Hourglass Ambient Lighting Blush - Incandescent Electra

17.12.15


Pentru mine anul asta a fost anul descoperirii produselor Hourglass si ma bucur mult pentru ca mi se par fantastice. Eram extrem de curioasa sa vad cum sunt, sa pot sa ma joc cu ele, sa vad de unde toata nebunia asta si daca merita pretul pe care il au (eram convinsa ca o sa zic ca e prea mare si ca e mult prea laudat brandul asta, dar - desi n-o sa va placa - nu e asa).

Textura pudrelor (fie ca vorbim de pudrele de fixare, de iluminare, de bronzere sau de fardurile de obraz) nu seamana cu nimic din tot ce-am incercat pana acum. Sunt extrem de lejere si nu se simt pe piele, dar in acelasi timp sunt extrem de pigmentate si cremoase, nu au exagerat cu nimic cand au folosit termenul hibrid pentru produsele astea. Procesul prin care sunt create se numeste "miscelare technique" si este un proces manual prin care sunt amestecate pudra si pigmentul astfel incat sa fie balanta perfecta intre ele. Asta inseamna ca nu exista doua produse care arata la fel, ceea ce poate fi interesant, insa poate sa nu mai fie asa misto cand tu vezi niste swatchuri, te iei dupa ce vezi si ceea ce nimeresti nu prea seamana. 

Sa revin la blushuri ... ceea ce le face diferite de alte blushuri de pe piata este Photoluminescent Technology, care ofera adancime si dimensiune. Oricat as incerca eu sa va descriu ce fac n-o sa reusesc (n-am reusit nici in poze sa surprind pentru ca nu e ceva perceptibil), dar va spun daca aveti ocazia sa incercati macar o pudra de la ei faceti-o, e altceva.

Nuanta pe care v-am aratat-o mai sus este Incandescent Electra, ultima intrata in gama lor permanenta (care contine 7 blushuri la momentul asta), descrisa oficial ca fiind cool peach. Blushul pe care l-am nimerit eu are mai mult pigment decat pudra si puteti sa vedeti mai jos ca nu e chiar asa rece (nuanta din mijloc). In stanga e Mood Exposure (Soft Plum - varianta pe care o am eu are mai multa pudra decat pigment si este mai "cuminte" decat ceea ce vazusem pe net) iar in dreapta e Luminous Flush (Champagne Rose - eu am nimerit o varianta extrem de pigmentata), ambele din Ambient Lighting Edit Palette.


Imi plac mult si daca o sa am ocazia o sa-mi iau mai cateva in varianta full size, chiar daca au pretul pe care il au. Ati incercat vreun blush de la ei? Ce parere aveti?

8 comentarii

  1. Suspin de câte ori le văd, trebuie să încerc cândva vreun produs, să văd pe pielea mea ce e așa de minunat la ele. :D
    Din swach arată super, ai surprins suficient de bine textura foarte mișto.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am una din pudrele iluminatoare, si intr-adevar sunt foarte diferite de orice am incercat pana acum... au un efect de... radiance... cred ca asa s-ar putea descrie :)

    www.andreeaserban.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. un festin cosmetic :D Nici nu pot sa-mi imaginez cu arata :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata divin, ti-am zis sa nu ne mai faci asemenea pofte :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere