Eu aleg cadouri Nivea! Tu?

13.12.15

Anul trecut in cadourile de Craciun am strecurat si cateva produse Nivea, iar anul asta am decis sa fac cateva cadouri exclusiv cu produse Nivea pentru ca am cativa apropiati care stiu sigur ca se vor bucura de ele. Cei de la Nivea au pregatit 7 pachete pentru Craciun si o campanie frumoasa care te indeamna  sa ai grija de cei dragi si, desi intentionam sa aleg eu cateva produse si sa fac niste cadouri mai personale, pachetele mi se par reusite si cred ca nu-mi mai bat capul, ma mai gandesc ... oricum decizia e luata, cadourile sunt albastre.

Nu stiu daca ati vazut sau nu pachetele in magazine, asa ca m-am gandit sa va spun scurt ce-au pregatit - sunt patru variante pentru femei si trei pentru barbati, preturile variaza de la 30 la 60 lei (aproximativ) si sunt atat produse pentru ten, cat si pentru corp.

Cadoul Nivea Creme vine intr-o cutie rotunda metalica si contine laptele de corp hidratant, gelul de dus crema Creme Care si crema de maini si pretul este in jur de 40 lei, din gama Q10 Anti-rid sunt doua variante (crema de zi si lapte demachiant sau Serum Pearls si apa micelara - 50/ 60 lei), iar ultima varianta de cadou pregatita pentru femei este Nivea Care, costa in jur de 45 de lei si contine crema Nivea Care, gelul de dus crema Harmony Time si deodarantul Fresh Flower.

Pentru barbati exista variantele Sensitive sau Original - cu un pret in jur de 60 lei - care contin 3 produse (gelul pentru ras, after shave si o varianta de spray sau deodorant roll-on) si o geanta extrem de practica sau setul Silver Protect (este mai accesibil, pretul este in jur de 30 lei) - gelul pentru ras si after shave Skin Protection.



Daca nu aveti timp de umblat prin magazine, gasiti aici toate seturile (si au si o reducere de 15% in momentul asta) de mai sus si inca cateva la fel de interesante. Am vazut inclusiv niste seturi de 8-10 produse, pe care nu le-am mai vazut in alta parte, care mi se par extrem de interesante, reducerile sunt mari, iar produsele pot fi impartite in mai multe cadouri. Sunt cateva seturi cu cate 2 produse cu preturi intre 18 si 22 lei, care mi se par o varianta buna daca aveti un buget fix.

Voi o sa faceti cadouri Nivea anul asta? O sa fie si putin albastru si un pic de grija in cadourile catre cei dragi?

23 de comentarii

  1. Buna Camelia, daca tot ii scrii Mosului, te rog zi-i ca il astept si la 24 de ani... Si tot cred in el. Daca vrea sa trimita si un cadou albastru, l-as primi cu mare incantare pe cel cu apa micelara. Multumim ca ii transmiti Mosului :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca te-a auzit el, nu mai e nevoie sa ii zic eu, dar o fac oricum. :)

      Ștergere
  2. Sinceră să fiu, eu nu prea sunt mulțumită de produsele Nivea, am 3 acasă dintre care 2 în uz și de nici unul nu-s mulțumită, mi se par de rahat cele 2 dar dacă tot s-or dus banii pe ele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce produse ai acasa de ti se par atat de ingrozitoare, insa este foarte posibil sa nu fie potrivite pentru tipul tau de piele si asta sa fiu cauza. Sau pur si simplu tu si Nivea nu va intelegeti, e la fel de posibil.

      Ștergere
    2. Am o cremă din aia clasică în tub Nivea creme http://ale-ella.blogspot.ro/2015/07/revieew-crema-de-maini-nivea-creme.html și un balsam de buze Nivea HydroCare http://ale-ella.blogspot.ro/2015/08/review-balsamul-de-buze-nivea-hydrocare.html , am vorbit despre ele destul de multicel pe blogul personal; poate că ai dreptate că nu mi-i potrivit balsamul de buze, dar de cremă nu știu ce să zic

      Ștergere
    3. Nu stiu nici unul dintre produse, nu stiu ce sa-ti spun despre ele.

      Ștergere
    4. marți seara am început și șamponul Nivea Fresh Energy, sper să fie ceva de capul lui...

      Ștergere
  3. Toata lumea se bucura de cadourile Nivea, nu dam gres cu ele. Seturile Nivea Q10 mi se par super tentante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Achizitionez mereu produse Nivea in special pentru parfumul lor specific. Cum deschid o cutie de crema o simpt pe buni aproape! O sa incerc apa micelara !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema in cutia albastra ma duce si pe mine cu gandul la bunica mea, avea mereu cand o crema la ea. :)

      Ștergere
  5. Bună, Camelia. Mi-a plăcut mult postarea ta, mi-a mers la suflet. Și eu fac de sărbători cadouri albastre. Doar ca anul ăsta mi-ai dori și eu unul. Chiar acela cu apa micelara pe care o ador. Sper sa mă audă Moșul, nu știu dacă o sa vina dar îl iubesc mult 😘

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai mult ca sigur mosul ii va aduce mamei (printre multe altele) o crema de maini Nivea. Cat despre mine, mare fan apa micelara, ma declar mai mult decat curioasa despre cea de la Nivea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi-a placut in mod deosebit micelara de la Nivea, prefer altele inaintea ei, insa stiu multe persoane care o adora.

      Ștergere
  7. Nu, nu fac cadou. Din pacate Nivea nu mai e ce a fost, foloseam produsele lor si imi placeau tare mult (acum multi ani) dar din pacate cea ce exista acum pe piata noastra nu prea e de calitate -ma ustura f tare fata de la cremele lor.
    Din punctul meu de vedere, singurele produse mai bune sunt gelurile de dus.
    Produsele de afara sunt mult mai bune, stiu aceasta pt ca am o verisoara care are produse de la o cineva care locuieste in Germania. Fara suparare, dar e un motiv suficient de bun pentru a nu cumpara produsele lor - sa aduca produsele disponibile afara si apoi sa faca reclama prin bloggerite (si nu numai).

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu pricep despre ce reclama vorbesti si ce legatura are cu ce am intrebat, dar in sfarsit ... eu nu folosesc cremele de fata de la Nivea, deci nu ma pot pronunta in privinta asta, insa am descoperit produse misto de corp la ei (nu numai gelurile de dus, au si cateva lotiuni care imi plac) si chiar si produse pentru buze - balsamurile Care & Colour sunt foarte bune, cele clasice nu imi plac in mod deosebit. Ca orice brand Nivea are si produse bune si rele, e ceva normal.

      Ștergere
  8. Tot ce este Nivea imi place. Imi plac cremele, gelurile, sampoanele. Tot ce e Nivea E The best.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu folosesc in special produsele de corp (geluri de dus, lapte de corp) si am descoperit cateva care imi plac mult. :)

      Ștergere
  9. Eu o sa-mi fac cadou singura un gel de dus de la Nivea - acum il am pe cel aloe si mai ceva si miroase grozav :)
    Cremele cu q10 nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu m-a atras niciodata ceva cu aloe, cum e? O sa miros si eu in magazine cand ajung, m-ai facut curioasa. :)

      Ștergere
  10. Am facut deja cateva cadou de Sf. Nicolae.Seturile sunt perfecte pentru Sarbatori :X

    Gya

    BLOG: gya-make-up.blogspot.ro
    FB: www.facebook.com/Gyaandmakeup
    INSTA: instagram.com/gyamakeup

    RăspundețiȘtergere