Cumparaturi de la Hello Free Z One Discount

18.12.15

Zilele trecute - timpul este pentru mine ceva ... habar n-am ce vreau sa zic, nu garantez ca aceasta postare va fi una serioasa, simt ca ma ia raceala si mi-e si somn si mintea mea e plecata la plimbare azi, iar eu am chef de glume ... bine, eu le-as face de sub patura, dar nu se poate ... daca e sa fiu sincera mi-e pofta de pizza, ceea ce ma face sa cred ca nu-s asa rau daca am pofte - am ajuns la Hello Free Z One Discount dupa ce-am vazut ca au adus niste chestii noi. Planuiam o vizita la ei sa iau niste produse pentru cadouri, hai sa zicem doar ca pozele de pe pagina lor de Facebook mi-au dat un imbold sa ma misc mai repede.  

Habar n-am daca voi ati auzit de Nirvana Spa (ma refer la aia din UK cu propriul izvor de apa si cu multe alte nebunii, unde eu m-as duce sa stau vreo saptamana si sa incerc toate tratamentele posibile), insa eu am auzit si stiam ca au pe piata cateva game de produse de ingrijire (inclusiv pentru ten si pentru viitoarele mamici) si cand am vazut ca cei de la Hello au adus cateva produse cu fructul pasiunii din gama Fruits Extract am facut ochii mari, mai ales ca de-abia ma declarasem indragostita de untul de corp Peachy Passionfruit de la I love ...

Prin urmare cele 3 produse (gel de dus, unt de corp si spray de corp) au ajuns direct in cosul meu, chiar daca nu seamana deloc la miros cu gama de la I love ... Imi plac ambalajele, imi place culoarea si cred ca sunt perfecte pentru un codou. Nu mai stiu daca au fost 7,99 sau 8,99 fiecare, oricum toate 3 costa sub 30 lei si cantitatile sunt mai mult decat generoase, aroma este proaspata, deloc artificiala, daca va place fructul pasiunii o sa va placa sigur. Eu sper sa aduca si alte produse nspa in curand.


Putina vanilie e chiar indicata, nu? Doar nu era sa ajung pana acum si sa nu ma tratez si pe mine cu ceva vanilat. Exfoliantul Sweet Vanilla este de la Arora (marca care se gaseste in Superdrug) si seamana cu o marmelada si a ajuns direct la mine in baie, mai era o varianta Chocolate Espresso, dar eu nu tradez vanilia. Si ca sa nu se simta singur in cos am luat si de la Just Desserts o crema (as spune mai degraba o spuma, este extrem de interesanta textura) de corp Vanilla Ice Cream (mai erau cateva variante, inclusiv una cu ciocolata care chiar mirosea a ciocolata calda).


De la Just Desserts am venit si cu 3 produse pentru voi din gama Strawberry Cheesecake, este un giveaway in desfasurare pe pagina de Facebook la care le puteti castiga. Mai existau si alte variante in magazin (Lemon Meringue mi-a "sunat" interesant), daca sunteti in cautare de produse care miros frumos si nu va rup la buzunar sunt o varianta de luat in calcul.


Celelalte produse care mi-au starnit interesul au fost cele pentru par de la Andrew Barton (renumit in UK si castigator al destulor premii in industria asta, director de creatie la Urban Retreat de la Harrods), am vazut pareri destul de bune despre produsele de par lansate de el (au preturi mai mult decat rezonabile si se vand in ASDA) si eram chiar curioasa. In magazin am gasit 3 produse (14,99 lei), doua din gama Supreme Volume (spuma si spray pentru volum la radacina, ambele cu ulei de argan si pro vitamina B5) si balsamul leave-in Satin Smooth din gama Miracle Frizz Tamer.


Am luat si pentru casa cateva produse, insa n-o sa va arat hartia igienica si alte chestii pentru curatenie (daca va intereseaza sa va arat si asa ceva imi spuneti si o s-o fac pe viitor). Ceea ce vreau sa va arat este sapunul lichid de la I love ..., eu am luat varianta cu mango si papaya (mai era inca 3 disponibile), care a costat 8 sau 9 lei si care miroase extrem de bine. Si aruncat asa random in postarea asta cu cosmetice apare si un spray de camera de la Airpure - cu aroma de vin fiert, ca tot se potriveste cu sezonul. Eu nu-s consumatoare de vin fiert, insa imi place mirosul, asa ca e o varianta de mijloc care imi place.


