Elizabeth Arden Ceramide Capsules

15.12.15


Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum este denumirea completa a produsului de la Elizabeth Arden de care vreau sa va povestesc astazi.si pe care l-am incercat recent. Produsele de ingrijire a tenului de la Elizabeth Arden nu-mi sunt necunoscute, dar in ultimul an n-am folosit decat o masca hidratanta (parfumurile si produsele de machiaj nu intra in discutie acum, de cateva dintre ele v-am si povestit pe blog si probabil ca o sa va mai povestesc si de altele pe viitor), asa ca am fost chiar curioasa sa incerc capsulele astea cu ceramida, atat datorita formei (sa nu-mi spuneti ca nu va intriga), cat si faptului ca am vazut ca-s cotate foarte bine pe Beautypedia.

Imi place sistemul de dozare, desfaci capsula, aplici serul (iti ajunge lejer pentru fata si gat) si gata, astepti minunea - exagerez cu minunea, nu exista produs care sa-l aplici si sa faca minuni - insa serul asta e chiar misto si mi-a placut mult. Are o textura uleioasa si este recomandat pentru tenurile normale, uscate si foarte uscate, iar eu l-am folosit mai mult ca un tratament, masand usor pe piele. Ma asteptam sa intre destul de greu in piele datorita texturii, dar n-a fost asa. Nu-mi place sa-mi simt fata uleioasa si n-am patit asa cand am folosit Ceramide Capsules, lucru care m-a incantat.

Am simtit ca mi-a hidratat in profunzime tenul (care s-a cam resimtit dupa vantul de saptamana trecuta si dupa orele de somn de care n-am prea avut parte), pielea se simte mai ferma si pare mai luminoasa, semn ca ingredientele cell-communicating si ceramidele care ajuta la regenerare isi fac treaba bine impreuna cu antioxidantii si vitamina E din formula (fara parfum). A fost un rasfat pe care mi-a placut sa il ofer tenului meu seara, asa ca trec capsulele astea pe lista "de tinut minte si de cumparat candva in viitor" si ma gandesc serios sa ii iau si mamei sa le incerce, in postarea pe care o s-o public mai tarziu o sa gasiti un link cu o oferta foarte buna pe care am gasit-o pentru un set care are si capsulele (in varianta full size) daca va tenteaza.

Le-ati incercat? Cum vi se pare ideea? Stiti produsele Elizabeth Arden pentru ingrijirea tenului?

11 comentarii

  1. Nu le-am incercat dar imi place foarte mult ambalajul .
    Am ceva asemanator de la Oriflame ,tot capsule uleioase dar dupa cateva secunde intra in piele , sunt foarte bune !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu pana la urma ma corupi sa ma uit cu atentie intr-un catalog Oriflame. :))

      Ștergere
    2. Poti sa te uiti, daca te tenteaza ceva imi zici :)
      (Anamaria)

      Ștergere
  2. http://2.bp.blogspot.com/-xwXZ6Iy4_w8/VeMHilC_pZI/AAAAAAAAAv0/kkXqLvrR8Dg/s1600/capsule%2Bde%2Bnoapte%2Bfata%2Boptimals%2Baqua%2Boriflame.jpg
    Acestea sunt , am luat poza de pe un blog . Sunt foarte bune si pretul mic eu le recomand cu mare drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Suna foarte bine, mai ales la partea cu ingredientele si ambalajul care nu permite degradarea lor timpurie. Buna categoria in care le-ai inclus, si la mine intra tot acolo, la "de cumparat candva".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elizabeth Arden e un brand care merita mai multa atentie decat i se acorda, am vazut si cateva produse de machiaj mai mult decat interesante.

      Ștergere
  4. Buna Camelia, ne mai spui de oferta pe care o gasisei? :)

    RăspundețiȘtergere