The Body Shop Grooving Gold Palette + cateva idei de cadouri

12.12.15


Produsele de machiaj de la The Body Shop sunt o noutate pentru mine si cand am vazut paleta Grooving Gold mi-a placut mult (mai este o varianta disponibila - Swinging Silver), m-am gandit ca e perfecta pentru perioada asta. Aici puteti sa vedeti celelalte produse pregatite pentru Craciun, rujul Nude Allure mi se pare foarte interesant, insa si ojele mi-au placut mult. Pe site este o oferta cu 10% reducere la un produs din gama Winter Trend, 15% la doua produse si 20% la trei produse cumparate, daca vreti sa va luati ceva.

Fardurile sunt foarte pigmentate si cremoase si mi-au placut mult cand le-am incercat pe mana, insa in momentul cand le-am aplicat pe pleoape am vazut ca zboara in toate partile, prin urmare primul machiaj a fost un esec pentru ca eu obisnuiesc sa ma fardez la ochi ca ultim pas si cu paleta asta nu se poate. A trebuit sa ma demachiez, sa ma fardez la ochi, sa curat excesul de fard si dupa aia sa continui cu machiajul fetei, insa imi plac mult fardurile si textura lor si merita sa fac o exceptie (mi se pare o contradictie ca sunt cremoase, dar si "zboara" peste tot).

Pe lista mea de dorinte de anul asta se numara si cateva cadouri de la The Body Shop si poate o sa gasesc ceva in dimineata de Craciun langa brad, mai ales ca pe site sunt reduceri de 25% la seturile cadou (daca vreti sa oferiti ceva cadou de la ei profitati de oferta ca merita). Ceea ce-mi doresc este setul White Musk Smoky Rose (cel de aici, mai este o alta varianta disponibila la acelasi pret), m-am dus sa miros toate parfumurile din gama Musk dupa ce m-a fascinat Black Musk, de care v-am si povestit pe blog, si White Musk Smoky Rose mi-a placut mult de tot.

Cealalta pofta a mea o sa ramana la stadiul de dorinta (chiar daca eu am fost extrem de cuminte si chiar merit cadoul asta) si este vorba de Gift Spa (aici puteti sa vedeti ce contine) din colectia Spa of the World, de care v-am povestit pe blog cand s-a lansat. Daca vreti sa oferiti cuiva un cadou deosebit alegeti un produs din gama asta si n-o sa dati gres, eu am Hawaiian Kukui Cream din ritualul de serenitate si-mi place la nebunie, e un rasfat de lux si chiar te simti minunat, nu are efect doar pe piele, ci si la nivelul mintii. As putea sa va povestesc mult si bine despre gama asta, este exact pe sufletul meu.

Sa nu uit de cele 3 editii limitate - Frosted Plum, Glazed Apple si Frozen Cranberry - sunt seturi cadou destul de interesante si cu preturi variate si sigur o sa bucure pe oricine le-ar primi, mai ales ca si ambalajele sunt tare dragute. The Body Shop exceleaza la cadouri si n-ai cum sa le rezisti, merg la sigur cu Feel So Good.

Sunt produse de la The Body Shop pe lista de anul asta pentru Mosu'? Sunt curioasa care sunt preferatele voastre de la ei.

8 comentarii

  1. Sunt tare frumoase nuantele de fard. Desi, nu stiu de ce, dar daca ajung in magazin prefer mereu sa intind mana dupa accesorii si dupa balsamuri de buze..
    Sunt curioasa daca au aceeasi oferta de pe net si in magazinele fizice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca e si in magazine, tind sa cred ca nu.

      Ștergere
    2. Da, oferta este valabila si in magazine si pe site. Multumim pentru interes! TBS Romania

      Ștergere
  2. E superba!! Mi-ar placea Mi-ar placea ceva gama cu prune, dar...vedem :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva ce? Ca-s multe optiuni, seturile ale cu mini produse arata tare bine. :)

      Ștergere
  3. Ce bine arată în swach! N-am încercat produse de makeup, doar câteva produse pentru corp și mi-au plăcut. Aș pune pe lista pentru Moș multe loțiuni și unturi de corp TBS, dar deja are lista destul de lungă, nu vreau să-i rup spatele. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe cat de mult imi plac mie postarile tale, pe atat de mult te uraste cardul meu :))))

    RăspundețiȘtergere