Ultimul produs pe care vreau sa vi-l arat este un set de doua mini boluri pentru tapas sau aperitive, care mi s-au parut extrem de haioase si pe care le-am pus in cos. Mai era cateva variante, daca va plac chestiile de genul asta la gasiti la preturi bune in magazin. Si cani haioase am vazut, am si eu cateva de la ei si chiar le folosesc des. Era sa uit de farfuria Hello Kitty pe care v-am aratat-o pe Facebook, dar si pe Instagram (aici puteti s-o vedeti), daca mi-a placut mie care n-am nici o treaba cu Hello Kitty cred ca o domnisoara ar fi incantata s-o primeasca.


Ma intreba cineva ce-as alege eu pentru cadouri din magazin si variantele de raspuns sunt nenumarate, o sa incerc sa va spun cateva care imi vin acum in minte Pentru femei m-as uita la produsele Palmer's (un ulei, o lotiune de corp si un basam de buze ar fi un rasfat pentru orice femeie), Vaseline (o lotiune de corp si un balsam de buze sunt in jur de 15 lei si merita din plin), I love ... (sigur gasiti ceva care sa ma bucure pe cea careia vreti sa ii faceti cadou), Batiste (daca stiti ca foloseste astfel de produse), TRESemme (sunt un cadou bun si pentru rasfatul propriu), produsele de machiaj de la W7 si nu numai. Pentru barbati sunt multe variante in magazin, am mirosit o gama cu tabac (pe care am inteles ca o vor mai aduce) care mi-a placut mult, pentru copii sunt si jucarii si dulciuri si produse de ingrijire (am vazut niste papuci cu crocodili care mi-au placut la nebunie). Puteti chiar sa formati un cadou gen cos cu bunatati (ciocolata, bomboane, cafea/ ceai) daca mergeti undeva si nu stiti ce sa duceti. Daca sunteti in Bucuresti si inca mai cautati cadouri eu va recomand sa ajungeti si la ei, optiuni sunt multe si preturile mai mult decat accesibile.

Ati fost recent in magazin? Ce v-ati luat? Va tenteaza ceva din ce-am pus eu in cos?

17 comentarii

  1. Iar ma faci sa le fac o vizita :))
    Si sa plec cu o punga enorma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt fana Hello Kitty si ador farfuriuta e atat de draguta .
    Ma tenteaza sapunul , au niste preturi atat de bune in magazinul ala incat nu ai cum sa ramai in pana de idei pentru cadouri :)Sa le folosesti cu drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curioasa ce sapun ai fi ales, pe cel cu cocos? :)

      Ștergere
    2. Cred ca tot pe asta cu mango si papaya dar si cocosul imi place foarte mult .
      M-am uitat la Vocea Romaniei si sunt tare dezamagita .
      (Anamaria)

      Ștergere
  3. Deci tu esti o mare ispita la casa omului... bine ca nu exista magazinul asta decat in Bucuresti. Cu ce m-ai tentat?
    - marmelada aia de vanilie
    - crema de corp cu vanilie
    - Miracle Frizz Tamer
    - sapunul I love
    Si odorizantul suna tare bine, dar eu sunt certata si cu odorizantele, din motive de alergie... compensez cu parfumul natural de vin fiert :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam multe pofte ai, ai fost cuminte sa le meriti? :)

      Ștergere
    2. Aveam eu o vorba cand eram mica: "eu sunt cuminte doar cand dorm, dar sa stii ca dorm mult" :P Inca se mai aplica!

      Ștergere
  4. Ah, farfurioara Hello Kitty este superbă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iar mă tentezi cu o grămadă de produse și nu e bine, că plănuiesc să-i vizitez și eu pentru niște cadouri (și deja aveam lista destul de lungă pentru mine, că au trecut luni bune decât vreau să ajung). Să văd pentru câte mă ține portofelul. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana ajungi tu nu mai gasesti nimic si se termina si banii. :))

      Ștergere
    2. :)) Nu mă descuraja! Chiar o să mă duc acum, luni sau marți e în plan. I-aș vizita săptămânal dacă n-aș pierde atâta timp pe drum. :(

      Ștergere
  6. Acum nu mai am niciun ban, ca am cumparat cadourile, dar o sa-mi notez ideea ca la un nou an luam aniversarile de la inceput, nu?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu drag !
    Astept magazinul online de un an :)

    RăspundețiȘtergere