Timpul, cel mai pretios cadou

29.12.15

Va spuneam intr-una din zilele trecute ca anul asta, sfarsitul asta de an mai bine spus, e cu mine, despre mine si sufletul meu. Prin urmare nu m-am dus in nici o vizita ca asa "trebuie", n-am ascultat nici o conversatie care sa nu-mi faca placere, nu am dat explicatii, mi-am facut eu mie un cadou pretios - timp - timp sa ma plimb, timp sa ma joc, timp sa ascult muzica, timp sa fiu eu, timp sa plang, timp sa rad, timp sa stau pe canapea si sa ma uit la filme, timp sa visez, timp sa ma uit la cer, timp ... si atat.


Si am vrut sa petrec timp cu mama, fara sa facem ceva anume ... sa ne plimbam, sa povestim, sa radem, sa ne bucuram de clipele impreuna, sa ne fie bine ... ca rau ne-a tot fost in ultima jumatate de an. I-am zis intr-o dupa-amiaza zilele trecute "Hai sa mergem sa ne plimbam, ne uitam in vitrine, intram undeva si bem ceva cald, iti fac cinste cu o prajitura", ceea ce am si facut. Am profitat de iesire si am facut si niste poze sa va arat niste chestii cumparate in ultima vreme, dar am ales o zi proasta, era cam vant si cam zburau hainele de pe mine (ca eu eram mai "zburatoare"), dar nu conteaza.

V-am mai spus pe blog ca-mi plac poncho-urile si cred ca ati vazut si voi ca imi tot cumpar, chiar daca nu-s cele mai in trend, sunt extrem de calduroase si usor de luat peste orice si eu am zile cand cuvantul de baza e confortul. Si pentru ca am talentul sa le distrug repede am adunat destule. Cel pe care l-am purtat in ziua aia este unul gri cu guler inalt, v-am aratat si varianta mov pe blog in urma cu cateva saptamani si-mi place mult. Din pacate am reusit sa-l agat intr-un gard si are o gaura destul de mare la spate (trebuie sa vad daca pot sa fac ceva sa-l salvez), asta dupa ce in ajunul Craciunului am reusit sa ii dau foc unuia negru pe care il purtam des (poate o sa va povestesc cum am reusit si performanta asta).
 
poncho - AICI

Geanta asta neagra este una dintre cele mai inspirate achizitii ale mele de anul asta, imi place la nebunie. Dar pe cat de mult imi place, pe atat ma enerveaza ca nu reusesc sa surprind in poze cat de reusita e. Am tot purtat-o si am incercat sa ii fac poze si nu-mi place deloc ce iese, probabil ca e materialul ciudat, nu stiu de ce. Imi place ... mai mult decat orice alta geanta cumparata anul asta.

geanta - AICI

Mama a fost absolut de coma cand i-am zis de poze, ma intreaba serioasa "unde sa stau?" si eu nu intelegeam ce vrea ca nu m-am gandit sa ii fac si ei poze. Am inceput sa rad si ea imi zice "adica nu le arati haina si esarfa mea?", i le dadusem cu cateva zile inainte ca parte din cadoul ei de Craciun. Haina s-ar putea sa va para cunoscuta, i-am luat varianta bej si i-a placut mult, m-am gandit ca o sa se bucure ca o sa aiba si gri (si asa a fost), desi asta gri imi pare un pic mai mica decat cea bej, sunt luate din acelasi loc - am lasat linkul mai jos - si sunt aceeasi marime. Esarfa am luat-o in dublu exemplar, mi-au luat-o mie si m-am gandit ca o sa ii placa si ei, mai ales ca nu prea are nimic in combinatia asta de culori. E moale, extrem de calduroasa (vedeti ca a folosit-o si pe post de patura cand a luat-o frigul) si e si la oferta acum.

haina - AICI
esarfa - AICI

Ne-am plimbat pe strazi, ne-am uitat la vitrine, am baut ciocolata calda, am ajuns la Bucharest Christmas Market (si ne-am speriat de aglomeratie), ne-am uitat la oameni pe strada, am dat de o cofetarie cu chestii extrem de gustoase, dar cu o vanzatoare extrem de nesuferita (am preferat sa ma fac ca n-am vazut/ auzit ca nu voiam sa-mi stric ziua pe final), am privit cerul si ne-am pus dorinte. Dar cel mai important - am petrecut timp impreuna, timp care nu se compara cu nimic.


