Oferta Yves Rocher decembrie

3.12.15

Eram chiar curioasa ce pregatesc cei de la Yves Rocher pentru decembrie si un pic mai devreme mi-am satisfacut curiozitatea, asa ca m-am gandit ca va spun si voua ce si cum, in caz ca va intereseaza. AICI puteti sa vedeti oferta, o sa incerc sa va arat si eu ce e interesant.

- 50 lei reducere la o comanda de minim 200 lei (codul este HAPPY50 - nu uitati sa-l treceti in casuta daca dati comanda) - nu mi se pare extraordinar de tare oferta asta, insa depinde si de ce anume vreti sa va luati (majoritatea parfumurilor au reduceri de 30-40%, asa ca daca combinati 2 parfumuri deja reduse cu reducerea de 50 lei + cadourile s-ar putea sa fie buna pana la urma oferta)

http://bit.ly/1M6N0ht
- un cadou la alegere pentru comenzile de minim 39 lei: crema de zi pentru intensificarea tineretii tenului normal si mixt / crema nutritiva + oja Culorile Naturii / ceas modern / fond de ten luminozitatea si aspect natural / ulei reparator pentru parul uscat

http://bit.ly/1M6N0ht
http://bit.ly/1M6N0ht
- o surpriza la alegere pentru o comanda de minim 99 lei: apa de parfum Comme Une Evidence (50 ml) sau apa de parfum Quelques Notes d'Amour (30 ml)
http://bit.ly/1M6N0ht
Livrarea este gratuita pentru comenzile de minim 119 lei, pe site gasiti o gramada de idei pentru cadouri si cateva oferte speciale. Daca vreti eeva din editiile limitate de iarna (mie imi place gama cu vanilie picanta, dar si cea cu portocala confiata si scortisoara) va recomand sa va grabiti sa dati comanda pentru ca deja unele produse nu mai sunt disponibile. Uitati-va si noile produse de machiaj, sunt interesante.
http://bit.ly/1M6N0ht
Va tenteaza? Aveti de gand sa comandati ceva?

4 comentarii

  1. Nu e oferta senzationala, insa asa cum ai spus si tu, daca combinam 2 parfumuri, iesim bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna depinde de ce anume cauti, uneori desi la prima vedere pare interesant poate sa te surprinda in final. :)

      Ștergere