Marie Claire Beauty Kit

5.12.15


Sunt sigura ca multe dintre voi ati auzit ca Marie Claire a lansat un proiect interesant - Beauty Kit, iar pisica curioasa din mine n-a rezistat si a comandat cutia, stiam ce contine (o puteti comanda de aici, pretul mi se pare extrem de bun si transportul este gratuit - 59 lei), dar eram extrem de curioasa de prezentare, de detalii si vreau sa va spun ca au facut o treaba grozava - totul arata profi, coletul a venit ambalat cum trebuie (cu brosura cu detaliile despre produse si tot ce mai e cazul), iar pentru 59 lei am primit produse interesante (full size unele, cateva travel size sau mini deluxe si cateva mostre), plus o revista acum si urmeaza sa mai primesc doua pe masura ce apar.

In cutia pe care am primit eu am gasit paleta All About Bronze de la Essence (in altele probabil ca este All About Nudes), balsamul de buze Colorburst Matte Balm de la Revlon nuanta 210 Unapologetic, mini serul (3 ml) Mission Perfection de la Clarins, crema de maini cu unt de shea de la L'Occitane (30 ml), rimelul 5-in-1 Wonder Lash de la Oriflame, tratamentul de par K-Pak Revitaluxe de la Joico (50 ml), fardul de obraz Hi-Tech de la Deborah nuanta 46 Rosa Pesca si cateva mostre (parfumul 212 Vip Rose de la Carolina Herrera, cremele Magnificence de la Lierac si Cellulaire Anti-Aging de la Skincode). Nu e nici un produs pe care sa nu-mi doresc sa-l folosesc, selectia mi se pare foarte buna si sper sa faca din treaba asta ceva periodic (nu lunar, nu cred ca au cum, insa poate o cutie in fiecare anotimp, sper eu).

Ati comandat Beauty Kitul? Ce parere aveti de continut si de pret? Va tenteaza sa luati cutia?

30 de comentarii

  1. uh, a si ajuns? sper sa o primesc si eu cat mai repede c-am facut comanda imediat ce a aparut.
    imi place ! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana acum nu aveam niciun gand. Acum, insa, ca o vad la tine...parca as vrea-o si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. IFoarte interesanta, ma tenteaza :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am dat si eu comanda si-ti multumesc de recomandare, pupici!!! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Heyyyy si a mea a ajuns azi de Mos Nicolae,eu am Nudes,sa le folosesti sanatoasa,te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. am comandat din primele ore dar nu a ajuns inca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca au fost multe comenzi si se livreaza in transe.

      Ștergere
  7. De ce pare mai tentantă când o văd la voi? :)) Când a apărut informația oficială nu mă interesa deloc, iar acum parcă mă cam mănâncă palma...

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut-o in cos :))) Si a trecut mama prin camera si cand a vazut ca e vorba tot de cosmetice literalmente a facut o criza (iar cremeeeee? NUUUU? :))))) Am renuntat, ca mi le-a demontat pe toate si in ciuda argumentelor cica n-am NEVOIE de nimic... Eh... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde a vazut ea creme? In viata avem nevoie de placere. :))

      Ștergere
  9. Am comandat-o si eu astept sa vina :D super produsele,iar pretul foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar are un pret bun cutia, avand in vedere ca doar crema de maini L'Occitane costa 33 de lei, rujul de la Revlon e undeva la 50 de lei etc.
    Inca nu am comandat, nu stiu daca chiar am nevoie de produsele alea, dar e un proiect interesant.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vaaai, ce de minunatii!
    As comanda- o si eu, mai degraba sa o daruiesc unei iubitoare de beauty, pentru ca eu am inca multe produse si mostre care isi asteapta randul cumintele, pe raftul de cosmetice. Un parfumel ma tenteaza cel mai mult si o noua crema de maini, pentru ca e must-have acum, iarna.
    Sa le folosesti cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e o idee buna de cadou si una care ar bucura sigur orice pasionata de cosmetice. :)

      Ștergere
  12. eu cred ca traiesc intr-o pestera :D noroc ca mai intru pe blog, ca am ramas in urma tare cu stirile. ma duc s-o cercetez :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Am primit astazi cutia! E o combinatie reusita de produse de make-up si de ingrijire, paleta de farduri si mai ales parfumul au fost o surpriza placuta - ma bate gandul sa cumpar varianta full size, imi place mirosul asta girly (neobisnuit pentru mine, recunosc!) care persista pe pielea mea. In schimb nu ma prinde nicicum nuanta balsamului/rujului de la Revlon, dar nu ma supar :) probabil va ajunge la cineva care o sa se bucure de el :)

    Camelia, sa le folosesti si tu cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna, ma bucur ca va place beauty kit-ul si ca ati scris despre el :) Voiam doar sa va spun ca toate paletele de farduri sunt identice, doar denumirea difera. Sa le folositi cu drag!

    RăspundețiȘtergere