Cadouri de Craciun de la Henkel & Schwarzkopf

14.12.15

Daca aveti un buget limitat pentru cadouri anul asta, insa vreti totusi sa oferiti ceva util si care sa arate bine sau aveti nevoie de ceva rapid si nu aveti timp de cautat sau pur si simplu vreti sa luati lucruri de care toate lumea are nevoie (dar fara sa fie nevoie sa va bateti capu', mai ales ca exista situatii cand mergeti la oameni cu care nu aveti o relatie atat de apropiata si nu le stiti gusturile) pachetele pregatite de Henkel Beauty Care si Schwarzkopf pentru sarbatori sunt o varianta de luat in calcul - sunt 17 variante dintre care puteti alege, sigur gasiti ceva pentru oricine. 

Imi place mult ideea adoptata de companii cu banderola care se indeparteaza, cel ce primeste nu stie ce e inauntru (insa tu stii exact ce cumperi), dar primeste un cadou ambalat frumos cu o nota de eleganta (chiar daca costurile nu sunt mari si nu s-a depus mare efort). Daca vreti o nota personala, puteti sa adaugati o funda si o eticheta/ felicitare cu un mesaj personal si aveti un cadou frumos.

Eu am mai jos doua variante de la Schauma si Fa, la preturi mai mult decat rezonabile. Pachetul Fa este in jur de 16 lei si contine un gel de dus (v-am mai aratat pe blog gelurile de dus de la Fa, imi plac mult) si un deodorant si este disponibil in mai multe variante: Fresh & Dry, Floral Protect si Pink Passion. Setul de la Schauma este in jur de 20 lei si contine un sampon Mirror Gloss 24h si uleiul tratament pentru stralucire din aceeasi gama.


Mai sunt pachete pentru par de la Gliss din gama Oil Nutritive cu 2 sau 3 produse (preturile sunt intre 22 si 45 lei), de la Syoss din gama Repair (3 produse in jur de 40 lei), sunt si variante pentru barbati de la Fa (un gel de dus si un deodorant la 20 lei), dar si pentru copii. Ambalajele pentru copii sunt extrem de colorate si frumoase, pachetele sunt in jur de 20 lei si contin o pasta de dinti Vademecum Junior, sampon/ balsam pentru descurcarea parului Schauma Kids si gel de dus/ sampon Fa Kids si o surpriza - pentru fete o bratara de printesa si pentru baieti un permis de conducere.


In cazul in care vreti sa fie ceva mai personal, puteti alege cateva produse potrivite pentru persoana careia vreti sa ii faceti cadou si sa le ambalati deosebit. Desi astfel de cadouri pot parea neinspirate uneori, adevarul e ca daca stiti cui le oferiti si ce foloseste s-ar putea sa fie chiar apreciate. Eu am o prietena care ani la rand de Craciun mi-a adus o cutie frumoasa in care imi punea 4-6 cutii de vopsea, stia ce folosesc si exact asta imi lua, n-am considerat niciodata ca e un cadou la care nu s-a gandit, chiar ea imi spune ca macar stie ca alea o sa-mi foloseasca si imi sunt utile.

Va tenteaza ceva? Cum vi se par pachetele astea cadou? Apelati la ele atunci cand faceti cadouri?

8 comentarii

  1. Daca analizezi putin persoana careia le oferi sunt super practice pentru cine le ofera si super utile pentru cine le primeste. Apelez la acest tip de cadou atunci cand persoana careia le ofer fie are tot ce isi doreste si este imposibil sa ii faci un cadou extraordinar, fie cand nu isi exprima dorintele si nu stiu ce si-ar putea dori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu intotdeauna aleg cadoul in functie de persoana careia il ofer. Asa e cel mai bine.

      Ștergere
  2. Sunt total in dezacord cum ca ar fi cadouri bune pentru persoane pe care nu le cunosti bine, un astfel de set as da doar mamei, bunicii, doar rudelor foarte apropiate.
    Am primit un astfel de pachet la un secret santa la munca, fiind nou angajata, si m-am bucurat enorm cand am vazut ca cea mai frumoasa cutie de sub brad era pentru mine. Fiecare trebuia sa paseasca in fata si sa-si desfaca cadoul in fata tuturor si cand am desfacut cutia am ramas stupefiata si primul meu gand a fost: Care ma crede nespalata?
    Ceilalti colegi au primit cani si fulare, preferam asta... Nu poti face cadouri cosmetice cuiva pe care nu-l cunosti. Mai ales sampon, asta se adreseaza problemelor fiecaruia. Chiar daca bugetul este strans, poti oferi oamenilor pe care nu-i cunosti cadouri mult mai inspirate decat un cadou de 15 lei de la marketul de vis-a-vis, cum ar fi lucruri pe care nu si le-ar cumpara in mod obisnuit: un set spa, o cutie de ceai de calitate (am daruit eu, a fost maxim 17 lei si cel ce a primit a fost foarte incantat), o cutie de praline belgiene etc
    Inteleg ca este o postare tip ad, dar chiar nu as vrea sa mai primesc vreodata de la un necunoscut un sampon sau deodorant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai inteles total gresit, nu este o postare de tip "ad" cum ai spus tu pentru ca eu nu public asa ceva. E normal sa avem gusturi diferite si sa gandim diferit, cand ai 20 lei buget si ai de facut un cadou e greu sa te incadrezi, mai ales ca sunt oameni comozi care nu vor si nu au timp sa se gandeasca la cadouri speciale. Eu as prefera sa primesc un gel de dus decat niste praline pe care nu le-as manca (ca nu-mi plac bomboanele) sau un fular pe care sigur nu l-as purta la un schimb d-asta pe buget redus. Am scris si anii trecuti de alte tipuri de cadouri, insa nu toata lumea are timp, buget si dorinta pentru asa ceva. :)

      Ștergere
  3. Mie imi plac mult aceste seturi ca sunt gata ambalate; cutia in sine arata ca un cadou. Si da, le daruiesc celor din jur astfel de seturi. Ce femeie nu se bucura sa primeasca produse de ingrijire? Iar ideea ca te considera careva nespalata... ma scuzati, dar daca e sa o dam in paranoia, de ce nu te-ai gandi ca te considera careva muritoare de foame si de sete, de-ti ia bomboane si ceai? sau ca n-ai cu ce te imbraca, de-ti ia fular?

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase seturile!
    As alege un cadou pentru sotul meu si unul pentru nepotel :)

    RăspundețiȘtergere