I love ... Peachy Passionfruit

8.12.15


Ma uit de ceva vreme la pozele astea incercand sa scriu ceva (am adus si cutia langa mine sa ma inspire aroma) ... si ma pierd de fiecare data in ganduri, imi zboara mintea la alte chestii si mi-am dat seama ca una din cele mai misto chestii de anul asta (legate de blog) a fost faptul ca am reusit sa ma vad putin prin ochii vostri. O sa revin la subiectul asta ... curand, sper ...

Dar pana atunci vreau sa va povestesc despre un produs descoperit recent, de care m-am indragostit la prima mirosire ... unul din lucrurile care imi place mult din activitatea asta de blogging este faptul ca mi se intampla sa primesc produse pe care eu nu le-as fi ales pentru mine (daca ma duceam intr-un magazin probabil ca nici n-as fi mirosit varianta asta de la I love ...) si care ajung sa imi placa la nebunie. Stiam ca cei de la I love ... au scos cateva produse noi si eram curioasa, gelurile de dus Pink Marshmallow si Lemon Sorbet mi se par extrem de interesante, insa cel ce m-a fascinat cu mirosul sau este untul de corp Peachy Passionfruit (in gama asta mai sunt un gel de dus si un spray de corp).

Nu stiu sa va descriu aroma, nu miroase a piersici si nici a fructul pasiunii (sau poate combinate asa miros ... se poate, parca totusi simt si o aroma fructata si delicioasa), miroase a ... pofta de viata, a rasfat, a placere, a deliciu, a tot ce-ti poti imagina ca te poate relaxa. Textura este extrem de usoara (ma face sa ma gandesc la ceva spumos, desi este un unt cremos), intra imediat in piele, hidrateaza si lasa pielea cu un miros care pe mine ma face sa zambesc si sa ma simt bine. 

Daca vedeti produsele pe undeva, incercati-le (eu clar vreau sa-mi iau si celelalte doua produse din gama asta), cred ca o sa va placa mult, eu am lasat untul de corp pe noptiera si cand am chef de un mic rasfat intind mana dupa cutie. Este usor de folosit, nu ramane gras pe piele si aroma ramane pe piele ore bune.

Ati incercat vreunul din noile produse? Ce aroma va place mai mult?

8 comentarii

  1. Vai, vai, vai.. ce bine arata! Imi place mult si ambalajul, parca exprima cum miroase.. deja il simt pe piele; delicios!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-l vezi pe undeva, sa-l mirosi, cred ca o sa-ti placa mult.

      Ștergere
  2. Nu am incercat nimic din noua gama I Love, dar bine ca ne-ai scris de acest unt de corp hidratant care lasa o stare de bine, cred ca toata gama e la fel de faina, m-ai facut curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata genial! Si descrierea ta suna la fel!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai făcut curioasă, trebuie să aflu cum miroase. :))

    RăspundețiȘtergere