Idei de cadouri de pe Aoro

16.12.15

Am primit zilele trecute un mail de la o cititoare si mi-a lansat o provocare - n-am putut sa spun nu, asa a luat nastere postarea de astazi. Mi-a zis ca a citit ce-am scris despre Aoro acum cateva saptamani, a citit si comentariile voastre (parerile sunt impartite si eu tot nu mi-am format o parere) si m-a intrebat ce cadouri as face daca singurul magazin la care as avea acces ar fi Aoro si as vrea totusi sa fac niste cadouri frumoase - m-as descurca? I-am zis ca da, ma descurc in orice situatie. Eu zic ca propunerile mele sunt chiar interesante si zic ca m-am descurcat onorabil, astept sa-mi spuneti si parerea voastra ... puteam sa zic nu cand e vorba de produse cosmetice?


O sa incep cu cateva produse care imi plac mult de tot si care ar fi un cadou frumos pentru orice pasionata de frumos (daca ii stiti gusturile): uleiul exfoliant (il gasiti aici) si lotiunea de corp (aici) din gama Oil Beauty de la Garnier, parfumul Noir Tease de la Victoria's Secret (aici), peelingul enzimatic de la Ziaja din gama Marine Algae (pretul e super bun, il gasiti aici), un sampon Batiste (aici puteti sa vedeti toate variantele pe care le au, Neon Light si Nourish nu le-am incercat si ma tenteaza) si setul Ceramide la Elizabeth Arden (il gasiti aici si nu e singurul care are un pret foarte bun).


Produsele pentru baie si rasfat sunt intotdeauna un cadou inspirat (cel putin pentru mine), iar pe Aoro am gasit cateva chestii interesante care nici nu se gasesc peste tot si pe care le-as incerca si eu: Golden Mask de la Brazilian Keratin (o gasiti aici - pretul mi se pare ok, n-am folosit-o niciodata o masca aurie, sunt chiar curioasa cum e), mastile de la Freeman (nu le-am vazut niciodata la plic pana acum, nici nu stiam ca exista in formatul asta - aici puteti sa vedeti ce au), uleiul pentru baie si dus Magic Spa Winter Tales de la Farmona (il gasiti aici - am tot auzit de firma asta in ultima vreme si am vazut niste arome extrem de interesante, insa nu stiu detalii, daca ati incercat ceva astept parerea voastra), un set de uleiuri de la Kneipp (aici puteti sa vedeti toate produsele Kneipp, am vazut o spuma de baie si niste saruri care imi fac cu ochiul) si uleiul de dus de la Nivea (nu l-am vazut in magazine in varianta asta, dar il gasiti aici).


Am si niste propuneri pornite dintr-un rationament simplu - daca vreau eu sa le incerc, sigur vor si altii/ altele si aici ar fi Serozinc de la La Roche-Posay (il gasiti aici), un parfum de la Jo Malone (eu as alege Peony & Blush Suede, insa puteti vedea aici ce variante sunt disponibile), setul Orofluido Asia (uleiul de par Orofluido imi place la nebunie, v-am si povestit de el pe blog, miroase superb, sunt curioasa cum e si varianta de aici), lotiunea de corp Amber Romance de la Victoria's Secret (aici puteti sa vedeti tot ce au de la VS), Lip Smacker Coco Cola Mix (cutia aia face toti banii, insa nu e singurul set misto - puteti sa le vedeti aici pe celelalte) si un set de la Grace Cole Boutique - Wild Fig & Pink Cedar (aici puteti sa vedeti mai multe seturi).

Lumanarile parfumate mi se par o alegere foarte buna pentru cineva care adora astfel de lucruri - eu ma bucur mult cand primesc lumanari sau tarte parfumate pentru ca este ceva ce ma relaxeaza si-mi da o stare de bine. Variantele de pe Aoro ar fi Glade (le gasiti aici - mi s-au parut interesante Apple Spice & Vanilla si Sandalwood & Vanilla, insa mai sunt si alte arome de iarna, parca Cosy Apple & Cinnamon ar merge la fix in perioada asta) si Airwick (aici puteti vedea ce arome sunt - pe mine ma tenteaza Sugar Apple & Warm Cinnamon, Vanilla & Brown Sugar, dar si Orange & Festive Spice). Eu m-am limitat la cele cu un pret rezonabil, pe site insa gasiti si lumanari de la Diptique, Crabtree & Evelyn, dar si de la Amouage.


Sunt bune de cadou sau nu? Ce va tenteaza cel mai tare?

13 comentarii

  1. Am incercat eu de la Farmona am si review-uri pe blog la mine. Sunt criminale !!!! Mirosurile moamaaa nu-ti mai zic !! Scrub-ul din zahar cu turta dulce e bestial, am avut si spuma de banane cu cocos minunata !! Am si eu in cos 2 produse de la farmona maine dau comanda, daca vrei am sa scriu despre ele. Imi plac alegerile tale de cadou. Iti recomand cu drag farmona. :* kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma mai tenta, am adunat o gramada de produse pentru corp pe care vreau sa le folosesc. :))

      Ștergere
    2. :)))) nu te tentez prea tare dar merita produsele, acum miam luat un gel de dus cremos cu turta dulce doamneee le ador !! Abia astept sa vina :) si am mai gasit cv interesant de la fruity nush cum :))) o sa -ti arat cand vina, dar farmona mi se par bestiali la mirosuri

      Ștergere
  2. Hey, nu știi pe unde-aș putea găsi într-un magazin fizic din țară crema de față Garnier Skin Naturals Oil Control Complete? Mă mai uit după el de pe la începutul lui noiembrie când îmi amintesc, dar nu l-am văzut la noi în țară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nici nu stiu produsele Garnier, in afara de lotiunea micelara (cea roz) care imi place mult si produsele de le-am recomandat mai sus nu folosesc nimic de la Garnier.

      Ștergere
    2. știi frustrarea aceea când o prietenă îți aduce de afară un produs extraordinar, dar apoi îți dai seama că nu găsești și în România produsul respectiv? așa pățesc cu această cremă Garnier pentru ten gras. am încercat și eu micelara aceea pentru ten sensibil în sticluță cu etichetă și capac roz, e foarte ok și cu ochii

      Ștergere
  3. Am avut parfumul de la VS si mi-a placut foarte mult . Deci ti-a venit pofta de Aoro ? :)
    Normal ca sunr bune de cadou, cel mai tare ma tenteaza setul de la EA .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am lotiunea de corp de la VS din gama cu parfumul si-mi place mult. :)

      Ștergere
  4. Cutiutele Coca Cola sunt geniale!!! Fiecare bautoare de cola/pepsi ar merita un asa cadou! Ma declar FAN (al acestor produse si al blogului tau)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, eu am un wishlist marisor de pe aoro: un parfum Moschino Funny (flaconul pe care il am e pe terminate, l-am luat tot de pe aoro; e original, e ok), un ulei Orofluido, un set Kneipp, niste produse Ziaja, un ruj Rimmel, o pudra Rimmel... sa mai continui? :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun, deci unde ramasesem? ah, da! Armani Code, Schwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore - masca + balsam spray, Wella SP sampon + masca pentru par vopsit, Chi Silk Infusion... si cam atat :P

      Ștergere