Asta a fost "povestea" mea, sper ca si voi le-ati facut celor dragi cadou timp, timp petrecut impreuna, timp pentru sufletul vostru si al lor ... timp ...

10 comentarii

  1. Geanta este absolut adorabila. Daca mai devreme ți-am admirat sprâncenele, acum este momentul să-ți admir superbitatea de podoaba capilara...este pur si simplu wow! Eu mi-am propus de ceva vreme sa nu mai stau in preajma oamenilor de la care nu am nimic de învățat, așa ca am rupt legătură cu multe cunoștințe si nu îmi pare rău deloc. Eu petrec mereu astfel de momente cu mama, săptămână viitoare vreau sa o duc sa vadă un film 4D.
    Aștept cu nerăbdare povestirea despre cum ai reușit sa dai foc ponchului, presimit ca ai suficiente materiale pt seria "D'ale Cameliei".


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, m-am gandit la faza cu focul si la seria aia, dar trebuie sa mai treaca ceva timp sa pot s-o povestesc amuzant (daca o sa pot), important e ca nu s-a intamplat nimic grav. La cat mai multe momente frumoase cu mama ta si cu cei dragi. :)

      Ștergere
  2. Deci ai ataaaata dreptate legat de timp.. Asta am incercat sa fac si eu in vacanta asta, dar din pacate prearile din prima zi de scoala + lucrul de acasa (cand oamenii cred ca ar trebui sa fii la dispozitia lor 24 din 24) mi-au pus ceva piedici.

    Dar tot mai reusescsa fur din cand in cand cateva clipe pentru mine (si sanatatea mea mentala as adauga, desi suna cam dramatic).

    Sper sa ai si mai departe zile frumoase, cu timp pentru tine si pentru cei care conteaza cu adevarat. Numai bine :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca s-o faci cat de des poti, pentru tine in primul rand ... eu am avut niste ani cand nu conta ca era zi/ seara, weekend si am spus stop. Pentru mine, in primul rand, dar si pentru cei de langa mine. Sa ai si tu zile frumoase si pline de oamenii dragi tie. :)

      Ștergere
  3. Imi plac atat de mult postarile cu tine si cu mama ta .
    Camelia, ma buur cand iti mai vad chipul, esti foarte frumoasa si ai niste sprancene superbe .
    Imi plac ambele tinute, intr-adevar geanta e frumoasa .
    Sa aveti un an nou plin de bucurii si tot ce va doriti .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc (si pentru compliment si pentru urari), m-ai facut sa zambesc. Incerc sa ma vad si eu prin ochii vostri, e un exercitiu pentru mine, o sa fac asta mai des la anu' si o sa scriu despre asta, sunt sigura ca vor fi persoane care se vor regasi. Sprancenele sunt mostenire de la bunicul meu. :)

      Ștergere
  4. Foarte frumoasa esarfa; inspirat si delicat gestul de a-ti petrece astfel timpul cu mama ta. Si de asta imi plac enorm Sarbatorile: scot tot ce e mai bun in noi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu incerc mereu sa petrec timp cu cei care conteaza pentru mine, am nevoie de asta. :)

      Ștergere
  5. Timp cu mama imi doresc si eu, este visul meu ca la prima vizita acasa sa mergem impreuna la cumparaturi, poate la un tuns, sa umblam prin magazine sau pur si simplu pe strazi daca permite vremea. Anul asta nu am ajuns deloc acasa si ma intristeaza foarte mult lucrul asta.
    Imi plac tinutele voastre, geanta e intr-adevar minunata si pare sa aiba o dimensiune pe placul meu din ce am vazut pe site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa recuperezi la anu', 2016 o sa-ti ofere ocazia sa petreci timp cu mama ta, sa va bucurati una de alta. :)

      Ștergere