Be good!

1.12.15


Nu vreau sa folosesc cuvinte mari, dar astept cu nerabdare sa se termine anul asta ... din anumite puncte de vedere a fost cel mai urat din viata mea, insa incerc sa ma gandesc la momentele frumoase si sa ma concentrez pe ele. Vreau sa fiu entuziasmata de sfarsitul asta de an, de luna decembrie, de tot ce se intampla in jurul meu ... decembrie, te provoc sa ma surprinzi! Cu oameni frumosi, cu lucruri minunate, cu zile si nopti de vis!

Sa avem un sfarsit de an minunat si o luna decembrie care sa ne incalzeasca sufletele si sa scoata la suprafata tot ce e mai frumos in fiecare dintre noi!

4 comentarii

  1. Așa să fie pentru toată lumea! Am intrat în luna asta exact cu aceleași gânduri, aștept să mă surprindă, dar nu cu mâinile în sân.

    RăspundețiȘtergere
  2. Of, parca mi-ai citit gandurile! Nu stiu ce-a fost cu anul asta, dar multa lume abia asteapta sa scape de el. Ma rog, anul nou nu schimba cu nimic problemele lui 2014, daca e sa nu fie, dar macar e descarcarea aia psihologica a unui nou inceput.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mintea mea e blocata undeva - octombrie/ noiembrie, 2014/2015, trebuie sa gasesti o metoda sa te rupi de tot si sa te relaxezi.

      Ștergere