Cateva dorinte de sfarsit de an ...

19.12.15

Nu stiu daca sunt capabila la momentul asta sa fac o lista cu ce-mi doresc pe anumite planuri, desi am niste lucruri destul de clare in minte, insa mi-e mult mai simplu sa ma rezum la cateva lucruri pe care as putea sa le cumpar cu bani si sa ma gandesc la inceputul anului daca chiar imi trebuie sau nu.

Vreau neaparat Rose Golden Complete Eye Set de la Zoeva si probabil ca o sa-l si iau, am folosit pensulele pentru ochi din setul pe care l-am primit cadou la inceputul lunii si-mi plac mult de tot, asa ca mai vreau. Chiar simt ca-mi lipsesc anumite pensule pentru ochi pentru ca nu m-am mai fardat la ochi o perioada si am dat din ele si acum le simt lipsa. N-as zice nu nici paletei One Shocking Moment Cheek Studio Palette de la NARS (editie limitata din colectia de sarbatori de anul asta), iar de la Bobbi Brown vreau sa incerc Intensive Skin Serum Foundation SPF 40 si concealerul si corectorul din aceeasi gama, dar vreau si cateva produse pentru buze de la Hourglass.


Imi doresc sa-mi fac timp sa ajung mult mai des la masaj si sa fac din asta un obicei. Nu ma refer numai la masajul pentru corp, ci si la cel facial, in special la drenajul limfatic, intrucat am probleme cu circulatia limfatica si in zona asta si chiar simt ca am nevoie de ajutor.


Un alt lucru pe care as vrea sa-l fac este sa ma duc regulat la inot. Ador apa, inot de cand aveam cativa ani, ma simt libera cand sunt in apa, mi-e dor sa inot. As combina inotul cu Aqua Gym si cred ca ar fi o combinatie reusita pentru mine. Cred ca as vrea sa ma duc si la yoga din cand in cand, am in minte si un loc si un om ... sa vedem.


Din seria habar n-am unde le-am vazut (doar le-am salvat) imi doresc o geaca o culoare pe care n-as alege-o normal si cred ca asta se incadreaza bine, o esarfa cu diverse chestii englezesti (stiti atractia mea fata de "Manglia", v-am mai povestit) si un breloc nou pe care sa-l adaug la cele 2 pe care le tin acum la chei (un B si un catel), cred ca un parfum ar fi interesant.


Am primit ieri o comanda de pe Shein si imi place tot ce-am luat, asa ca m-am uitat aseara pe site din nou (au o gramada de reduceri de Craciun si au adus si o gramada de chestii noi) si m-am oprit la trei produse care cred eu ca ar merge bine cu ce am deja in dressing.

pulovar gri - AICI
geanta rosie - AICI
fusta pasari - AICI

Daca ma urmariti si pe Facebook probabil ca ati vazut ca am tot pierdut timpul pe siteul celor de la Romwe si ca am pus ochii pe un tricou cu pisica si o pereche de cercei, ce vina am eu daca ma tot tenteaza cu mailuri care anunta reduceri peste reduceri? Bineinteles ca am mai cascat ochii pe site si am mai vazut cateva lucruri care mi-au placut.

cercei - AICI
tricou - AICI

Lista asta ar putea continua, insa am vrut sa va spun doar lucrurile care mi-au venit acum in minte. Sunt curioasa voi ce dorinte (materiale, sa zic asa, desi nu e cel mai potrivit termen) aveti pe sfarsitul asta de an.

19 comentarii

  1. Niste cizme de la Marelbo. I love love de la Moschino si mai vreo zece parfumuri :) Un TV ptr mama. Macar zece carti din wishlistul de vreo suta ce-l am pe elefant( ultima e Departe de trunchi - Andrew Solomon). Macar un produs de la PC. Un elicopter cu telecomanda ptr omuletul meu de zahar. O clasa de pilates cu o doamna care e f bine pregatita in domeniul asta.
    Mai bine emigrez in Hunza -cica acolo nu exista bani :) Sau in republica Bhutan unde este promovat indicele fericirii brute si nu vreun pib :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac dorintele tale, dar n-am cum sa ti le indeplinesc ... sau cel putin nu pe toate. Da-mi un mail, atat am de zis. :))

      Ștergere
    2. Camelia draga, las' ca le rezolv eu cumva pe toate - multumesc frumos :) Dar daca vrei sa vii cu mine in Hunza, cu drag, numai sa ma hotaresc asupra datei plecarii :)

      Ștergere
  2. Eu vreau un beauty case. Dar nu oricare, cu unul anume. Si as mai vrea un set de pensule de la Zoeva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vreau neaparat sa incerc fondul de ten de la EL double wear .
    Imi plac doua gentute care au aparut noi pe Shein : http://www.shein.com/Grey-Chain-Ring-Embellished-Satchel-Bag-p-250394-cat-1764.html si a doua http://www.shein.com/Khaki-Fringe-Braided-Cross-Body-Bag-p-252267-cat-1764.html plus un pulover de pe Romwe : http://www.romwe.com/Crochet-Mohair-White-Sweater-p-139131-cat-684.html ma rezum la atat ..dar pot continua daca vrei :))
    Din dorintele tale...ma tenteaza si pe mine paleta NARS si pensulele.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Double Wear nu e de purtat toata ziua, daca il iei pana la urma sa ai grija cu purtatul zilnic. Restul cred ca le rezolvi mai usor. :)

      Ștergere
  4. Pensulele Zoeva sunt în capul listei mele de dorințe pentru anul viitor. M-am uitat și la setul ăsta, dar cred că o să iau unul care conține și câteva pensule pentru ten, să le încerc și pe alea, că cele pentru ochi m-au cucerit. :D
    De la Bobbi Brown, Hourglass și Nars am și eu câte ceva pe listă, dar alte produse. Și ceva produse UD, cu Naked 3 în capul listei. Și „doar atât” mai important. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pentru ten am mai multe decat am nevoie, asa ca au prioritate alea pentru ochi, nu stiu unde mi-a stat capu' cand mi-am dat pensulele. :))

      Ștergere
  5. Hainute, hainute, hainute pentru ca am neglijat acest aspect si m-am plictisit de ce am. Asta daca nu o sa ma tenteze mai mult produsele cosmetice pe care le incerci ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai loc in dulap nu e problema, desi cosmeticele ocupa loc mai putin. :))

      Ștergere
  6. Mi-as dori ceva din gama cu prune de la TBS, parfumul La vie est belle, ceva din gama de Craciun YR, dar s-a epuizat toata :(. Si paleta pe care ai scos-o acum la concurs ma tenteaza tare... Vedem ce reusesc sa-mi indeplinesc...Daca nu va fi nimic de pe lista asta, vine el 2016 cu alte dorinte :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Camelia , poti te rog mentiona de unde se pot cumpara pensulele Zoeva? din ce am vazut pe la noi nu se prea gasesc . Multumesc . (Corina)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Siteul oficial Zoeva, livreaza si in Romania (cred ca in jur de 10 euro e transportul, gasesti toate informatiile pe site).

      Ștergere
  8. Camelia, daca as incepe lista de dorinte nu as termina nici pana la sfarsitul lui 2016. La prima strigare ar fi: Black Opium (Yves Saint Laurent), botine de piele (am ochit o pereche la Leonardo), niste cercelusi (mai multi), o bratarica cu snur rosu si pandantiv de aur, blugi rupti, o rochie noua pentru Revelion....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place si mie Black Opium, nu m-as supara daca l-as primi, de cumparat nu mai cumpar parfumuri, am zis! :)

      Ștergere