Winter Sale pe feelunique

23.12.15

Ce faci cand n-ai somn (si ma refer cand nu inchizi ochii o secunda toata noaptea, deja devine ingrijoratoare situatia si am epuizat toate variantele posibile si imposibile)? Verifici ce mailuri ai primit, vezi ca pe feelunique a inceput Winter Sale si suspini ... si cum mie imi place sa impart, m-am gandit ca nu e rau sa ne unim poftele si sa suspinam impreuna. E alegerea voastra daca continuati sa cititi sau iesiti acum ... eu o sa va arat ce am vazut interesant pe site si va las si linkuri daca mai aveti bani pe card zilele astea.







Eu m-am uitat doar la seturi si mi se par o alegere buna daca vreti sa incercati anumite produse, insa am vazut ca sunt reduceri si la produsele de machiaj si la cele pentru par, insa nu ma simt in stare sa ma mai uit la monitor, dar inainte sa inchei postarea asta vreau sa va spun sa va aruncati ochii si pe StrawberryNET, tot baga oferte si reduceri, am vazut un pret super bun la iluminatorul lichid Orgasm de la NARS (il gasiti aici), dar si la cateva produse Becca, care chiar ma tenteaza, asta de bine ce-am scris aseara o postare in care declaram ca nu vreau sa mai cumpar nimic ...

Daca va luati ceva sa-mi spuneti si mie sa ma bucur cu voi. 

8 comentarii

  1. Si pe mine ma bate gandul sa imi iau setul de la REN. Sunt curioasa ce poate sa faca diferit de alte produse similare deja incercate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ambele produse au ceva unic, nu prea ai cu ce sa le asemeni, important e sa ti se potriveasca.

      Ștergere
  2. Setul de la Elizabeth Arden parca ma tenteaza:)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am vrut inca de black friday setul Get your glow, cel de 22 £ si atunci l-am ratat ca era out of stock. Azi am profitat insa la timp. Este incredibil, am avut un alt set de la ei de cu cantitati mai mici si l-am terminat.
    Multumesc de pont.

    Beatrice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere :) M-am invartit si eu pe langa cel de care spui tu (inca mai e pe site), dar am stat cuminte, trebuie sa termin din produsele pe care le am. :)

      Ștergere
  4. Nu stiu de ce am impresia ca dupa ce am cumparat toate cadourile, apar cele mai tentante oferte. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E doar o impresie. :)) E in natura noastra sa vrem cand vedem. :)

      Ștergere