Cadouri delicioase de la Yves Rocher

11.12.15

Postarea asta trebuia sa arate cu totul altfel, am gandit-o acum ceva vreme, insa din pacate planurile mi-au fost date peste cap fara voia mea - am fost saptamanile trecute in magazinul Yves Rocher din Afi Cotroceni (cei de la Yves Rocher au decorat magazinele foarte frumos anul asta, mi-a placut mult ce-am vazut) si am facut poze, insa nu stiu ce s-a intamplat - ori lumina din magazin, ori eu ... ceva n-a functionat si nu-mi plac deloc pozele pe care le-am facut, dar va indemn sa mergeti in magazine sa vedeti cu ochii vostri totul, iar daca nu aveti un magazin pe langa ramane mereu varianta comenzilor on-line - aici v-am povestit de oferta de luna asta.


Imi plac mult colectiile pe care le-au scos anul asta cei de la Yves Rocher, iar ambalajele le fac perfecte pentru a fi oferite drept cadouri de Craciun. Puteti sa alegeti cateva produse in functie de preferintele celui/ celei pentru care luati un cadou, sa le ambalati frumos si sa le oferiti o surpriza frumoasa (daca vreti sa personalizati cadoul si nu luati direct un set). Una din propuneri este editia limitata Apple Delight (cu mar si vanilie), pe mine nu m-a incantat foarte tare (desi eram convinsa ca o sa-mi placa), ceea ce-mi place insa este lumanarea, pe care am primit-o si am si folosit-o de cateva ori - aici puteti sa vedeti produsele disponibile.

Cele 3 arome pentru Craciun de anul asta sunt vanilie picanta, portocala confiata si scortisoara si portocala confiata si migdale si mi se par delicioase toate. Aici puteti sa vedeti produsele si preturi, dar si seturile cadou pregatite de Yves Rocher (din cate observ produsele au facut furori, o parte din ele deja sunt epuizate in magazinul on-line). Gama cu vanilie picanta mi se pare extrem de senzuala, am folosit uleiul parfumat pentru baie (in contact cu apa se transforma intr-un lapte si se foloseste ca orice gel/ ulei de dus) seara si imi place mult, imi da o stare misto si-mi lasa pielea catifelata si cu un parfum senzual si placut.

Gama cu portocala confiata si scortisoara mi se pare extrem de reusita, aromele se combina foarte misto si am tot folosit produsele in ultimele seri (am gelul de dus si lotiunea de corp), cam asa gandesc eu ca trebuie sa miroasa Craciunul. Si gama cu portocala confiata si migdale e la fel de interesanta, eu nu ma omor dupa mirosul de migdale in produsele de ingrijire, insa am folosit gelul de dus gomant si-mi place. Oricare din cele trei este o incantare pentru simturi.



In magazine (on-line vad ca deja multe seturi sunt epuizate) gasiti o gramada de seturi cadou pregatite cu drag de cei de la Yves Rocher, gata ambalate pentru a fi oferite celor dragi, iar oferta este variata, atat ca preturi, cat si ca tip de produse - seturile cu parfum vin in casete cu gel de dus si lotiune de corp la un pret mai mic decat al parfumului, sunt seturi cu diverse gama de ingrijire a corpului, sunt si seturi pentru barbatii din viata noastra. Iar daca aveti de facut un cadou pentru o pasionata de machiaj produsele nou lansate (farduri crema, palete cu 5 farduri, pudra - v-am aratat pe Facebook poza cand am fost in magazin) arata foarte bine.

Oferta catre care v-am lasat link la inceputul postarii este extrem de buna daca ceea ce cautati sunt parfumurile, Yves Rocher are cateva chiar reusite si cu bani putini puteti sa oferiti niste cadouri super inspirate si reusite. Eu n-as zice niciodata nu unui parfum Vanille Noire sau So Elixir Purple, desi mai am cateva preferate, astea mi-am venit primele in minte. De-abia astept noutatile parfumate de la inceputul anului, cele de care v-am povestit mai devreme.



Nu-mi amintesc cand am inceput sa ofer cel putin un cadou de la Yves Rocher celor dragi de sarbatori, dar au trecut niste ani buni si nici anul asta nu o sa fie o exceptie - am luat cateva ceva frumos mirositor pentru fiecare femeie draga mie si stiu sigur ca se vor simti rasfatate.

Voi oferiti produse de la Yves Rocher celor dragi de sarbatori? Ati incercat editiile limitate din perioada asta? Cum vi se par?

7 comentarii

  1. Anul trecut am dat cadou produse YR din colectiile limitate si cred ca si anul acestqa voi da mici cadouri -gen gel de dus. Din pacate nu am comandat ceva pana acum (chiar daca am zis de cateva ori ca dau comanda) dar postarea ta ma face sa vreau neaparat sa le comand.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare ca sunt un mic rasfat, mai ales ca nu toata lumea comanda de la ei. :)

      Ștergere
  2. Cand s-au aliniat planetele si ofertele sa dau si eu comanda la YR foarte multe produse pe care le vroiam nu mai sunt pe stoc. :( Asa ca s-ar putea sa sar peste anul asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, intr-adevar, YR stie cum sa faca orice femeie sa se simta rasfatata - imi place ca au arome de sarbatoare, trebuie sa ajung si eu prin magazinul lor, sa le miros. Ma intriga gama asta cu vanilie picanta... trebuie neaparat sa fac cunostinta cu ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E interesanta, nu e vanilia aia gurmanda, are ceva care te face sa te simti cumva. Du-te sa mirosi, e cel mai bine.

      Ștergere
  4. M-ai speriat cu unele "seturi sunt epuizate"on-line. Asta intentionez sa comand pentru Craciun pentru nasii mei, asa ca la noapte cu asta ma ocup. :)

    RăspundețiȘtergere