Un duo castigator de la Ziaja

2.12.15



Ca-mi plac produsele pentru ingrijirea corpului de la Ziaja cred ca stiti deja ca v-am tot povestit de ele, v-am povestit si de cateva produse pentru ten din gama cu alge marine (apa micelara si peelingul enzimatic imi plac la nebunie, le-am pe amandoua pentru a doua oara si asta spune tot), iar astazi vreau sa va spun despre alte doua produse care imi plac mult de tot, de data asta din gama aniversara cu extract din frunze de maslin. 

Primul este gelul scrub pentru micro-exfoliere, recomandat tuturor tipurilor de ten, pe care stiu sigur ca l-am mai pomenit intr-o postare in trecut (sunt deja la al doilea tub), dar pe care nu cred ca l-am laudat asa cum merita. Stiu ca e mai greu de gasit, l-am vazut on-line aici si cred ca pretul este bun (gama asta este putin mai scumpa decat celelalte, insa si produsele sunt extrem de misto).

Are 200 ml si este extrem de spornic, eu am folosit prima sticla cateva luni bune, este extrem de bland cu pielea (granulele exfoliante nu agreseaza tenul), are textura unui gel mai gros si este nevoie de o cantitate mica pentru fata si gat (se poate folosi si pe corp, insa eu l-am folosit doar pe ten) si miroase foarte placut. Imi place si ma bucur ca-l am din nou.


Al doilea produs este nou lansat (puteti sa vedeti si-n poze ca la mine a ajuns direct varianta in poloneza, l-am vazut la targ intr-un pachet si au inceput sa-mi sclipeasca ochii) si este vorba de apa tonica pentru improspatarea tenului cu extract din frunze de maslin si vitamina C. Imi place ambalajul, imi place ca vine cu pompa, imi place cum functioneaza pompa (lucru extrem de important pentru un produs de genul asta), imi place cum imi simt pielea cand il folosesc, imi place si mi se pare la fel de spornic ca si gelul de mai sus, cred ca-l folosesc de mai bine de o luna (de cel putin 2 ori pe zi si n-am consumat o treime).

Il folosesc pe post de lotiune tonica hidratanta, il folosesc dupa ce ma machiez, il folosesc cand simt nevoia sa-mi improspatez tenul sau gatul (si uneori si bratele), il folosesc de cate ori am ocazia pentru ca-mi place. Daca ar exista o varianta mini in mod sigur l-as purta si in geanta pentru ca-mi place, cum v-am tot spus in ultimele randuri.


Din gama asta am mai incercat uleiul demachiant, masca de fata si demachiantul bifazic pentru ochi si mi-au placut, insa cele doua de care v-am povestit mai sus sunt preferatele mele. Pe pagina celor de la Face Bucharest puteti sa vedeti toate gamele pe care le au.

Ati incercat produse din gama asta? Cum vi se par?

10 comentarii

  1. Gelul-scrub pare foarte, foarte, foarte tentant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place mult, daca ai ocazia sa-l incerci o sa-ti placa sigur.

      Ștergere
  2. Toate produsele de la Ziaja sunt geniale, sunt sigura ca nici astea nu fac exceptie

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mi s-a ivit inca ocazia sa folosesc produse de la Ziaja, dar am auzit de cateva ori de acest brand insa nu mi-a fost prea cunoscut incat sa imi dau seama ca are produse atat de bune. O sa tin cont de aceste doua recomandari, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai ocazia incearca-le, o sa vezi singura daca merita sau nu. :)

      Ștergere
  4. N-am folosit produsele lor, dar brand-ul nu mi-e strain. Cateodata ma gandesc ca ar trebui sa traim doua vieti sa incercam toate produsele care merita; in ultima vreme sunt din ce in ce mai multe. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, piata ofera o multume de posibilitati si tentatii si noi avem un singur corp si o singura fata. :)

      Ștergere
  5. De la Ziaja am folosit doar mostre, insa sunt foarte multumita de calitatea produselor si sper sa imi fac timp sa le si caut pe piata :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ultima vreme sunt mai usor de gasit, le vezi tu pe undeva. :)

      Ștergere