da banii pe o varianta mare de 50 ml, ca cea de aici) pentru ca nu aveam neaparat nevoie de o noua crema hidratanta, am vrut sa vad cum e si sa va povestesc despre ea, am primit cateva intrebari si nu stiam ce sa raspund.

N-o sa va povestesc despre ingrediente si formula (daca stiti ce e cu Paula's Choice si filozofia brandului aveti deja informatiile), pe mine m-a atras foarte tare faptul ca are si niacinamide (tenul meu se intelege extrem de bine cu acest ingredient cosmetic) pe langa antioxidanti si celelalte ingrediente antirid. Textura este siliconata, are o culoare usor galbuie si nu are miros. Imi place ca intra imediat in piele si efectul de piele hidratata se simte imediat.

Probabil ca as fi spus despre ea ca este o crema buna si-mi place daca n-as fi avut niste zile (si nopti) mai ciudate - anul asta schimbarea de temperatura si trecerea de la un anotimp la altul au fost resimtite de tot organismul meu ... piele, par, pana si somnul mi-a fost afectat. Insa tocmai cauzele astea m-au facut s-o apreciez cu adevarat. Dorm foarte prost, de fapt nu prea dorm noaptea, iar asta bineinteles ca mi-a dat peste cap tot programul ... prin urmare au fost zile cand am muncit noaptea si am dormit ziua si asa am invatat sa apreciez crema asta. N-am folosit-o in fiecare seara si am observat o diferenta clara cand am intins mana dupa ea si nu dupa alt produs. M-am trezit de multe ori dupa pranz si cand n-am folosit Clear Skin Hydrator imi simteam fata uscata si ma tinea, in schimb in zilele cand seara am folosit-o pe ea (in combinatia de mai jos, va povestesc imediat mai multe) indiferent de ora la care m-am trezit tenul meu era hidratat, suplu si il simteam asa cum trebuie si cum imi place.

Cum probabil v-ati dat deja seama din ce-am zis mai sus o folosesc pe post de crema de noapte, iar combinatia mea preferata este o pompita Clear Skin Hydrator + 2 picaturi 1% Retinol Booster (il gasiti aici, v-am si povestit pe blog primele mele impresii acum ceva vreme) + 1 picatura Hyaluronic Acid Booster (aici gasiti mai multe detalii despre acest produs - eu il am in varianta mini si v-am povestit si despre el pe blog). Nu folosesc zilnic combinatia asta (desi as putea fara nici un fel de probleme) pentru ca-mi place sa-mi ascult tenul si sa folosesc ce simt ca are nevoie cand are nevoie, o folosesc atunci cand simt ca tenul meu are nevoie de hidratare suplimentara si de putin rasfat si-mi place la nebunie cum imi lasa tenul (nu este o hidratare superficiala si de moment, e ceva ce se simte pe termen mai lung).


Ati folosit Clear Skin Hydrator? Cum vi se pare?

14 comentarii

  1. N-am incercat, dar m-ar tenta macar varianta de 15 ml, sau niste mostre, sa vad cum se impaca tenul cu ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai bine e sa iei niste mostre si sa vezi cum se comporta pe tenul tau.

      Ștergere
  2. Vai, cat de mult iubesc aceasta cremaaaaaaa! Cea mai misto crema de fata EVER!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca-ti place, a contribuit si asta la curiozitatea mea. :))

      Ștergere
  3. Si eu o folosesc din primavara si pot sa spun ca e cea mai buna crema de fata hidratanta

    RăspundețiȘtergere
  4. Si pentru mine e favorita absoluta! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt într-o relație ciudată cu crema asta, am zile în care mi se pare cea mai bună, dar și zile când nu mă mulțumește pe deplin (după câteva ore îmi simt pielea că ține puțin, mă gândesc că poate aplic prea puțin produs, nu știu).
    Sper să mă hotărăsc până termin tubul ăsta mic dacă o vreau full size sau nu. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde atata nehotarare pe tine? Ori iti place, ori nu. :))

      Ștergere
  6. Am avut cealalta versiune, in tub albastru inchis si nu mi-a placut deloc. Am luat-o pentru zona ochilor deoarece credeam ca o sa fie hidratanta si poate, prin continutul de retinol, o sa ajute liniutele fine. Ei bine, am avut surpriza ca dupa o luna de aplicare ca liniile sa se adanceasca si pielea sa devina foarte uscata. Am incercat sa o aplic pe fata dar nici asa nu mi-a placut, nu era destul de hidratanta, desi am tenul mixt. Ai incercat poate versiunea cu retinol si poti sa imi spui cum ti se pare ca grad de hidratare, in comparatie cu aceasta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, n-am incercat-o, eu folosesc boosterul cu retinol de care am scris am scris la sfarsitul postarii in combinatie cu orice produs aplic pentru hidratare. Sunt persoane care nu tolereaza foarte bine retinolul si probabil tu esti una dintre cele, practic retinolul ti-a uscat tenul, nu crema n-a hidratat suficient. Poti sa incerci s-o folosesti ca pe un tratament (la cateva zile, trebuie sa experimentezi sa vezi care varianta ti se potriveste mai bine) si in rest sa folosesti un produs fara retinol, din ce mi-ai spus cred ca nu va intelegeti prea bine.

      Ștergere
  7. E superba crema! Preferata mea! La tine care e cea mai buna crema in prezent?
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea folosesc creme in perioada asta, ci mai multe seruri pe care le combin in functie de cum imi simt tenul.

      Ștergere